Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:24:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Dark Knight Rises  (Pročitano 113475 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung S8
Нема Ридлера, Кетвумен носи Праду, убацили глумце из Инсепшна и још вуче ка научној фантастици са оном летелицом, значи ипак ће двојка остати ненадмашива.

Какве везе има који глумци играју?  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mozes danas, ostavi za sutra...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1207
Zastava Stairway to heaven-Highway to hell
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Једино разочарење ће бити ако га Бејн не поломи на крају... и велика је штета што нема Ту Фејса, он ми је много јак лик, није требало да га Нолан убије.

Pa, ako prati radnju stripa  SPOILER  trebalo bi da mu slomi kicmu  Smile
Ali videcemo sta je sve smislio  Smile
« Poslednja izmena: 24. Dec 2011, 00:11:35 od Voodoo chile »
IP sačuvana
social share
De Gustibus Non Est Disputandum

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Reditelj Christopher Nolan o filmu "The Dark Knight Rises"

Publicitet koji prati film The Dark Knight Rises je sada već uzeo zalet, pa je stoga reditelj i scenarista filma Chris Nolan naširoko pričao o negativcu Baneu, Betmenu i njegovom poslednjem povratku u Gotam.

"Nisam ga poznavao baš najbolje", kaže Nolan za vebsajt Hero Complex na pitanje zašto je odabrao Banea za negativca. "David Goyer [scenarista ]mi je pribavio dosta stvari o njemu i malo smo ga prostudirali. Ja sam ga znao samo po imenu, a nisam bio upoznat sa njegovom pričom. Veoma je kul lik."

"Sa Baneom, akcenat je na fizičkoj pojavi", nastavio je. "Za dobro osmišljenog zlikovca vam je potreban arhetip, ekstrem nekog tipa zla. Tako je Joker arhetip dijabolične, haotične anarhije a poseduje i bolestan smisao za humor."

"Po meni, Bane je nešto sa čime se još nismo susreli u filmovima. Želeli smo nešto skroz drugačije za ovaj film. Prevashodno, on je zločinac po pojavi, klasično filmsko čudovište ali sa sjajnim mozgom."

Nolan je takođe objasnio i odluku da se radnja filma smesti osam godina nakon događaja opisanom u filmu The Dark Knight. Naveo je da je to dovoljno dug vremenski period u kome je moglo doći do promene stanja svesti Brucea Wainea.

"To je vremenski period koji nije toliko daleko u budućnosti da bismo morali da preterujemo sa šminkom, ali je dao glumcima prostora da se pokažu (pritom se posebno misli na Christiana) u prikazivanju likova zaustavljenih u datom trenutku vremena bez ikakvih mogućnosti za izlaz. On je zaista odradio sjajan posao u prikazivanju tog stanja."

Istovremeno, Nolan se pripremao da se pozdravi sa momentom u sopstvenom životu kako se njegova saga o Betmenu privodila kraju.

"Trudim se da ne budem previše emotivan na setu, jer sam uvideo da to ne doprinosi mom radu. Međutim, definitivno sam osetio knedlu u grlu misleći, 'Ok, ovo je poslednji put da ovo radimo.'"

"Bilo je ovo pravo putovanje. Bilo je dosta emotivno dok smo završavali rad sa likovima, opraštali se sa Alfredom po poslednji put, sa Gordonom i, na kraju, sa Christianom... bila je to velika stvar."

Film The Dark Knight Rises očekuje se u bioskopima od jula 2012. godine.

happynovisad.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
Нема Ридлера, Кетвумен носи Праду, убацили глумце из Инсепшна и још вуче ка научној фантастици са оном летелицом, значи ипак ће двојка остати ненадмашива.
I ja sam se u pocetku razocarao sto nema Ridlera, ali mi je drago sto ga menja Bejn...Ridler bi bio opet kao Joker,samo na inteligenciju bi cepao...Bejn je i inteligentan i jos ume da bije Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Samsung S8
Мени само није јасно како последњи део...толико тога није завршено... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
HTC Smart
Novi Batman će se baviti i temom Occupy Wall Street

Joseph Gordon-Levitt je nagovestio da će se novi film iz Batman franšize, "The Dark Knight Rises", baviti događajima poput pokreta Occupy Wall Street...

U trejleru za poslednje poglavlje sage o Batmanu pod naslovom "The Dark Knight Rises" za koje je bio zadužen reditelj Christopher Nolan može se videti razlika između najbogatijih i najsiromašnijih građana čuvenog Gotham City-ja.

Upitan da li će se u filmu provlačiti tema aktuelne serije protesta pod nazivom Occupy Wall Street , Joseph Gordon-Levitt, koji tumači lik policajca Johna Blakea, izjavljuje: "Videli ste trejler, a Nolan nije neko ko napravi trejler za nešto, a zatim u filmu prikaže sasvim drugu stvar."

Glumac je takođe odao proznanje Nolanu, sa kojim je pre toga radio u filmu "Inception", rekavši za Sundancechannel da je iskustvo ovog reditelja u oblasti nezavisnog filma upravo bilo što  mu je pomoglo da uspe: "Christopher Nolan je počeo sa filmovima "Memento" i "Following", i rekao bih da je "The Dark Knight" imao taj duh nezavisnog filma - to je ono što se ljudima dopalo. On ume da iskoristi taj senzibilitet i ljubav prema radu i da sve to uradi na mnogo višem nivou, što je potrebno za jedan ovako veliki projekat."

Početkom januara, Nolan je izjavio da oseća neverovatan pritisak prilikom snimanja "The Dark Knight Rises". Takođe je preporučio fanovima da ponovo pogledaju "The Dark Knight" pre nego pto se posvete nanovijem nastavku, i da posebno obrate pažnju na kraj, jer je tu nagovešteno šta će se desiti u finalu.

