2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Težak udes Dače Ikodinovića  (Pročitano 48415 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Ekskluzivno: Dragoljub Bekvalac govori o oporavku svog zeta, jednog od najboljih srpskih vaterpolista

Dača je opet onaj stari

Otkad je iz šok sobe prebačen u apartman novosadske bolnice, Danilo Ikodinović se oseća mnogo bolje. Ova vest obradovala je milionski auditorijum Dačinih navijača, ali i njegove najmilije, kojima konačno može da se vidi i osmeh na licu.

Danilov tast, a Natašin otac, proslavljeni fudbalski trener Dragoljub Bekvalac, sada sa više pažnje može da se posveti svom osnovnom zanimanju - treniranju fudbalera Vojvodine.
- Dobro sam raspoložen ovih dana. Dača se oseća mnogo bolje i konačno je i definitivno van životne opasnosti. To je veliko olakšanje za celu našu porodicu, konačno možemo malo da skrenemo misli i da se posvetimo svojim poslovima. Dobro je, a biće i bolje - počeo je priču za „Alo!“ Dragoljub Bekvalac.
Kada je Ikodinović prebačen u zasebni apartman, Bekvalac je sa svojom ekipom bio u Azerbejdžanu, gde je sa Vojvodinom igrao revanš meč drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA sa domaćim Olimpikom.

- Dobio sam mnogo čestitki za prolaz u narednu rundu, ali najdraža je stigla iz novosadskog kliničkog centra. Dača me zvao odmah posle utakmice da mi čestita na prolazu. Tu čestitku pamtiću dok sam živ - sa puno emocija u glasu priča Bekvalac.
Kod Ikodinovića u sobu trenutno može da ulazi samo najuža porodica i bolničko osoblje, jer je rizik od infekcije još veliki.
- Prognoze za desnu ruku su takođe optimistične, ali moramo da budemo oprezni sa posetama. Ja sam trenutno nešto prehlađen, pa nisam išao kod njega da mu slučajno ne prenesem neki virus. Nataša je svaki dan sa njim, a mi ostali ga zovemo telefonom i lepo ćaskamo. Dača se ponaša kao da se ništa nije desilo! Ponovo je onaj stari, pun duha, vedrine. Pokazao je još jednom svu jačinu karaktera. Svaka mu čast. Doktori nam kažu da se polako priseća i nesreće i lečenja. Samo polako, oporaviće se naš Dača u potpunosti - optimista je Ikodinovićev tast.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 
Svaka cast.
Daco samo napred !!!
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Zdravlje vaterpoliste sve bolje
Dači stiže i ćerkica u posetu
Autor: Ana Lalić | Foto: Reprint press | 08.08.2008. - 08:00

NOVI SAD - Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović, nakon više od mesec dana, ponovo će ugledati svoju ćerkicu Hanu. Kako „Blic“ saznaje, njegova supruga Nataša Bekvalac se, od kako je Dača prebačen na Odeljenje abdominalne hirurgije, raspitivala kod lekara o mogućnosti da Hana poseti tatu. Nakon što su se stručnjaci, tvrdi izvor „Blica“, složili da viđenje ćerkice može samo da poboljša stanje vaterpoliste, Nataša je odlučila da je uskoro dovede u posetu.

