Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тероризам на југу Србије!  (Pročitano 16103 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Od 1912. godine, Kosovom se upravljalo sabljom i čizmom. Nikada ljudi koji tamo žive ni za šta nisu pitani. Još od okupacije nametnuta im je vojna vlast. U to vreme, proglašeni su za narod nezreo za demokratiju. Umesto građanske države i civilne uprave, dobili su hordu oficira i činovnika, uglavnom onih najgorih, po kazni poslatih na Kosovo.

Partije su menjale imena, od Narodne radikalne do Saveza komunista, od Socijalističke partije Srbije do Srpske radikalne ili Demokratske stranke Srbije. Kontinuitet kolonijalne vladavine nastavljen je posle Drugog svetskog rata vojnom upravom.

UDBA je suvereno vladala Kosovom sve do 1966. godine. Mnogi, danas bogati ljudi, svoj porodični imetak duguju zlatu otetom od kosovskih Albanaca. Posle Brionskog plenuma dolazi do popuštanja, ali čim su vladajući krugovi videli da na Kosovu žive ljudi koji traže svoja prava i koji se ne mire sa postojećim stanjem, opet je krenulo po starom. Godinu dana nakon Titove smrti JNA "zavodi red" na ulicama Prištine, Peći, Prizrena... Broj mrtvih Albanaca nikada nije objavljen.

Ma samo cu ti reci brzo si naucio tu logiku Mustafa

Stvrno nista o KIM ne znas ima ovde jedan clanak kojeg je Maks postavio a koji govori o tome kako su Srbi zivjeli prije nego je Kralj oslobodio KIM  imas tu kakvi su kadrovi dole sluzili zaprepastio bi se jer si za te pisce i drzavnike mo\da cuo nekad na casu istorije i srpskog

O otimanju zlata od Albanaca necu ni da pricam jer je ocito da si krajnje pogresno informisan ili namjerno ovde iznosis neisitne da ne kazem ( lazi )
Prije svega tvoej teze pobiaj cinjenicno stanje na terenu ako je Albancima bilo tako lose kao sto pricas ako im je tako sto priredjivala srpska okupatorska vlast sto se njihov broj iz godinu povecavao sto ih se sve vise doseljavalo iz Albanije
Kolonizacija pa ja nemam namjeru da se sa tobom raspravljam o neistini i time ocotoj  lazi davati legitimitet pa to je krajnje besmisleno

Objavljen je kako nije objavljen a ono sto nije objavljno je sta se Srbima desavalo za to vrijeme vladavine JNA kako kazes
A desavalo im se sledece:
Ubijani na kucnim pragovima
Zastrasivani , pljackani, premlacivani, maltretirani,
Silovane im cerke
Sveopsti teror sa ciljm da napuste KIM
ruseni grobovi i sve ostalo

TE podatke nemamo koliko je samo Srba na taj nacin prisiljno napustiti KIM

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
1912. Srbija  nije osvojila Kosovo već ga oslobodila, a koliko su Srbi ''genocidni'' govori i to da nesrpsko stanovništvo sa oslobođenih teritorija nije proterivano, kao što su uradile ostale države članice Balkanskog saveza.

a ovo je netacno. ono nije oslobodjeno jer kada nesto ``oslobodis`` onda to podrazumeva neku ``slobodu``. ljudi koji su ziveli na kosovu nisu dobili nikakvu slobodu nego im je zavedena vojna uprava a stanovnici nisu dobili ni pravo glasa - kakva je to sloboda?

sa aspekta oslobodjenja od turske ovo jesu bili oslobodilacki ratovi (dakle ratovi 1912 i oko te godine), ali se srbija prema kosovu ponasala slicno kao i turska tako da je kosovo dobilo novog gospodara a ne slobodu. jer da su ucestvovali u izboru to bi bila nova vlast, a ovako se radilo o novom gospodaru.

recimo moze se spomenuti pokolj u ljumi gde je spaljeno citavo selo sa decom i zenama i to se cinilo u uverenju da se radi o velikom nacionalnom podvigu! i to nije jedno selo nego je to bila praksa ponasanja.

