Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 08:56:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Expendables 3 (2014)  (Pročitano 6625 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ovo je prica tj film za uzrast do 16 godina... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Apple 13pro
u drugom delu mi je ekstra kada se pojacio chuck Smile glavom i bradom i kad je rekao za zmiju Smile. Sto se mene tice prvi deo je odlican sve ostalo je sranje....
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ja ne znam nijednog odraslog covjeka koji bi mogao dva sata sjedit i gledat  ovo... Smile

trke.-frke....kamionima... motorima i avionima...
.bombe..pucnjava.-..nindze...komandosi...specijalci..placenici...olosi... Smile

samo im fale jos matere srebrenice i one matere siptarske u crnom.. Smile Smile Smile
par vanzemaljaca.-..par dinosaiurusa...dvije godzile...tri mamuta...i jetija dva...mumije jedno dve tri...
par trnasformersa...tasmanijski djavo ...snupi...i dusko dugousko..
putin  i obama i vucic i boris tadic ... Smile  Smile

jbt da dobijem ptsp  Smile Smile Smile

film je bolan... "polje snova" sa kostnerom..  Smile
uzmes lijepo daljinac u ruke zavalis se...u fotelju..i gledas..i onda kad ti se jedno oko pocne zatvarat...  Smile
skiljis malo....pa ustanes i predjes na seciju ..pokrijes se malo..preko"krsta" da ne ozebes...
i viris jos malo.....i zaspis...ko cojek... Smile

i probudis se..naspavas se...a ono film tek dopola doso... Smile

a ovo sranje kad pocne grmit i sjevat...i kad pocnu tu nesto trcat i skakat...
neki crnci i sta ja znam teroristi i  gurbeti ostali... Smile
ne mozes nikako zaspat... Smile

bez zajebancije... Smile
ovo je ..ne znam ...kako bi to nazvao... Smile Smile Smile
mogu da shvatim klince da im se svidja ovo.....i tako to..... Smile
ali da odrastao covjek moze ovo  da gleda... nikako mi ne ide u glavu...  Smile

jbt kolach... Smile

Smile
« Poslednja izmena: 10. Apr 2014, 14:21:22 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
bobak ti si ekspert da coveku ubijes svaku zelju i volju da gleda obican film. covek procita tvoje izlaganje i moze komotno da ode do pancevca i skoci u dunav, samo da ne pada kisa ovoliko....

kao da se ocekuje ko zna sta, pa to je prosta zabava za milione u fazonu hleba i igara. dal ce biti tenkova, topova, aviona, kamiona, ili ce da igra ovaj ili onaj, ma koga briga. odgledacemo film sa drustvom, uz cips i pivo, zezancija bre.
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
А шта знам... Да сам Сталонеа, његове добри момци - лоши момци, ван мен арми и анти-руску пропаганду гледао први пут са 20, врло вероватно не бих ништа осим првог дела Рамба и прва два дела Рокија могао да сварим. Овако сам Рамба гледао први пут са 8 година и од тада ми је један од омиљених глумаца, просто сам навикао да гледам његове филмове, искључиш мозак и уживаш у сат и по насиља. Smile

Од Сталонеа се друго ни не очекује. Мислим, сви који су одгледали последњи филм са Шварценегером, Escape plan, видели су колико је лош план ставити њих двојицу у филм где би требало да користе мозак а не само машинку. Smile

Први део је био жестоко досадан, други део је мени био изузетно добра забава, сцене са Чак Норисом су подигле оцену. Од овог трећег дела не очекујем ништа, као ни од прва два, ако буде добар - супер, ако не буде - па јеби га, нико није ни очекивао. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
i prvi deo je bilo nepotrebno snimiti,a kamoli treci   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Први део? Трећи део? Smile

Ваљда си свестан да Сталоне, уз мање или веће паузе, снима наставке једног истог филма цео живот. Smile То што је постало Expendables 1 је заправо био сценарио за Рамбо 5. Сећам се да сам читао о томе, као, Рамбо се вратио у Америку (на крају четвртог дела), завршио је све ратове... али онда ћерку председника киднапује вођа неке мафије у некој банана републици и Рамбо, заљубљеник у своју земљу, за коју би умро, заједно са тимом специјалаца одлази да је спасе. Smile И онда му је неко рекао, добро, све је то супер, само хајде промени назив, имена, ликове, људи неће хтети да гледају Рамбо 7,8 и 9. Тако да сада гледамо Expendables 3 који је ништа друго до Рамбо 7. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Apple 13pro
Vidis nisi daleko od istine...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
prvi trejler
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 08:56:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.