- Od kako je premešten u svoj apartman, Dača i Nataša su po ceo dan zajedno. Ona mu donosi sve potrebne stvari iz spoljnjeg sveta, priča mu o svemu što se događalo u poslednjih mesec dana... a jedna od najčešćih tema im je upravo njihova ćerkica - kaže izvor „Blica“, napominjući da su Ikodinovići ponovo postali bračni par kakvog se seća cela Srbija: zaljubljeni i nasmejani. Kako tvrdi naš izvor, Dača je u prethodnim danima u telefonskom kontaktu sa ostalim članovima svoje porodice, ali ga za sada i dalje posećuje isključivo Nataša. Eventualnu promenu bi mogla da donese poseta ćerkice Hane. S obzirom na to da mu je dozvoljeno da koristi mobilni telefon, Dača je u par navrata, saznaje „Blic“, već razgovarao sa svojom ćerkicom, koja je, iako mala, osećala da se nešto neobično događa.
- Porodica se trudila da Hanu zaštiti od svega što se Dači dogodilo u poslednjih mesec dana. Ipak, deca sve opažaju, tako da sam uveren da je i Hana osećala da nešto nije u redu. Sada, kada je najgore prošlo i kada su svi pomalo odahnuli, samo viđenje sa ćerkicom i Dači bi mnogo značilo - kažu u bolničkim krugovima, gde se ističe da su Dačin optimizam i dobro raspoloženje prosto zadivljujući. Ikodinović je, tvrdi naš izvor, izuzetno znatiželjan i raspituje se o svemu što je u poslednjih mesec dana propustio. Postavlja pitanja o samoj nesreći, toku lečenja, ali i o sportskim rezultatima i političkim dešavanjima u državi. Kako bi ispunio duge bolničke dane, Nataša je suprugu u apartman donela televizor, a povremeno mu donosi i dnevnu štampu.
- Nataša je ogorčena na pojedine medije koji su, otkako je Dača stradao, bili neumereni u izveštavanju, tako da nije bila voljna da mu donosi štampu. Međutim, Dači je fascinantna činjenica da javnost sa toliko pažnje prati svaki detalj njegovog oporavka, koji će, prema očekivanjima lekara, potrajati još mesecima.
Podrška
Kako „Blic“ nezvanično saznaje, tokom vikenda u krugu bolnice, direktno ispod prozora sobe u kojoj je Dača, primećen je mladić koji je lekarima bio sumnjiv jer je satima sedeo na klupi, ne tražeći ništa. Kada je patrola policije zamoljena da ga legitimiše, ispostavilo se da je reč o 34-godišnjem Beograđaninu koji je Dačin fan.
- Rekao je da je Dačin obožavalac i da je došao u Novi Sad kako bi pokazao svoju podršku Ikodinoviću. Nije bilo razloga da ga privodimo, tako da smo ga samo zamolili da se udalji iz bolničkog kruga - saznajemo u policiji.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2169
Zastava Prokuplje
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ekskluzivno: Dragoljub Bekvalac govori o oporavku svog zeta, jednog od najboljih srpskih vaterpolista

Dača je opet onaj stari

Otkad je iz šok sobe prebačen u apartman novosadske bolnice, Danilo Ikodinović se oseća mnogo bolje. Ova vest obradovala je milionski auditorijum Dačinih navijača, ali i njegove najmilije, kojima konačno može da se vidi i osmeh na licu.

Danilov tast, a Natašin otac, proslavljeni fudbalski trener Dragoljub Bekvalac, sada sa više pažnje može da se posveti svom osnovnom zanimanju - treniranju fudbalera Vojvodine.
- Dobro sam raspoložen ovih dana. Dača se oseća mnogo bolje i konačno je i definitivno van životne opasnosti. To je veliko olakšanje za celu našu porodicu, konačno možemo malo da skrenemo misli i da se posvetimo svojim poslovima. Dobro je, a biće i bolje - počeo je priču za „Alo!“ Dragoljub Bekvalac.
Kada je Ikodinović prebačen u zasebni apartman, Bekvalac je sa svojom ekipom bio u Azerbejdžanu, gde je sa Vojvodinom igrao revanš meč drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA sa domaćim Olimpikom.

- Dobio sam mnogo čestitki za prolaz u narednu rundu, ali najdraža je stigla iz novosadskog kliničkog centra. Dača me zvao odmah posle utakmice da mi čestita na prolazu. Tu čestitku pamtiću dok sam živ - sa puno emocija u glasu priča Bekvalac.
Kod Ikodinovića u sobu trenutno može da ulazi samo najuža porodica i bolničko osoblje, jer je rizik od infekcije još veliki.
- Prognoze za desnu ruku su takođe optimistične, ali moramo da budemo oprezni sa posetama. Ja sam trenutno nešto prehlađen, pa nisam išao kod njega da mu slučajno ne prenesem neki virus. Nataša je svaki dan sa njim, a mi ostali ga zovemo telefonom i lepo ćaskamo. Dača se ponaša kao da se ništa nije desilo! Ponovo je onaj stari, pun duha, vedrine. Pokazao je još jednom svu jačinu karaktera. Svaka mu čast. Doktori nam kažu da se polako priseća i nesreće i lečenja. Samo polako, oporaviće se naš Dača u potpunosti - optimista je Ikodinovićev tast.

Izvor: Alo

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Dača Ikodinović stao na noge!

Danilo Ikodinović je stao na noge! Nešto više od mesec dana posle teške saobraćajne nesreće, proslavljeni srpski vaterpolista pokazuje znake stabilnog oporavka.

"Večernje novosti" pišu da je Ikodinović počeo da ustaje iz kreveta i zasad šeta samo po bolničkom apartmanu, gde je smešten pre nedelju dana. Lekari mu dozvoljavaju da povremeno ustane i stane na noge.

