Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:52:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Dark Knight Rises  (Pročitano 113263 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
u sustini, film je ok.
ali da je klisea ko u prici - to stoji.
sad kad malo razmislim, vadi ga rezija Nolana. Pored Ridley Scott-a, ubedljivo najbolji reziser.
Catwoman mi je malo razocarenje, Michelle Ph. je bolje odigrala ulogu duboko poremecene ribe u 'Betmen Returns'. Ovde je predstavljena kao vest lopov. Tacka.
The Dark Knight je za klasu bolji film. Dzoker je smele na kvadrat.
Recimo 6/10
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Jel se pojavio neki bolji snimak? Ovo danas sto sam ja pokusala je suvise tamno.....ako neko ima ideju neka mi posalje na pp Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mozes danas, ostavi za sutra...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1207
Zastava Stairway to heaven-Highway to hell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Bolji snimak nece skoro  Smile
IP sačuvana
social share
De Gustibus Non Est Disputandum

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Jel se pojavio neki bolji snimak? Ovo danas sto sam ja pokusala je suvise tamno.....ako neko ima ideju neka mi posalje na pp Smile
sandra dvd izlazi 7 decembra,tako da nema dobrog snimka do tada
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
HTC Smart
Kronenberg: "Betmen" nije umetnost!

Kanadski reditelj Dejvid Kronenberg nema nimalo lepe reči za skupe filmove niti za kolegu Kristofera Nolana.

Nolanov „The Dark Knight Rises” i Kronenbergov „Cosmopolis” imaju nekoliko zajedničkih elemenata: grad u previranju, zbacivanje ekonomskog sistema, zamišljenog milijaredra i cool vožnju. Ali svaka sličnost se tu i završava, bar što se Kronenberga tiče.

U razgovoru za sajt Next Movie povodom promocije filma „Cosmopolis”, koji prati jedan dan u životu nihilističkog finansijskog čuda od deteta (Robert Patinson), Kronenberg je upitan šta misli o tome što vrhunski reditelji snimaju filmove o superherojima i da li bi on prihvatio takvu ponudu.

„Ne mislim da oni čine od tog žanra uzvišenu umetničku formu”, kazao je reditelj. „To je i dalje Betmen koji juri naokolo u svom glupom ogrtaču. To za mene nije uzvišeno. Najbolji film Krisa Nolana je ‘Memento’, veoma interesantan film. Mislim da filmovi o Betmenu nisu ni upola tako zanimljivi iako koštaju 20 miliona puta više”.

Kronenberg je priznao da ceni tehničke veštine Nolana, upotrebu IMAX kamera i tome sličmo, ali i dalje nije impresioniran samim filmovima. Za razliku od horora, koji imaju potencijala da budu umetnost, kaže Kronenberg, filmske verzije stripova nemaju nikakve šanse.

„Film o superheroju je, po definciiji, strip. To je za decu. U srži je adolescentan. To je oduvek bila njegova draž i mislim da oni koji kažu da je ‘Uspon mračnog viteza’ vrhunska filmska umetnost je...no nemaju pojma o čemu pričaju”.

Izvor: B92

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

449998205502cdda161cfb419421162_orig.jpg
(39.44 KB, 640x478)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Дај пишите ми ако се појави ваљани снимак
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
sandra dvd izlazi 7 decembra,tako da nema dobrog snimka do tada

hvala do tada Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Kronenberg: "Betmen" nije umetnost!

Kanadski reditelj Dejvid Kronenberg nema nimalo lepe reči za skupe filmove niti za kolegu Kristofera Nolana.

Nolanov „The Dark Knight Rises” i Kronenbergov „Cosmopolis” imaju nekoliko zajedničkih elemenata: grad u previranju, zbacivanje ekonomskog sistema, zamišljenog milijaredra i cool vožnju. Ali svaka sličnost se tu i završava, bar što se Kronenberga tiče.

U razgovoru za sajt Next Movie povodom promocije filma „Cosmopolis”, koji prati jedan dan u životu nihilističkog finansijskog čuda od deteta (Robert Patinson), Kronenberg je upitan šta misli o tome što vrhunski reditelji snimaju filmove o superherojima i da li bi on prihvatio takvu ponudu.

„Ne mislim da oni čine od tog žanra uzvišenu umetničku formu”, kazao je reditelj. „To je i dalje Betmen koji juri naokolo u svom glupom ogrtaču. To za mene nije uzvišeno. Najbolji film Krisa Nolana je ‘Memento’, veoma interesantan film. Mislim da filmovi o Betmenu nisu ni upola tako zanimljivi iako koštaju 20 miliona puta više”.

Kronenberg je priznao da ceni tehničke veštine Nolana, upotrebu IMAX kamera i tome sličmo, ali i dalje nije impresioniran samim filmovima. Za razliku od horora, koji imaju potencijala da budu umetnost, kaže Kronenberg, filmske verzije stripova nemaju nikakve šanse.

„Film o superheroju je, po definciiji, strip. To je za decu. U srži je adolescentan. To je oduvek bila njegova draž i mislim da oni koji kažu da je ‘Uspon mračnog viteza’ vrhunska filmska umetnost je...no nemaju pojma o čemu pričaju”.

Izvor: B92

нормално...кроненберг Smile

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
U zadnje vreme filmovi su uzasni...ja nemam pojma sta se ovo desava... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Publika je uzasna. Filmovi samo zadovoljavaju potrebe publike.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 23:52:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.