Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 09:19:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Dark Knight Rises  (Pročitano 113456 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1

IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
nove stvarcice  Smile

fan made poster

IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
HTC 
   24.07.2012.
„MEN’S NIGHT” – pravi muški užitak uz PIVO i PLAYBOY samo u Cineplexxu Kragujevac PLAZA!

Premijera filma ”Uspon Mračnog viteza“ uz PIVO i PLAYBOY – pravi „muški” pokloni uz kupljenu ulaznicu!

pivo ostalima koiji idu sa mnom,casopis meni  Smile Smile
inace,vazi i u ostalim cineplexx bioskopima,ja sam samo kopirao za kg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
HTC Smart
Žena mačka zaslužuje svoj film

Lik Žene mačke koju igra En Hetavej toliko je upečatljiv da zaslužuje svoj film, kazao je Kristofer Nolan, reditelj novog nastavka sage o Betmenu koji u svetske bioskope stiže 20. jula.

“En Hetavej je neverovatno precizna i artikulisana kada je u pitanju psihologija lika. Ona je zaista izgradila novu Ženu mačku iz temelja i pravo je zadovoljstvo gledati je u filmu”, kazao je Kristofer Nolan u razgovoru za “Akses Holivud”.

“Stvari koje ona radi u onolikim štiklama ne treba shvatati olako. Ona poseduje neverovatan karakter i svi jedva čekamo da je vidimo u filmu, nadajući se da će ljudi želeti još više kada je reč o njenom liku”, dodaje Nolan.

Upitan da li je zainteresovan da snima novi film u kojem bi glavni lik bila Žena mačka, reditelj je kazao: “Za mene, Gotam i ove likove, priča je završena. Rekao sam sve što sam imao i sada nastavljam dalje, ali zasigurno tvrdim da ona zaslužuje svoj film. Neverovatna je.”

Žena mačka je dobila svoj prvi film 2004. godine kada je tu ulogu, u znatno izmenjenoj priči, tumačila Hale Beri. Međutim, film je doživeo veliki neuspeh a Beri je za svoju izvedbu osvojila Zlatnu malinu za najgoru glumicu, samo godinu dana nakon što je nagrađena Oskarom za najbolju žensku ulogu.

Film “Uspon mračnog viteza” (The Dark Knight Rises) jedan je od najočekivanijih fimova ove godine. Pre najavljene premijere film je prikazan grupi najvernijih fanova i blogera.

Izvor: B92

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

129957093350001b8ab56c5140694529_330x459.jpg
(25.77 KB, 330x459)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mislim da ce en hatavej uspeti da izgura rolu  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
HTC Smart
Nolan: "Gospodar prstenova" kao inspiracija za Betmena

Američki reditelj Kristofer Nolan otkrio je da mu je trilogija Pitera Džeksona "Gospodar prstenova" poslužila kao inspiracija za film "Uspon mračnog viteza", i da je celo snimanje trećeg filma o Betmenu bilo odloženo na mesec dana zbog trudnoće glumice Marion Kotiljar
Reditelj je, kako prenose američki mediji, rekao da prvobitno nije želeo da snimi treći film o Betmenu, naročito posle uspeha "Mračnog viteza"."Retko kada se pojavi dobar treći deo", rekao je Nolan "Entertejnment vikliju". "Ali, setio sam se trilogije 'Gospodar prstenova' svaki put kada bih snimao film".
"Ono što je Piter Džekson uradio je potpuno različito. On je imao celu priču za tri filma, fizički je mogao da ih snimi ođednom. Ja sebe ne mogu da zamislim u takvoj priči. Mislim da je to jedno od najvećih dostignuća u istoriji filma", rekao je Nolan.
On je ponovio da više neće snimati filmove o Betmenu, ali smatra da bi Žena mačka En Hatavej mogla da dobije solo film.Nolan je, u intervjuu listu "Vog", rekao da je zbog trudnoće francuske oskarovke odložio snimanje trećeg nastavka filma, jer je želeo da ona glumi u filmu i da je, kada se Kotiljarova vratila na snimanje, celoj njenoj porodici bio dozvoljen dolazak na set.
On je rekao i da je fasciniran glumicom koja je Oskara dobila za ulogu Edit Pjaf u filmu "Moj život u ružičastom" i nazvao ju je "superženom".Novi Betmen u srpskim bioskopima počinje da se prikazuje 24. jula.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
HTC Smart
Fanove Betmena ljute loše kritike

Reditelj Kristofer Nolan stao je u odbranu obožavalaca koji su bili iritirani negativnim kritikama njegovog poslednjeg filma o Betmenu - "Uspon mračnog viteza".

I dok je završni deo Nolanove trilogije mahom dobio pozitivne kritike, nekoliko kritičara uključujući i kritičara agencije AP dalo mu je negativnu ocenu. Odgovori obožavalaca na te kritike bili su toliko otrovni da je sajt "RottenTomatoes" koji prenosi kritike filmova morao da u ponedeljak uveče suspenduje komentare korisnika.

Nolan je na londonskoj premijeri "Uspona mračnog viteza" stao u odbranu obožavalaca rekavši da su oni vezani za Betmena i da im je iskreno stalo do njega.

"Mislim da su obožavaoci strasno vezani za ove likove. Betmen postoji više od 70 godina i postoji razlog za to. On ima veliku harizmu i mislim da ljudi reaguju na nju", rekao je Nolan a prenosi AP.

Nolan se takođe osvrnuo na komentare konzervativnog američkog radijskog voditelja Raša Limbauga koji je rekao da je negativac u filmu - Bejn - pokušaj da se ocrni republikanski kandidat Mit Romni i njegova nekadašnja kompanija "Bejn kapital"

"Nisam siguran kako da reagujem na nešto tako bizarno. Zaista nemam odgovor na to", rekao je on. Libaug je tvrdio da će zbog fonetske sličnosti imena negativca u filmu Bejna (Bane) i kompanije Bejn (Bain) ljudi podsvesno imati negativne asocijacije na Romnija.

Morgan Friman, koji u filmu igra Lusijusa Foksa, rekao je da su te tvrdnje "smešne". "Kris je napisao fiktivnu priču bez ikakvih političkih aluzija", rekao je Friman. Bejn u grafičkim novelama o Betmenu postoji već godinama.

"Uspon mračnog viteza" u srpske bioskope stiže 24. jula.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
HTC 
Najmanje 12 ljudi je ubijeno, a oko 40 je ranjeno u bioskopu u gradiću Aurora u državi Kolorado, u SAD, u pucnjavi na premijeri novog filma o Betmenu.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/334142/Masakr-na-premijeri-Betmena-u-SAD--12-mrtvih-40-ranjenih-medju-njima-i-beba

http://www.mondo.rs/s252660/Info/Svet/Masakr_na_premijeri_Betmena_14_mrtvih.html
« Poslednja izmena: 20. Jul 2012, 15:45:38 od BogdanPFC »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.49
mob
Tel.Me Your.Number
Eto šta se dešava kad neki idioti spojlerišu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1683
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
vec sam kupio karte za cetvrtak  Smile
na imdb-u 9.2 trenutno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 09:19:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.