Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Testovi licnosti ili ostali psiho testovi  (Pročitano 105048 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
a muzicka zelja koja ti je Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Dobar dan,
moj profesor na fakultetu mi predaje predmet Psihologija licnosti ,i on zahteva da mu skinemo 20 testova ,pa ako bi ste mogli da mi pomognete da mi posaljete neki sajt odakle da nadjem?
i trazi nam Opis neke licnosti,? kako to da napisem. >?
hvala puno,unapred.
zaklina
google: MBTI
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16

Hvala
moja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pozdrav svima, imam jedno pitanje u vezi sa testom licnosti koji se sada vrsi na svakom testiranj za posao, koja caka je u tom testu ? vec dva puta sam bio na tom testiranju i cini mi se da oba puta nisam prosao zbog toga jer sam video rezultate na testu inteligencije resio sam svih 45 pitanja stim da mi 5 nije bilo tacno ali ne zadnjih pet vec mesano.  Na testu su bila postavljena pitanja tipa " ja sam drustvena " ja sam oprezna osoba" drugo ja se lako posvadjam : ja sam drustvena osoba  ili  ja sam nezadovoljna osoba : ja sam povucena osoba. . . . . .  i tako 65 pitanja.  ima jedno osam tipova ja sam. . . . . .  Na jednom sam bio ekstreman tipa da sa birao "naj gore odgovore " a na drugom najlosije i oba puta nisam prosao , Da li se tu sabiraju odgovori ili svako predhodno pitanje eliminise drugo, zivo me zanima. . . . . . . . . . .  unapred hvala na odgovorima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
sledeci put biraj sredinu,mediokriteti se najlakse zaposle
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750 on Linux
Pozdrav svima, imam jedno pitanje u vezi sa testom licnosti koji se sada vrsi na svakom testiranj za posao, koja caka je u tom testu ? vec dva puta sam bio na tom testiranju i cini mi se da oba puta nisam prosao zbog toga jer sam video rezultate na testu inteligencije resio sam svih 45 pitanja stim da mi 5 nije bilo tacno ali ne zadnjih pet vec mesano.  Na testu su bila postavljena pitanja tipa " ja sam drustvena " ja sam oprezna osoba" drugo ja se lako posvadjam : ja sam drustvena osoba  ili  ja sam nezadovoljna osoba : ja sam povucena osoba. . . . . .  i tako 65 pitanja.  ima jedno osam tipova ja sam. . . . . .  Na jednom sam bio ekstreman tipa da sa birao "naj gore odgovore " a na drugom najlosije i oba puta nisam prosao , Da li se tu sabiraju odgovori ili svako predhodno pitanje eliminise drugo, zivo me zanima. . . . . . . . . . .  unapred hvala na odgovorima

obicno ima kljuc po kome se odgovori otkljucavaju pa posle sabiraju ne znam kakav si test radio...
i nije obavezno za svaki posao
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
LG 4X HD
Citat
Na jednom sam bio ekstreman tipa da sa birao "naj gore odgovore " a na drugom najlosije i oba puta nisam prosao
Normalno da nisi proshao kad si birao odgovore u obe krajnosti. Najbolje bi bilo da odgovarash onako kako stvarno jeste, tj. kako mislish, ako si normalan, proci cesh. Nemoj da pokushavash da nadmudrish sistem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
test je sa 8 tipova odgovora stim da se  da se ponavlja svaki ponudjen odgovor  upareni.  tipa jedan sa dva, dva sa cetri ,cetri sa dva i tako redom. . . . . . . . .  mislim li neki ko odgovara na ovom forumu ko je psiholog ili tako nesto slicno. . . . . .  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
A da probas iskreno da odgovaras? Druga pozicija trazi i druge odgovore. Nije isto ako hoces da radis u operativi i prodaji npr...
Bambina moze da ti pomogne mada bih voleo da to ne uradi.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Bambina moze da ti pomogne mada bih voleo da to ne uradi.
Naravno da neću to uraditi i bila bih vrlo ogorčena na kolegu koji bi tako nešto uradio.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.