Citat
Ако већ тврдиш да је ова држава стекла независност 1888. како је онда освојила Космет 1912. Ниси ти ни близу паметног.

ovde si pokazao koliko nemas mozga. sta sada ima veze cinjenica da je 1888 srbija stekla nezavisnost sa time da je osvojila kosmet 1912?????????????
Citat
Што се тиче власништва... Српска православна црква је власник огромног дела територије Косова и Метохије.  Smile Или можда сматраш да за власништво није потребан

tacno je da je SPC vlasnik velikih poseda na KiM, ali to stanje oko vlasnistva je vrlo nedefisano i ja na tvom mestu bih bolje dao neke pouzdane podatke. cinjenica da neko (SPC) negde (kosovo) nesto ima (zemlja, manastiri) ne govori nista sama po sebi u kontekstu ove price

Citat
Maks postavio a koji govori o tome kako su Srbi zivjeli prije nego je Kralj oslobodio KIM  imas tu kakvi su kadrovi dole sluzili zaprepastio bi se jer si za te pisce i drzavnike mo\da cuo nekad na casu istorije i srpskog

postavljao je on svasta na koji post mislis?

Citat
O otimanju zlata od Albanaca necu ni da pricam jer je ocito da si krajnje pogresno informisan ili namjerno ovde iznosis neisitne da ne kazem ( lazi )

zbog ovoga bi trebao da se sramotis. kradje je bilo ovde a ne na kosovu. mnogi danas bogatasi duguju albancima svoj imetak, ali naravno o tome se ne prica

Citat
Prije svega tvoej teze pobiaj cinjenicno stanje na terenu ako je Albancima bilo tako lose kao sto pricas ako im je tako sto priredjivala srpska okupatorska vlast sto se njihov broj iz godinu povecavao sto ih se sve vise doseljavalo iz Albanije

prvo razdvoj dve stvari: jedna je stvar povecanja njihovog broja a druga je stvar doseljavanja. prvo, pouzdanih podataka o tome nema. drugo broj je albanaca bio stabilan a on je uvecavan prirodnim prirastajem koji je recimo 1931 bio oko 35%! drugo, nije ih se sve vise doseljavalo iz albanije to su mitovi. taj broj uopste nije toliki koliko se govori o stotinama hiljada on je dvadesetak puta manji!

Citat
Kolonizacija pa ja nemam namjeru da se sa tobom raspravljam o neistini i time ocotoj  lazi davati legitimitet pa to je krajnje besmisleno

evo samo da spomenem Uredbu o naseljavanju u novoslobodjenim i prisjedinjenim oblastima koju je donela kraljevina srbija 1914 i na osnovu koje je vrsena kolonizacija i procenjuje se (prema minimalnim procenama) da je samo izmedju dva rata tamo doslo oko 60 000 kolonista.

sta je sada?

Citat
A desavalo im se sledece:
Ubijani na kucnim pragovima
Zastrasivani , pljackani, premlacivani, maltretirani,
Silovane im cerke
Sveopsti teror sa ciljm da napuste KIM
ruseni grobovi i sve ostalo

ovo su naklapanja i pausalne ocene i deo propagannde koja nije bila zasnovana na istini.
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Па телетабису нису само манастири и цркве у власништву СПЦ него и земља.  Smile

Citat
Srbija većinski vlasnik teritorije Kosova

Srbija ima tapiju za 58,79 odsto zemljišta teritorije Kosova i Metohije - državne i društvene, privatne i imovine Srpske pravoslavne crkve, što čini 641.071 hektar od ukupno 1.090.410.
Podela Kosova i Metohije na regione koji je usvojio parlament Albanije u saglasnosti sa sadašnjom skupštinom Kosmeta i gde su svi regioni dobili nova albanska imena
(klikom uvećaj mapu)

Tako govore podaci iz katastra zemljišta za ukupno 1.299 katastarskih opština, koliko ih je na Kosovu i Metohiji a svaki pedalj južne pokrajine pokriven je katastrom zemljišta, pišu "Večernje novosti".
Navedeno je da je to jedina evidencija o nekretninama, koja se vodila na Kosovu i Metohiji, zbog čega je ona i vlasnička, jer zemljišnih knjiga nije bilo. Na svakoj od ukupno 2.575.448 katastarskih parcela ubeležena je površina, vlasnik, korisnik...

