Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tezak slucaj... kako izgubiti mnoooogo kilograma?  (Pročitano 39460 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
samo napred!
i ono za cir se salim,pu-pu,ne treba ti to u zivotu! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija sa 'J' ko Nokia :)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 4017
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia n80 i MyPal A639
moj brat je imao 120kg za 3 nedelje skinuo je 11kg ,naravno njegov jako dobar drug i lekar mu je sastavio dijetu,koja definitivno ne skodi
glavna je for da jedes sve sem slatkisa i hleba(testenine).inace postoji neka corba koja se jede svaki dan i koju pored propisanog dorucka,rucke i vecere mozes da jedes koliko god hoces i kad god osetish glad.Corba se sprema od svog povrca koje se u sezoni nadje (crni luk,karfiol,paradajz,...) a da ne bih vise pricala iz glave skeniracu dijetu kad se budem videla sa bratom i postovati.
Ono sto je najbitnije,brat kaze da se ne muci i da se sve bolje i bolje oseca:) pozzzzzzzzzz
IP sačuvana
social share
Kada sve ko za inat krene po zlu, dignem glavu visoko najvise- ko da su najlepse pesme za mene pevane. Ne dam se stisnem zube ko da je sva, snaga sveta u mojim rukama, od srca smejem se kad je najteze. Jer ja se gorih ne bojim jos mogu svetove lomiti i sve dok postojim jos mogu ponovo krenuti...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Motorola C450
Ama, može da se jede sve, najbitnija je fizička aktivnost i da posle 12 ne jedeš nikakve ugljene hidrate i to je to.

Naravno, nema jela posle 8 uveče!
IP sačuvana
social share
Lepota je prolazna, zato sam ja glup!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ama, može da se jede sve, najbitnija je fizička aktivnost i da posle 12 ne jedeš nikakve ugljene hidrate i to je to.

Naravno, nema jela posle 8 uveče!

sto nema jela posle 8h ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Ja ne verujem nesto preterano u preparae i ostale stvari tog tipa.
Moje misljenje je da se jedino treba smanjiti kasika tj unos masti i ostalih stvari koje goje.
Normalno da postoje osobe koje su sklone gojaznisti ali ako se smanji kasika i naravno izbegava vecera (jer posle vecere uglavnom ide spavanje i sve se to primi za tili cas) i poveca se malo fizicka aktivnost pa makar to znacilo voznja sobnog bicikla,malo trbusnjaka...
Po meni najbolje resenje je trckaranje stim da se oko butina i stomaka stavi najlonska folija koja pomaze da se brze covek oznoji tj da se skidaju masne naslage.
Malo vise voca i povrca a malo manje mesa (slanine,cvaraka,kobasice i naravno svinjskog pecenja)
Dorucak obavezan,rucak redovno a veceru po mugcnosti izbeci ili pojesti dve jabuke ili slicno.
I jos jedna stvar:pre obroka kafena kasikica jabukovog sirceta.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3210
Ja sam uspeo da skinem 15 kiligrama za nepunih 2 meseca, alik kako:

pogledaj na:   [spam]
pa                forum
pa topic: oblak resio da smrsa.

pozdrav
« Poslednja izmena: 06. Dec 2006, 15:37:46 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Motorola C450
Ja računam da ležte u 22h, ne treba jesti 2 sata pre spavanja.
IP sačuvana
social share
Lepota je prolazna, zato sam ja glup!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ja ne verujem nesto preterano u preparae i ostale stvari tog tipa.
Moje misljenje je da se jedino treba smanjiti kasika tj unos masti i ostalih stvari koje goje.
Normalno da postoje osobe koje su sklone gojaznisti ali ako se smanji kasika i naravno izbegava vecera (jer posle vecere uglavnom ide spavanje i sve se to primi za tili cas) i poveca se malo fizicka aktivnost pa makar to znacilo voznja sobnog bicikla,malo trbusnjaka...
Po meni najbolje resenje je trckaranje stim da se oko butina i stomaka stavi najlonska folija koja pomaze da se brze covek oznoji tj da se skidaju masne naslage.
Malo vise voca i povrca a malo manje mesa (slanine,cvaraka,kobasice i naravno svinjskog pecenja)
Dorucak obavezan,rucak redovno a veceru po mugcnosti izbeci ili pojesti dve jabuke ili slicno.
I jos jedna stvar:pre obroka kafena kasikica jabukovog sirceta.

