Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 04:00:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Hateful Eight (2015)  (Pročitano 14856 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
Odlican je. Mada sam pretpostavio da verovatno spoiler niko nece da prezivi na kraju.  Smile. Nijedan od karaktera nije previse konvencionalno dobar(stoga i ovo "Hatefull" u naslovu) ali ima interesatnih. Mada eto, po meni mogao je malo da prosiri Raselov ili Guginsov lik na ustrb Dzeksonovog koji nekako dominira ali OK. Vec vidim Oskara za Dzenifer Dzejson Li posto nju najvise hvale(zasluzeno) mada moguce da ce i Morikone konacno da dobije posto je nominovan za Zlatni Globus.

Inace sto se tice skrinera...

http://www.hollywoodreporter.com/news/hateful-eight-pirated-screener-traced-850899
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Dakle, Tarantinov "omaž" Točkovima? Smile

Inače, ne bi mi bilo žao da pričepe ovog Kosovara, mada će verovatno da nastrada neki zaposlenik nižeg reda. Žao mi bilo za onog čiču iz Kuma, za ove budže nije (pogotovo jer je producirao Blajnd Sajd).

Citat
Alcon’s latest movie, a $100 million remake of the 1991 Kathryn Bigelow action-thriller Point Break, is set to hit U.S. theaters on Friday.

A i zbog ovog sranja. Mada koliko znam već se pojavilo cam izdanje, ne znam kako ako još nije bila premijera.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2015, 15:19:36 od dzonipascal »
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Samsung SGH-E590
Nije los film, ali nije ni njegov najbolji...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
besmislena zabava kao i obicno
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
Тарантино је у томе најбољи Smile

Не може боље од овога Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
Zastava Titovo Užice
OS
Windows XP
Browser
Chrome 47.0.2526.111
Pogledao sam film i blago rečeno- nisam oduševljen. Prvo, priča može da se ispriča u nekih 45 minuta, sporog ritma a čovek ga razvuko na 3 sata... Drugo, opet priča: samo po sebi ništa posebno, već viđeno, bez pretereanog mozganja, tanku svirku svira... Treće: preterana količina scena koje nisu za osobe sa slabim želucem, more prljavština izrečeneih od strane likova kroz dijaloge... (možda sam ovo treba da stavim u pohvalama s obzirom da je u pitanju Tarantino?!) Dalje, nedostatak Tarantinovog klasičnog komedijaškog šmeka (koga doduše nema još od kill Bill-a). Plus dajem glumcima, jer kad su tu  M. madsen i T.Rot onda ni film , kakav god da je scenario, ne može puno da omane. I K. Rasel, odradio odličan posao. Jedino Sem L. Džekson počinje opasano da smara. Da, još jedna pohvala za Enio Morikonea.

Sve u svemu 5.5 od 10 bi bila neka moja ocena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 47.0.2526.111
Solidno, kaubojsko-stripovski stil.. likovi su malo previse plasticni skoro karikirani, tako da lici na strip pa i na mangu.
Ipak napravio je da funkcionise, sto je najbolje konacno da Vestern ima jebene boje. Da mozemo da dozivimo to kao nesto realno, a ne kao arhivski snimak.

Ipak kroz likove vojnika, najamnika, i razbojnika  ispreda se prica o jednom dobu, politickom ambijentu, aktuelnim problemima, objasnjavajuci i postujuci sve strane za razliku od Djanga, ali  opet ne opravdavajuci rasizam.
Zaplet (pored ove politicke dubine) je ne previse komplikovan, nalik na detektivske romane... "ko je kriv" odnosno ko je "krivlji" i mracniji... sa vrlo konkretnim zakljuckom da je kriv svako ko je makar malo rasista.
Ima tu malo filozofiranja o zlocinu, i adekvatnoj kazni za zlocince..

Kao i u proslom filmu, Tarantino salje jaku antirasisticku poruku, koja je ovog puta malo i kompleksnija jer kaznjava i crnce rasiste (kazna lika Samuel Jackona je proporcionalna njegovom bizarnom zlocinu), zatim ima i Meksikanaca.

Meni licno film jeste dug, ali je zabavan..  tempo je dobar.. sloj smjeha, sloj gadosti, sloj lijepe prirode, sloj intrige..  pa drzi paznju. Vidjecemo da li ce ta lijepota biti trajna. Za sada mi je ok.

Likovi su svi malo bizarno zli, ali su bad-ass i Tarantinovo ("katarzicno") nasilje je najgledljivije nasilje. Covjek ima osjecaja da ga napravi zabavnim.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2016, 10:42:19 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Klasicni Tarantino. Svidja mi se mada je malo utanjio u dijalozima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
bezveze
mada bolji od djanga koji mi je najgori njegov film
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0

Ovako to izgleda kad kradatino opuči (opet) po onom što snimi S.Korbuči. Ko ne veruje neka premota dvadesetak minuta do scene sa kočijom.

http://forum.burek.com/predlozi-za-gledanje-t2051.4805.wap2.html

Šalu na stranu, pisao sam svojevremeno o ovom Korbučijevomk filmu koji je za mene možda najbolji špageti vestern ikada snimljen. Korbuči je nadmašio čak i svog imenjaka Leonea jer je imao kotiledone da od početka do kraja sitera svoje. Rezultat je remek delo krunisano krajem kakav se do tada nije video. U svakom slučaju ovo je bila i ostala moja preporuka za gledanje pa ko voli neka izvoli.

Slažem se sa onim gore napisanim, niko kao ćoratino, kusta i još nekoliko filmskih bisera ne može da uradi ovako nešto. U ovom slučaju dotični se posle >Korbučija okrenuo u nastavku samom sebi i svojim Uličnim psima čiji je koncept primenio u nastavku a to je gomila odličnih glumaca u zatvorenoj prostoriji koji su u ovom slučaju protraćili svoj talent deklamujući nešto što je kobajagi trebalo da bude i smešno i zanimljivo. Možda bi ćoratino uspeo u tome da nije preterao i počeo da razvlači pitu ne prezajući ni od ponavljanja svojih fora i fazona. Rezultat je nešto što ne bih reprizirao ni pod tačkom razno. Na žalost, ispao sam magarac pa sam ovo gledao u bioskopu i to mi je pouka za sledeći put.

Ono što je najbolje u ovom su glumci koji su iz sebe izvukli najbolje da bi ovom smeću dalo kakav takav smisao. Dž.Dž.Li (holivudska verzija N.Arnerić) sam jedva prepoznao onako obučenu. Isto važi i za T.Rota za koga sam pomislio u početku da je E.Ajdl. S.Džeksona i baju kakav je K.Rasel glupo je da komentarišem. Svi nabrojani i nenabrojani su se zahvaljući kradatinu našlu u čabru iz kog su uspeli da se izvuku a što je najgore izvući će se i kradatino koji će nastaviti dalje iako je najavio penzionisanje. Očigledno poznaje dobro ljude koji imaju resurse i znaju šta je sve u stanju marketing da uradi i napravi. Dok se to verglo okreće za ovog umjetnika nema zime.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 04:00:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Eight the Hateful

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.