Kada se odmara i ne mora da prima terapije i ide na previjanje teško povređene ruke, Ikodinović provodi vreme čitajući novine, gleda televizor ili razgovara mobilnim telefonom.

Otkako mu je dozvoljeno da u bolničkom apartmanu Klinike za abdominalnu hirurgiju koristi mobilni telefon, sve češće se čuje i sa petnaestomesečnom ćerkicom Hanom, koju nije video od 27. juna kada je teško povređen u saobraćajnoj nesreći na putu Zrenjanin - Novi Sadu blizini Kaća.

"Najsrećniji je kada sa druge strane žice čuje Hanin glas: 'tata, tata'...To ga posebno razneži, ali i rastuži. Jedva čeka da je vidi. Razgovara i sa ostalim članovima porodice, prijateljima koji se interesuju za njegov oporavak i bodre ga da izdrži", pišu "Novosti", ne navodeći izvor.

Prema navodima lista, vaterpolo reprezentativac Srbije je potpuno svestan nesrećnog događaja 27. juna. Zna da mu je danima posle toga život bio na ivici i da je tim lekara učinio sve da mu spase šampionsku desnicu.

"Poznato mu je da predstoji dug oporavak, ali i još nekoliko hirurških intervencija", pišu "Novosti".

Ikodinoviću, za sada u posetu dolazi jedino supruga Nataša Bekvalac. Sve više vremena provodi sa njim. Razgovaraju o proteklim dešavanjima. Daču interesuje sve što se dešava izvan bolničkih zidova. Nataša mu svakog dana donosi novine i hranu koju njena mama pripremi.

Supruga mu je u apartman donela i televizor, pa će Ikodinović moći da prati i dešavanja na Olimpijskim igrama u Pekingu i da navija za "delfine" i ostale srpske sportiste.

Osim televizora i mobilnog telefona, Ikodinoviću je dozvoljeno da u apartmanu ima i laptop.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Nokia 6260 Slide
Dača Ikodinović stao na noge!

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Avg 2008, 12:44:18 od Enis - Mafija »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N95 8gb
Daču posetila ćerkica Hana

NOVI SAD - Šest nedelja nakon teške saobraćajne nesreće, proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović susreo se sa svojom petnaestomesečnom ćerkicom Hanom, saznaje „Blic“. Njegova supruga Nataša, čim su joj lekari dozvolili da bebu donese u bolnicu sredinom prošle nedelje, rešila je da ispuni jednu od najvećih želja svog supruga - da vidi bar jednu od svoje dve ćerke.

- Susret je bio neverovatno dirljiv. Možete i da zamislite: posle šest nedelja imao je priliku da vidi i poljubi svoju devojčicu. Do tada, jedini kontakt sa ćerkom bio je da joj priča i tepa telefonom. Čim ju je Nataša unela u sobu, oči su mu se napunile suzama. Dočekao ih je sedeći, spreman za susret. Nataša mu je najpre prinela devojčicu, a on je odmah zatražio da je stave do njega na krevet, da je pomazi i poljubi. Nije mu bilo važno ni to što je malena nemirna, ni to što mora da pazi na ruku, samo je poželeo da se ona nađe kraj njega. Možete da zamislite reakciju kada mu je malena rekla: „Tata!“ i pružila ručice. Nataša, koja ni sama nije mogla da ostane mirna i kojoj su takođe suze krenule, morala je da bude sabrana i da pazi na njegovo stanje i umiruje i njega i dete - priča naš izvor u Kliničkom centru.
Iako su lekari dali zeleno svetlo za posetu ćerke smatrajući da viđenje sa malenom Hanom Dači samo može dobra da donese, medicinsko osoblje bilo je u blizini jer i ovako velika radost predstavlja uzbuđenje, a Ikodinović je još u teškoj fazi oporavka. Nakon početne radosti, presrećna porodica potrudila se da iskontroliše emocije. Smejali su se, tepali jednom drugom, a mala Hana nije htela ni na minut da se odvoji od oca. Ipak, ova prva poseta nije smela dugo da traje, pa je devojčica ubrzo odneta kući. Slavni vaterpolista, pričaju naši izvori, nije dozvolio sebi da se rastuži nakon odlaska ćerke, znajući da će se poseta ponoviti vrlo skoro.

