Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:37:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Big Bang Theory  (Pročitano 43864 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.44
mob
Apple iPhone 6S
Koji su to veliki filmovi koje je bilo ko od njih iz Prijatelja snimio, osim ako pod velikim filmovima ne racunas romanticne komedije Dzenifer Eniston, ili Ubicu mekog srca Metju Perija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Глумци који играју Шелдона, Хауарда и Ејми су бољи глумци од свих глумаца из "Пријатеља". Код "Пријатеља" нисам видео такав вид глуме.
Од кад је таленат еквивалентан заради? Зар није одувек било тако? Да неталентовани глумци зарађују огромне паре?
На Б92-у око поноћи имаш Пријатеље па затим ТВП, и док се код Пријатеља насмејем једном у 5 минута ( Smile), код ТВП се грохотом смејем ( Smile).
Иначе Марко, по чему ти ситкоме разврставаш на добре и лоше, односно епизоде?

Пишете да је због тога што је Пени полугола добија толики рејтинг. Не бих рекао, па имате конкурентну серију Модерна Породица, тамо имате Софију Вергару, по мени она 100х боље изгледа од Кели Куки. Па зашто онда тај део популације који гледа ТВП само због полуголотиње не гледа и друге серије где има такође тога?

Ic.xc.ni.ka, Пени јесте ту од почетка али она се у епизодама само појављује да би имали ону "необразовану" особу.  А иначе има толико дебилних ствари у развију лика, типа Пени игра први пут шах и матира Ленарда који игра годинама. Значи глупост.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.44
mob
Apple iPhone 6S
Cela serija je utemeljena na balansu izmedju strebera i dobre ribe. Prosto kada ona ne bi postojala, serija ne bi postojala. Tacnije mozda bi i postojala, ali sigurno ne bi bila ovako gledana, jer 90% zapleta u seriji se bazira na tom sudaru svetova izmedju Peni sa jedne i svih njih sa druge strane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Koji su to veliki filmovi koje je bilo ko od njih iz Prijatelja snimio, osim ako pod velikim filmovima ne racunas romanticne komedije Dzenifer Eniston, ili Ubicu mekog srca Metju Perija?
Osim "We are the Millers, "Horriblle Bosses" i ostalih rom/koma Anistonove, osim Perijevih ko zna koliko komedija i sto sada vise radi po serijama, osim "Cougar Town"-a Kortni Koks koji ti je jedna od popularnijih serija sada i recimo "Ejs Venture" ili pak "Vriska", osim Lise Kudrov koja igra u "Analyze That"-u i igra glavnu ulogu u recimo "Lucky Numbers"-u, osim Svimera koji npr daje glas jednom od glavnih likova "Madagaskara", osim Dzoija koji i sada ima uspesnu seriju iza sebe niko nista nije napravio od svoje karijere ni filmski ni serijski. Tako da ono, stvarno se nadam da se salis ili jednostavno ne znas. Smile

Inace, ne kazem da ne trebaju da dobiju(jedan idiot od Carlija Sina je za glupost od "2 and a half man" dobijao i vise), samo kazem da je meni uvreda da su "Prijatelji" dobijali toliko a da jedna Kejli Kuoko dobija isto toliko para...

Иначе Марко, по чему ти ситкоме разврставаш на добре и лоше, односно епизоде?

Recimo BBT osim par Seldonovih i recimo Hauardovih momenata meni nesto i nije smesna. Da ne pominjem nesmesne momente Bernadet, Ejmi i onog smaraca iz prodavnice stripova. Dok si u "Prijateljima" em imao kvalitetniji humor em si ga imao od vecine likova...

Citat
Пишете да је због тога што је Пени полугола добија толики рејтинг. Не бих рекао, па имате конкурентну серију Модерна Породица, тамо имате Софију Вергару, по мени она 100х боље изгледа од Кели Куки. Па зашто онда тај део популације који гледа ТВП само због полуголотиње не гледа и друге серије где има такође тога?
Ako ti misli da "Moderna Porodica" nije gledana onda se dobrano ne razumes u serije. I to uopste...

Da ne pominjem gej populaciju koja jedva ceka da vidi onu dvojicu gejeva iz iste sa sve bebom koju su usvojili i tako neke stvari...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.44
mob
Apple iPhone 6S
Cekaj, ti mene pitas da li se salim, a navodis mi Ejs Venturu kao ozbiljan film? Smile Analyze that?  Smile Glas u Madagaskaru?  Smile Daaaj molim te. Procitace neko ovo. Ovo me podseca na onu epizodu iz Prijatelja kada je Dzoio glumio dvojnika Al Pacina za dupe.