Citat
Komunistička vlast je 1945. godine u svemu prihvatila odluku okupatora o proterivanju Srba sa Kosova. Tu odluku učvrstila je donošenjem Zakona o zabrani povratka proteranih Srba u svoje kuće i na svoja imanja. Donela je i Zakon o oduzimanju imovine Srpskoj pravoslavnoj crkvi na celoj teritoriji države, pa i na Kosovu. Granice prema Albaniji ponovo su otvorene.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2008, 21:02:23 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Па телетабису нису само манастири и цркве у власништву СПЦ него и земља.  Smile

a ja napisao ovo:

Citat
cinjenica da neko (SPC) negde (kosovo) nesto ima (zemlja, manastiri)

« Poslednja izmena: 10. Jun 2008, 21:03:42 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Или можда сматраш да за власништво није потребан никакав доказ него по систему ја тебе данас истерам из твог стана и ја сам аутоматски власник?

Smile Smile Smile

Pa da, to je njemu demokratski  Smile Ali samo u jednom slucaju a to je ako to rade oni koji nisu Srbi.Ako Albanac izbaci Srbina to je demokratski a ako sutra taj isti Srbin izbaci Albanca to je onda progon Albanaca.Sta ces. tako su ih ucili na partijskim sastancima  Smile Smile

Citat
to nije sasvim tacno i potpuno. prvo podaci o tome koliko je albanaca naseljeno ne postoje jer se time niko nije ozbiljno bavio. ali je cinjenica da smo mi bili obasipani raznim lazima da se radio o stotinama hiljada naseljenih a cifra je mnogo mnogo manja. drugo, iako je tim kolonistima bilo u pocetku zabranjeno da se naseljavaju, posle toga su ubrzo ipak dosli novi...

To su cinjenice.Ti mozes palamudis da je to laz ali jednostavno to je istina.Titu i kompaniji je bio cilj da Srba nema na Kosmetu i to su ostvarili.......  Smile Sto je Tito bio kum svakom 10 Albanskom detetu?  Smile

Citat
ali rankovic je bio tipican predstavnik policijske vlasti i stvarao je policijsku drzavu. da je recimo to radio u tvom gradu ne verujem da bi bio srecan zbog toga i da bi ga pravdao. drugo, price o tome kako su albanci narod nezreo za demokratiju su lazne jer nijedan narod nije genetski predodredjen za demokratiju ili nedemokratiju. demokratija se tamo i nije mogla razviti jer je podrucje bilo stalno pod vojnom upravom i raznim cinovnicima, koji su izmedju ostalog i pljackali albance

U Novom Sadu koliko znam nije pripremana oruzana pobuna Madjara ili Hrvata  Smile Kad se negde priprema oruzana pobuna onda se mora reagovati jako ostro.Ma ne branim ja ni Rankovica ni komunjare, naprotiv ja ih ne podnosim nego hocu da kazem da Albanci nisu bili nikako jadni.Pljackali Albance  Smile hahahhahaha Bas si me nasmejao.Pa znas ti koliko su tona srebra pokrali Albanci iz Trepce???Znas koliko su posekli drva iz nacionalnih parkova???Imali su cak u svojim kucama mini fabrike gde je cela porodica preradjivala srebro i onda ga prodavala na crnom trzistu.Nisi ni svestan koliko su samo izneli iz Trepce i tako ostetili drzavu.Drugo oni jako dugo uopste nisu placali racune za struju,telefon i....Ko su oni bre da ne placaju racune??Sto ti ili ja nismo imali privilegiju da ne placamo racune nego samo gospoda Albanci.Ma oni su toliko opljackali Jugoslaviju da 100 narednih godina da im uzimas ne mozes naplatiti njihove pljacke......  Smile

Citat
ne stoje stvari uopste tako. prvo posle titove smrti tamo je JNA pocela da zavodi red i dan danas se ne zna koliko je ljudi poginulo. drugo novinarske price i sa albanske ali i sa srpske strane su tada bile prenaduvane, recimo cuvene price o silovanju srpskinja koje su u svojoj razmeri bile netacne a sluzile su samo da se mase potpaljuju