"The Dark Knight Rises" će se premijerno prikazivati u bioskopima u Americi od 20. jula ove godine.

Izvor: MTV

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

article_big_1327927724joseph_gordon_levitt.jpg
(41.98 KB, 620x350)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
mob
HTC Smart
Geri Oldman "sačuvao“ Betmena

Trilogija Kristofera Nolana o Betmenu završiće se u junu premijerom poslednjeg filma "The Dark Knight Rises" (Uspon mračnog viteza) čiji je scenario bio brižljivo čuvana tajna - koju zamalo da oda glumac Geri Oldman.

Oldman je u razgovoru sa britanski Bi-Bi-Si (BBC) rekao da je u jednom trenutku verovao da je izgubio scenario za film.

"Bio sam u panici 20 minuta. Nisam imao pojma gde sam ga stavio. Na njemu je bilo moje ime i ubili bi me da se to dogodilo", rekao je on.

Scenario se na kraju pojavio u glumčevoj hotelskoj sobi:

"Izašao sam na večeru. I ostavio sam ga u sobi ispod dušeka jer nije mogao da stane u sef. Razmišljao sam o nečemu drugom i samo sam ga gurnuo tamo."

Oldman (53), koji glumi policijskog komesara Džejmsa Gordona kaže da bi gubitak scenarija bio jedna od najgorih stvari koje mogu da se dogode.

On je objasnio i da su Nolan i studio "Warner Bros" na sve načine pokušali da se osiguraju da scenario neće "procureti" u javnost.

"Kada je Nolan podelio scenario, nije imao kraj. Likovi su se ponekad menjali, ili njihova imena, i morali ste da čitate scenario u studiju", rekao je glumac koji je nedavno dobio nagradu Empajer za najboljeg glumca za ulogu u trileru "Krpar, krojač, soldat, špijun".

Oldman nije jedini glumac koji je na crvenom tepihu uoči dodele nagrada govorio o bezbednosnim merama filmskih studija.

Mark Strong snimio je film "Zero Dark Thirty" o poteri za Osamom bin Ladenom u režiji oskarovke Ketrin Bigelou i rekao je da su producenti sve radili kako bi scenario o potrazi američkih marinaca za vođom Al Kaide ostao tajna.

"Morali ste da ga čitate na kompjuteru. Ukoliko bi kompjuter utvrdio da nekoliko dana niste čitali scenario, izbrisao bi ga", objasnio je Strong.

"Ako ga čitate i posle pet minuta ne okrenete stranu, tekst postaje zamrljan", dodao je on.

Strong je rekao da su tolike mere bezbednosti bile opravdane time što scenario detaljno objašnjava proceduru CIA.

Oldman smatra da za tajnovitost postoji i snažan komercijalni razlog: "Postoji vebsajt koji prikuplja scenarije i ocenjuje filmove pre nego što budu snimljeni, pa razumem njihovu paranoju."

Izvor: B92

10067781334f704b403b893396644123_orig.jpg
(48.14 KB, 640x488)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Novi trailer koji pokazuje dosta tog novog

Neko je rekao realizam? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
HTC 
Betmen je neuništiv

Iako su fanovi strahovali da će superheroj u novom filmu da pogine, novi trejler otkriva da od toga nema ništa.

Studio "Warner Bros" je objavio i treći produženi trejler za film "Batman: The Dark Knight Rises" u kojem je otkriveno da Bejn ipak neće uspeti da ubije Betmena.

Glasine o Betmenovom kraju podstakao je režiser Kristofer Nolan kada je rekao da mu je glavni cilj da trećim filmom konačno završi priču.

Ono što je moguće je Betmenovo seljenje iz voljenog mu Gotam Sitija, jer je "uradio za njegove građane sve što je mogao".
Film, koji je koštao 250 miliona dolara, u bioskope stiže u julu, a pored Kristijana Bejla igraju još i Majkl Kejn, Geri Oldman, Ena Hatavej, Tom Hardi, Morgan Friman.

Izvor: Mondo

Edit by monk13: Obavezno navedite izvor odakle je tekst preuzet!
« Poslednja izmena: 01. Maj 2012, 17:14:03 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
mob
HTC Smart
Betmen je gej!

Scenarista stripa "Betmen" Grant Morison smatra da je Mračni vitez zapravo "veoma, veoma gej".

Morison je, u intervjuu magazinu "Plejboj" potvrdio glasine koje već godinama kruže o seksualnoj orjentaciji Betmena. Prema njegovim rečima, ideja da su Betmen i Robin zapravo par uopšte nije toliko budalasta jer je maskirani borac protiv zla zapravo homoseksualac.

"On je veoma mračan lik, bogat i seksualno devijantan. Homoseksualizam je deo Betmena. Ne koristim reč ''gej'' u pežorativnom smislu ali je Betmen veoma, veoma gej", rekao je Morison.

Prema njegovim rečima, poricati to je nemoguće. "Očigledno je da je kao izmišljeni lik on trebalo da bude heteroseksualan, ali je koncept cele priče potpuno gej", rekao je on.

Morison smatra i da je homoseksualnost Betmena zapravo deo njegove univerzalne privlačnosti.

"Mislim da je to razlog zašto se ljudima dopada. Sve ove žene ga ''startuju'' i nose fetiš odeću i skaču po krovovima kako bi doprle do njega a njega baš briga i više ga interesuje da se druži sa matorcem i klincem", rekao je Morison, a prenosi "Hafington post".

Izvor: Mondo

v243146p0.jpg
(99.18 KB, 610x395)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:24:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.149 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.