To sto si napisao da je Dva ipo muskarca glupost, to isto pokazuje da smo mi razliciti svetovi. Dva ipo muskarca it o bas taj deo dok je Carli bio u njoj je jedna od najboljih serija ikada snimljenih. A iako Carli po meni nije nikakav glumac, ostavio je pecat kakav vise niko nije uspeo u toj seriji i generalno medju sitkomima. To je apropo onoga kako neko mora da bude odbar gluamc da bi dobijao mnogo kesa.

Rekao sam vec. Niko od njih nije snimio nista ozbiljno posle Prijatelja. Snimali su tu i tamo po nesto, ali to je sluzilo da se podgreje karijera i uzme kes, jer od necega mora da se zivi. Nema tu ni o od ozbiljnog filma, ili serije.
« Poslednja izmena: 04. Avg 2014, 21:17:57 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Pa ne znam sta racunas u "ozbiljne" filmove. Neke drame mozda?  Smile

Inace, ako mislis da "Vrisak", "Madagaskar" ili neki od Anistonih ili Perijevih filmova nisu ozbiljni filmovi sto se tice budzeta i blokbasteri onda ne znam sta da ti kazem...

Inace OK, ukusi se razlikuju. Cisto kazem da se ne slazem da niko od njih nije imao ozbiljne karijere. Skoro svi i dalje snimaju i u velikim su projektima...
« Poslednja izmena: 04. Avg 2014, 21:19:41 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.44
mob
Apple iPhone 6S
 Smile Smile Smile Au jbt. Izvini, ali ja ne znam kako da ti odgovorim na ovo. Neka bude da si u pravu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62

sad i ti kenjas  Smile
malo ko od serijskih glumaca napravi bas ono ozbiljnu blokbaster karijeru
to nece uraditi ni ovi cobani iz benga jer ce uvek biti cobani iz benga to ti je tako za serijskim glumcima pogotovo iz humoristickih serija
« Poslednja izmena: 04. Avg 2014, 21:23:13 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Ako ti misli da "Moderna Porodica" nije gledana onda se dobrano ne razumes u serije. I to uopste...

Da ne pominjem gej populaciju koja jedva ceka da vidi onu dvojicu gejeva iz iste sa sve bebom koju su usvojili i tako neke stvari...
Нисам рекао да није гледана. Већ да и тамо има полуголотиње, серија јесте мање гледана од ТВП али Софија има много мању зараду од Кели Коко.

Укуси су нам различити, али не разумем како теби, као неком ко прати филмове, серије, стрипове, Стар Ворс, науку, није смешнија ТВП од Пријатеља. У пријатељима су форе сасвим другачије, а прича има амбијент времена у коме је снимана. Једино објашљење је да када си био тинејџер Пријатељи су били на ТВ-у и због тога аутоматски деградираш друге ситкоме.  Smile
Током којих серија се више смејеш од Пријатеља?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Нисам рекао да није гледана. Већ да и тамо има полуголотиње, серија јесте мање гледана од ТВП али Софија има много мању зараду од Кели Коко.

Kazi mi da se salis?

http://www.businessinsider.com/sophia-vergara-is-highest-paid-tv-actress-2013-9

Tako da, sada ispada da su izjednacene otprilike...

Citat
Једино објашљење је да када си био тинејџер Пријатељи су били на ТВ-у и због тога аутоматски деградираш друге ситкоме.
Ne degradiram, Prijatelji su jednostavno kvalitetniji. Kako meni tako i verovatno i vecini posto rejting istih ne pada ispod 9 na imdb-u dok je rejting BBT-a 8.7 a Two and a half mana 7.3 ako npr gledas imdb rejting kao merodavan pokazatelj misljenja vecine.

Inace, da gledam moje mlade dane verovatno bih proglasavao "Sledz Hamera" za najbolju seriju ikada posto mi je to mnogo dobro bilo kad sam gledao u tim godinama.  Smile Smile

Inace, inace, ne kazem da je The Big Bang Theory losa serija(daleko od toga inace je ne bih ni gledao)samo da nije u rangu sa Prijateljima ni pod razno. Makar meni...
« Poslednja izmena: 04. Avg 2014, 21:54:38 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 14:37:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.