Lako je samo reci da sve to nije istina.Postoje podaci u knjigama i na internetu o pogromu Srba 1980 godina i o velikim demonstracijama.To nisu pisali ni Seselj ni Djindjic nego obrazovani ljudi kojima je bitna istina.Uostalom i sam Dobrica Cosic u svojoj knjizi Kosovo prica sta su sve Albanci radili.Sad ces reci da je on Slobin covek ali to nije tacno.Dobrica u toj knjizi naprotiv pljuje Milosevica i dize u nebesa tvog idola Djindjica.Citiram jednu recenicu iz Dobricine knjige"Dan kad je ubijen Zoran Djindjic je dan kada smo izgubili bitku za Kosovo jer je on bio jedini covek koji je mogao nesto da uradi"U toj knjizi se cak opisuje kako Djindjic pre smrti ide kod Cosica da mu predstavi svoj plan za Kosovo.Sad ti mozes da lazes kako je to neistina ali to ni jedan fukcioner DS-a nije rekao da je laz.Dobrica ni u 1 recenici nije rekao nista pozitivno o Slobi,Seselju i Kostunici tj celu knjigu ih pljuje a brani Djindjica.Tako da ako je jedan Cosic koji je pristalica Djindjica pisao o uzasima Albanaca onda sta treba reci o drugim piscima.......

Citat
to bi mogao da kazes da sam ih ja branio zbog toga ali nisam. ali kao sto ni to ne branim, ne branim ni osnivanje raznih cetnickih pokreta koji su isli po bosni, hrvatskoj i kosovu da zavode red. prodji ulicom u svom gradu (ne znam odakle si) i zapitaj se odakle su onolike kuce svim tim policajcima koji su dosli sa kosmeta. ja ne govorim ovde o ljudima koji su bili duzni da odu i koji su jedva cekali da celo ludilo prestane vec o onima koji su se bogatili i na njihov racun i na racun albanaca

cela ova prica ima svoj smisao, a to je da se prestane sa lazima o masovnom doseljavanju albanaca, o tome kako je sve sto postoji upereno protiv srba i o tome da su albanci ziveli sasvim normalno na kosovu i onda se iz cista mira pobunili. ta prica je ako ne netacna u celini, a onda u dobrom delu

Opet ides na druge teme.Mani se sad cetnickih pokreta........  Smile Cim ti ne odgovara nesto ti odmah prelazis na Srbe zlocince.To lepo jako zvuci jel tako??  Smile Lazi pricas samo ti na ovoj temi.Ovo sto ti ljudi govore su samo cinjenice.Ti se pitas otkad je Kosovo Srpska zemlja a twice ti je lepo stavio kartu sa crkvama i manastirima iz 12 veka.Jasno je kao beli dan kako su Albanci postali vecina":proterivanjem stanovnistva a u tome im je pomagao Titov rezim".Naravno ima tu jos jedna stvar a to je da su glavni krivci za situaciju Srba i sami Srbi komunisti sa Kosmeta.Ima lepo u jednoj knjizi kako se jedan covek Albanac ceo svoj zivot borio protiv separatizma i bio za Jugoslaviju.On je ceo svoj zivot proveo kao bednik jer su ga svuda Albanci sikanirali(izbacili su ga sa posla,maltretirali porodicu i...)Taj Albanac kaze kako Srbi koji su bili u vlast pokrajine na Kosmetu nisu ni prstom mrdnuli da promene stanje a on kao Albanac se borio.To je tuzna istina i ja zato kao najvece krivce optuzujem upravo Srbe komuniste.Razna gov... generale,funkcionere i... koji su gledali sve i trpali lovu u guzicu a pustili da Kosovo ode u kur...Ne mogu jada krivim Tita koji je Hrvat sto je radio protiv Srba.Pa to se i ocekuje od njega da ce nama da uvali.Isto tako i za Albanca.Ja krivim Srbe koji su nama uvalivali i cutali sve ove godine.Nazalost sve vlasti su amnestirale te govn.... i sada uzivaju u svojim velikim penzijama i smeju se kako se narod muci.......
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Кад заврши да лупета о јадним шиптарима прећи ће на турке па ће да нас убеђује како треба Србију да вратимо турцима јер кад смо је од њих ослободили нисмо им дали слободу него смо их отерали, па самим тим то није ни била борба за слободу него окупација турске Србије од стране Срба.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
ova "mesechina" ,ako nije albanac , je klasichan primer patoloshke samodestruktivnosti  . kod njega je (verovatno dugotrajnim ispiranjem mozga  Smile) potpuno unishteno svako samoposhtovanje - on mrzi svoj narod , svoje poreklo , verovatno i svoju porodicu . a sve se to na kraju svodi na to da on mrzi samog sebeSmile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
ova "mesechina" ,ako nije albanac , je klasichan primer patoloshke samodestruktivnosti  . kod njega je (verovatno dugotrajnim ispiranjem mozga  Smile) potpuno unishteno svako samoposhtovanje - on mrzi svoj narod , svoje poreklo , verovatno i svoju porodicu . a sve se to na kraju svodi na to da on mrzi samog sebeSmile

Па добро заљубљен је у чанка, бар неког воли.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
ova "mesechina" ,ako nije albanac , je klasichan primer patoloshke samodestruktivnosti  . kod njega je (verovatno dugotrajnim ispiranjem mozga  Smile) potpuno unishteno svako samoposhtovanje - on mrzi svoj narod , svoje poreklo , verovatno i svoju porodicu . a sve se to na kraju svodi na to da on mrzi samog sebe .

