Svi smo culi da je u planu nastavak,tj treci deo... Takodje,culi smo da su najverovatniji neprijatelji betmena u trecem delu The Riddler koga bi trebalo da glumi Johnny Depp i The Penguin koga i trebalo da glumi Philip Seymour Hoffman...
Dr. Manhattan: Razočarao si me, Adriane. Jako razočarao. Ponovno sastavljanje je bio prvi trik koji sam naučio. Nije ubilo Ostermana. Zar si stvarno mislio da će ubiti mene? Hodao sam po površini sunca. Svedočio sam događajima tako sitnim i tako brzim da bi se jedva moglo reći da su se dogodili. Ali ti, Adriane, si samo čovek. Najpametniji čovek na svetu, mi ne predstavlja veću pretnju... Od najpametnijeg termita.
In my world, sometimes you get so used to seeing shocking shit -- that the only shit that's shocking anymore is your inability to be shocked by shit anymore. And that's when you see some shit that makes you realize...the shit you thought was shocking...wasn't even shit at all.
Ime filma je isto kao i najverovatnije najbolji strip o Batman-u... Morao bi da bude dobar... Mada tesko moze da nadmasi Dark Knight-a, ali videcemo.. Da li ste primetili da u skoro svakom filmu o Batman-u moraju da postoje dva negativca... Recimo u ovim novim delovima, u prvom su bili Ra's al Ghul i Scarecrow, u drugom Joker i Two face, evo sada su Riddler i Penguin... Inace voleo bih da Riddler glumi David Tennant...
Ime filma je isto kao i najverovatnije najbolji strip o Batman-u... Morao bi da bude dobar... Mada tesko moze da nadmasi Dark Knight-a, ali videcemo.. Da li ste primetili da u skoro svakom filmu o Batman-u moraju da postoje dva negativca... Recimo u ovim novim delovima, u prvom su bili Ra's al Ghul i Scarecrow, u drugom Joker i Two face, evo sada su Riddler i Penguin... Inace voleo bih da Riddler glumi David Tennant...
Ne znam zbog cega,ali jednostavno imam osecaj da ce novi film nadmasiti The Dark Knight... Mozda zbog toga sto Riddler stoji rame uz rame sa Dzokerom po zlu i ludosti,ali je po meni ipak nesto vestiji i pametniji od Dzokera...ipak one zagonetke i smisalice koje on pravi betmenu su genijalne...I svidja mi se ideja da Pingvina pokaze vise kao vestog kriminalca,nego kao nakazu...Recimo kako je uradjen King Pin u Daredevilu..Kao mafijaski bos... Meni se licno vise svidja Jonny Depp kao Riddler...
Филм се завршио пре него што је дошла хитна . А што се Пингвина тиче, он је обичан гангстер из имућне породице... тзв џентлмен гангстер, Бартон је то променио у свом филму. Нигма је најинтелигентнији противник и супер ће се уклопити, мада највећи манипулатори су Џокер и Харви... волео бих да се поново поојави Дент.
Dr. Manhattan: Razočarao si me, Adriane. Jako razočarao. Ponovno sastavljanje je bio prvi trik koji sam naučio. Nije ubilo Ostermana. Zar si stvarno mislio da će ubiti mene? Hodao sam po površini sunca. Svedočio sam događajima tako sitnim i tako brzim da bi se jedva moglo reći da su se dogodili. Ali ti, Adriane, si samo čovek. Najpametniji čovek na svetu, mi ne predstavlja veću pretnju... Od najpametnijeg termita.