Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teško delo protiv opšte sigurnosti  (Pročitano 7819 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Savet je da nadjes dobrog advokata, a kod Vucica ne bi nista uradio jer su izvrsna i sudska vlast razdvojene.

Svako dobro.

Kao nokat i meso.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Samsung 111111
Ja ne vidim kako ti mozes da budes odgovoran ako nisi lice zaduzeno za bezbednost i zdravlje na radu.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 49.0.2623.112
E pa to.

Cini mi se da te tovare kao zelembaca. 

U sustini kod nas se bas i ne pazi na te pojase, gdje sve majstori rade, kao amerika 1920ih.
Ali eto smrtni ishod, pa jos strani drzavljanin..  sad moraju da se peglaju pravno. Koga cemo nego ovog omladinca.

Kriv je nadredjeni, ili neko posebno zaduzen za bezbjednost svih zaposlenih.
A to da se informise od kolege istog ranga, to moze i ne mora.

Jedino ako je tebi neko konkretno rekao da mu preneses/prevedes bezbjedonosne mjere a ti nisi, da si zaboravio i sl.

...
(nisam pravnik, ali eto nekom logikom)

A sad neko nagadjanje, pa zavisi i od unikatne situacije. Ovo mi djeluje kao nezgoda, jebiga covjek je poginuo sa 3m. Ko zna koji su faktori sve tu, njegova sopstvena nepaznja? koji su doveli do toga.
I da li u opisu radnog mjesta postoje navedeni rizik o takvog nekog pada.
Ono pravo je fleksibilno u tumacenju, a svaka situacija unikatna.
Nadji dobrog advokata  Smile

I izuci sam odgovarajuca poglavlja iz zakona, bezbjednost na radu i sl. Nauci kao pjesmicu - trebace ti.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2016, 13:58:53 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.63
mob
LG G3
STa vas cudi pad sa 3m,ja znam coveka koji je pao sa niskopodne  i tako je nezgodno pao da je poloimo rebro koje je probusilo plucno krilo i dok su stigli ovi iz hitne covek zavrsio.

Čovek anm još nije rekoa koje je njegovo radno emsto i zaudzenje,a tu lezi sve  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 628
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 46.0
tvoje je samo da prijavis sefu ako neko ne postuje pravila

neces dobiti nikakvu kaznu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
mob
Samsung 111111
STa vas cudi pad sa 3m,ja znam coveka koji je pao sa niskopodne  i tako je nezgodno pao da je poloimo rebro koje je probusilo plucno krilo i dok su stigli ovi iz hitne covek zavrsio.
Čovek anm još nije rekoa koje je njegovo radno emsto i zaudzenje,a tu lezi sve  Smile

Koje god da je radno mesto, ne verujem da postoji zaduzenje koje se tice toga da pazis na druge radnike a da nisi lice zaduzeno za BZNR.

Nisam pravnik ali koliko znam za ovkve stvari odgovaraju oni koji nisu preduzeli sve mere za zastitu na radu.
A te mere ne preduzima radnik, sem upotrebe licnih zastitnih sredstava.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.63
mob
LG G3
Keva je skoro zastupala za sličnu stvar sam,o što ej ona zastpala pravno,a ne fizičko lice.

Na građevinu je ušao čovek bez zaštitne operme,nešto mu palo na glavu i ono fraktura i lduilo,čovek ejdva preživeo.Epilog je da su inspektori podneli prijavu protiv šefa smene na gradilištu zato što je dopustio da mu takvo lice uđe na gradilište i protiv radnika koji je video lice kako se kreće na gradilištu bez opreme,a nije ga upozorio i nije prijavio šefu smene.

A trebali su da mu djau svetloodbojni prsluk i šlem odgovarajuće boje koje nose lica koja nisu radnici nego su u poseti na gardilištu i koji postoji na gradilištu.

Radniku je isto u ugovoru naznačeno da ukoliko uoči nekoga ko se ne pridržava propisanih mera o zaštiti i bezbednosti na radu da to prijavi šefu smene ili šefu gradilišta.

Što ej zanimljivo čovek je iz poreske pa tako tuže kao pravno lice investitora,a ovaj prebacio na podizvodjača,a ovaj što dobio po glavi se priključio gonjenu za naplatu nematerijalne štete.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2016, 15:18:45 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Ako je ovako kao sto je on ispricao dobice oslobadjajucu. Sef koji ga je odvukao na drugu stranu od zaduzenja vec moze da odgovara.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.63
mob
LG G3
ALi on je bio duzan da nadje zamenu,kad ga je sef pozvao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 50.0.2661.102
Covek koji ga je pustio na gradiliste/pogon ili sta je vec je samim tim postao zamena. Ili je vozac samoinicijativno usao u pogon i poceo da radi svoj posao. Sto je malo verovatno. Neko ga je morao pustiti unutra. Smile

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.