Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Besan zbog "pauka" zapalio rampu, plamen zahvatio dva policajca  (Pročitano 3021 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
ja ne znam zasto policajci nisu pucali u samoodbrani.
to u americi dva u grudi i jedan u glavu pa nek mu se zali mama po novinama ''ubila ga policijaaaaaaaaa. zato sto je crnaaaaaaaaaaaac.''
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
PIROMAN SA SAJMA Policajce zapalio bivši robijaš

Marko Tašković, Mihajlo Jovićević   | 13. 02. 2015. - 06:57h | Foto: M. Metlaš. Z. Ilić   
Predrag Lejić (40), bahati vozač „renoa“ koji je preksinoć zapalio sebe i dvojicu policajaca na Starom sajmištu, 10 godina je bio u zatvoru zbog ubistva.

Jedan od povređenih policajaca Goran Kovačević pušten je juče na kućno lečenje s Vojnomedicinske akademije dok su u toj bolnici zadržani na lečenju njegov kolega Milorad Dejanović i napadač Lejić.

Osumnjičeni Lejić je policajce i sebe polio benzinom na depou „Parking servisa“, jer je bio besan zato što mu je pauk dva puta za nekoliko sati odneo automobil.

- Dejanović ima opekotine po rukama, a Lejić po licu i rukama. Obojica su van životne opasnosti - kažu na VMA.

Lejiću je određen pritvor od 48 sati, ali to njemu nije prvi put da se našao iza rešetaka. On je 1992. ubio mladića u Resniku.

Citat
Tragovi kod rampe
Nedaleko od rampe depoa na Starom sajmištu, gde je Predrag Lejić zapalio policajce i sebe, i dalje su vidljivi tragovi gašenja plamena.
- Ubio je jednog Crnogorca iz Resnika. Bilo je to u samoodbrani. Mog sina je pištoljem terao da drži psa u vazduhu dok on puca u tu životinju. Otkako je izašao iz zatvora, Predrag nije imao nijedan problem sa zakonom - priča Slobodan Lejić, Predragov otac. Majka Slavka ni juče nije mogla da poveruje šta je njen sin uradio.

- Strašno je to, i za njega, i za policajce. Ne znam šta je to moglo da se dogodi pa je hteo da se ubije. Mora da je u trenutku poludeo. Sigurno mu je nešto kvrcnulo u glavi. Nešto ga je izbacilo iz takta. Učinio je to iz revolta - priča Slavka.

Lejićevi roditelji tvrde da je Predrag juče radio kada se dva puta nepropisno parkirao.

Citat
Policija u sobi našla žalbu
Policija je juče pretražila Lejićevu kuću u Resniku, gde živi s roditeljima. U njegovoj sobi su našli žalbu koju je kucao „Parking servisu“ za kaznu od pre dve godine.
- On je bravar i varilac. Verovatno je radio ili u Trećoj gimnaziji ili u hotelu „Park“ čim se dva puta parkirao u istoj ulici. Ne opravdavam to što je učinio, ali verovatno je poludeo kada su mu dva puta u roku od tri sata digli automobil. Ko danas ima da plati 26.500 dinara za dve kazne. Pa mi imamo penziju ispod 20.000 dinara - naglašava Slavka.

Lejić se u sredu po podne, u roku od nekoliko sati, dva puta nepropisno parkirao pa su mu oba puta radnici „Parking servisa“ odneli automobil.

S tim što prvu kaznu nije ni platio pošto je automobilom razvalio rampu na depou na Starom sajmištu. Kada mu je pauk drugi put odneo automobil, Lejić se na istom depou polio sa dve boce benzina i zapalio. Od tog pira pokušali su da ga odgovore dvojica dežurnih policajaca, ali je i njih u tom komešanju polio benzinom i zapalio.

Bio je buktinja, a koža mu se ljuštila
„Stani, lezi!“, viknuo sam mu. Zatim sam na njega nabacio jaknu kako bih ugasio buktinju koja mu je zahvatila grudi, šake i glavu! Koža mu se ljuštila s ruku - tako za „Blic“ M. N., radnik „Parking servisa“, opisuje akciju spasavanja zapaljenog policajca kog je u sredu uveče na Starom sajmištu zapalio pobesneli vozač Predrag Lejić.
Radnik se do detalja seća nezapamćenog incidenta na depou.
- Vozač je bio pribran kada je došao po automobil. Istina, tog jutra je na silu oteo automobil s parkinga, ali nije napravio ovoliki problem. Nije imao novca, pa smo ga uputili u korisnički centar da napiše molbu. Kod naplatne rampe, međutim, vozač je uzeo flašu sa benzinom u levu ruku, a upaljač u desnu i zapretio: „Ako mi ne oslobodite kola, spaliću se“ - priča M. N.
Radnik, dok priča, pokazuje mesto na kom se dogodila drama.
- Ubrzo je stigla saobraćajna policija, a zatim i novobeogradska. Lejić nije odustajao. U jednom trenutku, napadač mi je bio okrenut leđima, zaleteo sam se da ga oborim, ali su me kolege zadržale. Uzalud su ta dva momka s Novog Beograda s njim pregovarala. Munjevito je izvadio upaljač, čučnuo i pokušao da zapali proliven benzin. Nije uspeo iz prve, ali kada je ustao, upaljač je zaiskrio i sve je planulo - priča radnik „Parking servisa“.
Plamen je zahvatio policajca. Kosa mu je gorela, počeo je da viče i trči.
- Potrčao sam ka njemu. Legao je na zemlju, nabacio sam mu jaknu na glavu i počeo da ga gasim. Tek kad sam ga ugasio, kad je ustao sa zemlje, video sam da mu se ljušti koža - seća se radnik.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
trebali su pucat... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
trebali su pucat... Smile

10 godina je bio u zatvoru zbog ubistva.

Vidimo se za 40 godina  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.128 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.