Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 02:09:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Big Bang Theory  (Pročitano 43852 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
О укусима не треба расправљати  Smile
Пријатељи је серија која је се родила у периоду када је поп култура била изразита и циљала је претежно средњих година гледаоце, штребери су више за млађу популацију.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125

Osim "We are the Millers, "Horriblle Bosses" i ostalih rom/koma Anistonove, osim Perijevih ko zna koliko komedija i sto sada vise radi po serijama, osim "Cougar Town"-a Kortni Koks koji ti je jedna od popularnijih serija sada i recimo "Ejs Venture" ili pak "Vriska", osim Lise Kudrov koja igra u "Analyze That"-u i igra glavnu ulogu u recimo "Lucky Numbers"-u, osim Svimera koji npr daje glas jednom od glavnih likova "Madagaskara", osim Dzoija koji i sada ima uspesnu seriju iza sebe niko nista nije napravio od svoje karijere ni filmski ni serijski. Tako da ono, stvarno se nadam da se salis ili jednostavno ne znas. Smile

Ovo su sve naslovi udri me do zore. Metju Peri je Čendler u svakom filmu, Kortni Koks ima tu seriju (nisam nikad gledao pa ne bih da sudim), a ima i onaj ozbiljan promašaj i pokušaj serije gde je valjda urednica nekog kurčevog tabloida. Odatle je i epizoda gde se žvalavi sa dobrom drugaricom Rejčel. To su uradili zbog zapleta, rejting nikakve veze sa tim nije imao. O Metu Leblanu dovoljno govori što je snimio seriju Džoi, a Švimera kad vidim na filmu dobijem napad smeha. Lizu Kudrou mislim da nisam gledao ni u čemu drugom osim Prijatelja.

IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Нисам рекао да није гледана. Већ да и тамо има полуголотиње, серија јесте мање гледана од ТВП али Софија има много мању зараду од Кели Коко.

Kazi mi da se salis?

http://www.businessinsider.com/sophia-vergara-is-highest-paid-tv-actress-2013-9

Tako da, sada ispada da su izjednacene otprilike...
То је Форбс-ова листа најплаћенијих ТВ глумица, али они сакупљају све, не само зараду по епизоди серије него сваки вид зараде, типа рекламе, разни производи, ако имају своје фирме итд.
Ја сам упоређивао зараду по епозоди. Испод су подаци од октобра 2013. Убудуће ће Пени зарађивати много више по епизоди серије.
Софија - $175,000 по епизоди
Кели - $325,000 по епизоди
http://www.businessinsider.com/highest-paid-tv-actors-2013-2013-9?op=1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Hm, mislio sam da je lista po zaradi za seriju, moja greska. Pa opet nije ni mala para a serija im je itekako gledana pa i zbog nje.

Ovo su sve naslovi udri me do zore. Metju Peri je Čendler u svakom filmu, Kortni Koks ima tu seriju (nisam nikad gledao pa ne bih da sudim), a ima i onaj ozbiljan promašaj i pokušaj serije gde je valjda urednica nekog kurčevog tabloida. Odatle je i epizoda gde se žvalavi sa dobrom drugaricom Rejčel. To su uradili zbog zapleta, rejting nikakve veze sa tim nije imao. O Metu Leblanu dovoljno govori što je snimio seriju Džoi, a Švimera kad vidim na filmu dobijem napad smeha. Lizu Kudrou mislim da nisam gledao ni u čemu drugom osim Prijatelja.

Sto ne znaci da svako od njih nije napravio nikakve karijere osim te serije a dobar pokazatelj toga je da svima karijere generalno i dalje traju pa i itekako uspesno(tipa Aniston, Koks i Peri). Sto ce se verovatno vrlo tesko moci reci za BBT glumce za par godina posle kraja serije jer osim Galeckog(koji je bio poznat i pre serije) i Parsonsa ostali ne verujem da ce da doguraju previse.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Претерујеш лечка, ниједно од њих није познато због филмова (можда Пери због убице меког срца или Кокс због вриска)  али генерално нису имали неких филмских откровења иза себе.
Не знам како се котира она новија комедија где глуми Џенифер али да се не скида у тангице и игра прљави плес тешко да би заинтересовала публику муч море.
Пријатељи су им највеће животно дело и живе у сенци тога тако да ни ови из Штребера не могу проћи боље јер много заостају што се тиче сексипилности глумаца ваљда су зато и штребери  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Imati karijeru je jedno. Biti dobar glumac je nešto sasvim drugo.