skroz pogresno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
@Uboje ne znam ja mislim da sam upravu jer je to cista logika.Do duse ja nemam problema sa kilogramima tacnije tesko nabacujem po koju kg.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 922
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
nisam mislio da si sve pogresio vec u nekim stvarima koje su k;asicna zabluda kod vecine ljudi , kao ovo da se ne vecera to je velika zabludajer treba vecerati ali u toj veceri ne trebaju da budu ugljeni hidrati mec pre svega proteini najbolja opcija je ella posni sir jer ima mali procenat masti a ima dobar procenat kazeina u sebi , kazein je sporo otpustajuci protein koji ce za vreme sna obezbediti dovoljan priliv amino kiselina i zastiti misic , a zasto zastiti misic pa zato sto misic trosi najvise energije 
zatim vezbanje , beskorisno trcanje a narocito trbusnjaci nece pomoci skidanju sala  , trcanje ce pomoci ali ne beskonacno dugo trcanje jer od toga nema vajde , dobri sistemi su HIIT a i tabata sistem je dobar ali on je za naprednije vezbace , sto se tice vezbanja ljudi a pre svega devojke zene idu na aerobik od toga nema nista nema teorija da smrsate  sa time da bi smrsali i muskarci i zene moraju ostvariti hipertrofiju da bi sacuvali postojece misice a zasto sam vec objasnio i naravno odgovarajuci kardio najbolje HIIT  ,a zene ne rade sa tegovima jer se tripuju kao nabacice misice i to je zabluda  jer je misice tesko dobiti a narocito zene tesko dobijaju misice
zatim ovo obmotavanje folija , vruce pantalone , pojasevi sve je to glupost , marketing , nepostoji spot reduction mozes ti da se umotas u sta hoces telo ima svoj put kako eliminise salo kao sto ima i svoj put kako skladisti mast tako da je to samo mucenje tela i od toga nema nista ako ti se ucini da si od toga smrso ,veruj mi da nisi vec si samo izgubio vodu
zatim ovo manje mesa , pa upravo suprotno vise mesa treba ali mesa sa manje masti npr. pileci file ili oslic itd.   , pa pvp oko voca netreba vise voca vec manje voca , smanjiti unos voca jer voce sadrzi u sebi fruktozu secer koji nakon sto se napune glikogenske rezerve u jetri ta fruktoza se pretvara u mast  , povrca treba vise ali pitanje je kog povrca , vec smo pricali ovde treba vise vlaknastog povrca

eto nadam se da sam ti objasnio gde gresis , to su tipicne greske , vecinom iz casopisa
mrsavljenje je veoma jednostavno samo je potrebna volja
hipertrofija , kardio (HIIT) , izvori proteina , vlaknasto povrce , odmor , voda  a bez ili minimalno slatkisa , testa , przenog , masnog , bez pekare itd. valjda znate sta ne valja  e da i naravno bez soje dosta ljudi ode u makrobioticku radnju i ovi im preporuce soju ili prozivode od soje , soja nikako ne  , za neke da (za starije osobe zenskog pola ) za ostale ne

sto se tice suplemenata , i tu se varas oni mnogo pomazu i olaksavaju sve , naravno ne mislim na ona cuda sto se reklamiraju na TV , ima par odlicnih sagorevaca , ali ima i drugih suplementata koji su odlicni , pre svega whey , omega-3 , aminokiseline
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.