Drugovima čestitao pobedu
Kako tvrde naši izvori u Kliničkom centru, Ikodinović je preko elektronskih poruka u stalnom je kontaktu sa svojim drugovima i šalje im svoju nesebičnu podršku. Posle pozdrava koje im je poslao po predsedniku Borisu Tadiću, neposredno pre njegovog polaska iz Srbije, Dačini drugovi juče ujutro bili su i prilici i da dobiju njegove prve čestitke za pobedu protiv Nemačke.

IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Danilo Ikodinović sve bolje
Mala Hana svaki dan u tatinom zagrljaju
Autor: A. L. | Foto: J.Jarić | 16.08.2008. - 06:00

NOVI SAD - Stanje vaterpoliste Danila Ikodinovića je iz dana u dan sve bolje. Dača je, kako saznaje „Blic“, počeo da dobija i na težini, koju je izgubio za vreme dugog kritičnog perioda tokom kojeg je bio na infuziji.

- Svakog dana Nataša dolazi s punim kesama namirnica, a porodici je sad dozvoljeno da mu donosi i kuvanu hranu. Naravno, on ima poseban režim ishrane, ali ga se Nataša pridržava i donosi mu hranu koja mu je dozvoljena - saznaje „Blic“ u Kliničkom centru. Pored Nataše, Daču svakodnevno posećuje i ćerkica Hana. Svakog jutra, između deset i jedanaest sati, Nataša dovodi ćerkicu u posetu tati. Mada se ne zadržavaju dugo, ti trenuci su za Daču, tvrdi sagovornik „Blica“, dragoceni.
- Puno mu znače posete ćerkice. Mada još ne ustaje iz kreveta zbog imobilisane ruke, Dača koristi svaki momenat da je zagrli, poljubi i poigra se s njom. Nakon njene posete on je još pozitivniji nego što inače jeste - kaže izvor „Blica“. Ostatak dana, između redovnih terapija i previjanja povređene desnice, Dača provodi gledajući prenos Olimpijade iz Pekinga. Pobeda Milorada Čavića, koji je u četvrtak oborio olimpijski rekord, puno mu je značila.
- Dača je bio presrećan. Čavića i lično poznaje - dodaje naš izvor, tvrdeći da se Dača ne čini previše tužan što će Olimpijske igre proći bez njega.
- Iskreno, mislim da je Dača jako zahvalan što se uopšte izvukao živ. Zna celu priču, svestan je da je bio na granici života i smrti, ali je uspeo da se izbori. Kada se ljudima dogodi takva situacija, prioriteti se u životu menjaju - kažu u bolnici. Ikodinovića očekuje dug oporavak, posebno kada je u pitanju njegova desna ruka. Pored rekonstruktivnih operacija koje ga očekuju, Dači sleduje i rehabilitacija kako bi ponovo mogao da koristi ruku.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Apple iPhone 3Gs
Vaterpolista sve bolje

Danilo Ikodinović ustao iz kreveta

NOVI SAD - Danilo Ikodinović je, nakon više od mesec i po dana, ustao iz bolničkog kreveta! Dača je pre dva dana prvi put stao na noge i prešao kratku razdaljinu u svom apartmanu u Kliničkom centru u Novom Sadu.

Kako „Blic“ saznaje, prvi Dačini koraci otkako je nastradao odigrali su se pred budnim okom lekara, koji su bili spremni odmah da reaguju. Naravno, sretnom trenutku prisustvovala je i Dačina supruga Nataša Bekvalac, koja je svakodnevno uz njega. Za sada, Dača prelazi kratke razdaljine, uglavnom po svojoj sobi.
- Nakon tako dugog ležanja normalno je da mišići budu slabi, ali je Dači pomogla fizikalna terapija koju je radio svaki dan otkako je prebačen na odeljenje ambdominalne hirurgije. Za sada će morati da bude oprezan i strpljiv, posebno zbog povređene ruke koja je i dalje imobilisana - saznajemo u bolnici. Ikodinovićeva desnica je još uvek čvrsto imobilisana pod pravim uglom u odnosu na telo, što mu, takođe, otežava normalan hod. Mada su sretni što se pacijent dobro oporavlja, Dačini lekari su oprezni prilikom njegovih kratkotrajnih šetnji jer strahuju od eventualnog pada koji bi mogao da ugrozi njegovo stanje.
- Ne dozvoljavaju mu da šeta sam jer strahuju da bi mogao da padne. Mada se odlično oporavlja, Dačinom telu će biti potrebno još dosta vremena da stekne dobru formu. Za sada je na odličnom putu - kaže sagovornik „Blica“.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.