Kejli Kuoko je igrala u Čarima i u onoj 8 simple rules pre ovoga, tako da ne pije vodu da joj je ovo spasilo karijeru. Isto tako to ne znači da je Meril Strip..
« Poslednja izmena: 05. Avg 2014, 00:15:34 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Претерујеш лечка, ниједно од њих није познато због филмова (можда Пери због убице меког срца или Кокс због вриска)  али генерално нису имали неких филмских откровења иза себе.
Не знам како се котира она новија комедија где глуми Џенифер али да се не скида у тангице и игра прљави плес тешко да би заинтересовала публику муч море.
Mnogo lose, samo zaradila 150 miliona(od bioskopa) na ulozenih 37.  Smile

Ne kazem da su poznati zbog filmova, vec samo da preterujete sa tim a svi oni imaju dobre karijere(cak i odlicne) van te serije...

Citat
Пријатељи су им највеће животно дело и живе у сенци тога тако да ни ови из Штребера не могу проћи боље јер много заостају што се тиче сексипилности глумаца ваљда су зато и штребери

Pa sad

Smile

Kejli Kuoko je igrala u Čarima i u onoj 8 simple rules pre ovoga, tako da ne pije vodu da joj je ovo spasilo karijeru. Isto tako to ne znači da je Meril Strip..
Posle one katastrofe u "Carima" nije i da nije s'obzirom da joj je i uloga kao i njena gluma u istoj katastrofa. Al dobro, odlican posao napravila sa ovim, ozenila se Supermenom itd.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Nokia 6220
Ova serija me smorila posle 4. sezone, a za Prijatelje sam plakao kad su se zavrsili, po meni su Prijatelji barem za klasu bolji, kao i glumci... Boli me tuki kako bi Le Blank igrao Hamleta, Dzoija je odradio fenemenalno, i tu nema diskusije. TNBBT su morali da iskarikiraju sve do kraja da bi imali neku pricu (mutavi Indijac, roboticar pickopacenik, ludi teoretski fizicar), dok prijatelji kroz mnogo prirodniji nacin do humora.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Chrome 36.0.1985.125
Precenjena serija Teorija Velikog Praska, nece da bude ni u TOP 5 ikada pogotovo sto ce da bude jos 3 sezone. Filadelfija i Arrested Development miljama ispred njih, a i jaca mi je komedija Modern Family. To se uostalom vidi i po nominacijama ko je gde. Bolja klasa glumaca je u MF nego u TBBT. Jedino glumac iz TBBT koji bi mogao da nadmasi bilo kog iz Prijatelja je Jim Parsons. Da vidimo njega u drugim ulogama. Od Prijatelja je jedino bolja stvar Seinfeld. A i samo je Seldon zasluzuje po onome sto prikazuje seriji milion dolara, ovo dvoje zajedno ni toliko. Meni su bili zabavni do 5 sezone. U sestoj ima par odlicnih epizoda koje su mi se svidele, u sedmoj jos manje. 5-6 odlicnih epizoda po sezoni sto se mene tice i puna kapa.

Btw, ljudi koji glume u komedijama tesko da mogu da glume u ozbiljnim filmovima. A i meni su glumci iz Prijatelja ispred TBBT.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.44
mob
Apple iPhone 6S
Oduvek su me odusevljavali ljudi koji ne vole neku seriju i onda trose nevidjenu kolicinu vremena i zivaca objasnjvajuci drugima kako serija ne valja. Stvar je vrlo prosta. Ako vam se ne svidja serija, nemojte je gledati. Danas kada serija ima vise nego ikada i to kvalitetnih serija, suludo je pokusavati da se nekom objasni kako neka konkretna serija nije dobra. Znaci ili gledajte seriju, ili ne. Stvar, vrlo jednostavnog, izbora. Ja sitkome volim i ovaj sitkom mi je trenutno najdrazi. Mislio sam da Prijatelje nikada niko nece nadmasiti, ali ova serija mi je draza od i od njih. Dakle vrlo je glupo i bespotrebno analizirati neku seriju. Razlagati je na glumacko umece i tako dalje. Prosto serija vam je ili draga ili nije. Meni ova serija jeste i zato mi je najbolja. I zabole me da li je neko dobar ili los glumac, da li je zasluzio ili ne neke pare i tako dalje. To za pare mi je posebno smesno. Niko nece dati njima pare koje nema, odnosno koje serija ne pravi. Znaci ako im daju po milion, znaci da je serija toliko gledana i uspesna, da pravi gomilu kesa i da od tih para mogu da se namire svi, pocev od scenarista pa do poslednjeg glumca. Ne daje neko pare iz nekog budzeta drzave, pa sad da analiziramo da li je zasluzeno ili ne. Serija je, takva kakva je, zaradila kes koji oni sada medjusobno dele. Zaradila, dakle zasluzila i svi koji su u njoj.

I jos jednom ponavljam. Ako vam se ne svidja, nemoje gledati. Vrlo prosto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 02:09:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.