Ja bi rekao da je klasicno ispiranje mozga.Previse partijskih sastanaka  Smile Smile

Citat
Кад заврши да лупета о јадним шиптарима прећи ће на турке па ће да нас убеђује како треба Србију да вратимо турцима јер кад смо је од њих ослободили нисмо им дали слободу него смо их отерали, па самим тим то није ни била борба за слободу него окупација турске Србије од стране Срба.  Smile

Smile Smile Smile

hahahahahahahahah.Sad ce ti ogovoriti da jesmo mucili jadne Turke.Oni su bili 6 vekova u Srbiji a mi smo ih tek tako oterali   Smile Jadni Turci...........  Smile Smile

Citat
Па добро заљубљен је у чанка, бар неког воли.

Canak mu je idejni vodja i idol  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Citat
To su cinjenice.Ti mozes palamudis da je to laz ali jednostavno to je istina.Titu i kompaniji je bio cilj da Srba nema na Kosmetu i to su ostvarili.......  Smile Sto je Tito bio kum svakom 10 Albanskom detetu?  Smile

ja ti kazem kako su netacni podaci o doseljavanju a ti mi pricas kako je tito bio nekome kum. uostalom on nije bio kum samo svakom recimo desetom detetu albanaca nego i srbima i drugima. i to je radjeno izmedju ostalog zbog toga sto je puno stanovnistva muskog izginulo u ratu

Citat
U Novom Sadu koliko znam nije pripremana oruzana pobuna Madjara ili Hrvata

pa su ih zato proterivali kao i albance

Citat
Ma ne branim ja ni Rankovica ni komunjare, naprotiv ja ih ne podnosim nego hocu da kazem da Albanci nisu bili nikako jadni.

ne branis ih samo zato sto su ``komunjare``, a ne zbog onog sto su radili

Citat
Pa znas ti koliko su tona srebra pokrali Albanci iz Trepce???Znas koliko su posekli drva iz nacionalnih parkova???

ne znam, koliko?
Citat
Drugo oni jako dugo uopste nisu placali racune za struju,telefon i....Ko su oni bre da ne placaju racune??Sto ti ili ja nismo imali privilegiju da ne placamo racune nego samo gospoda Albanci.Ma oni su toliko opljackali Jugoslaviju da 100 narednih godina da im uzimas ne mozes naplatiti njihove pljacke.....

ako govorimo o danasnjem vremenu albanci isto tako nemaju ni pravo na besplatne akcije...

ako govorimo o devedesetim godinama, onda ne treba valda navoditi razlog sto se nije placalo

sto se tice placanja racuna evo jedan istorijski podatak o placanju poreza: 1925 godine u srbiji sa kosovom, makedonijom i crnom gorom je naplaceno oko 66 000 000 miliona dinara. iste godine u vojvodini (banat, baranja i backa) naplaceno je oko 130 000 000 miliona dinara. ovo pokazuje da ne samo na kosovu nego i u centralnoj srbiji nije bilo redovne naplate

naravno da se porez i druge dazbine moraju placati, ali je kosovom bilo upravljano na takav nacin da je sistem bio neuredjen. to nije ni disciplinovalo stanovnistvo niti je vlast bila disciplinovana

Citat
Opet ides na druge teme.Mani se sad cetnickih pokreta

ti pises o tome kako osnivanje oruzanih formacija zahteva odlucnu reakciju drzave, ali nemas problema sa tim kada se radi o cetnickim pokretima. to je ta prica o nacionalizmu. ako je cetnicki pokret onda je ok jer su srbi, ako je UCK onda nije jer su albanci

Citat
Ti se pitas otkad je Kosovo Srpska zemlja a twice ti je lepo stavio kartu sa crkvama i manastirima iz 12 veka

to je dokaz postojanja pravoslavlja i o zivotu srba. to nema veze sa ovim danas jer bi po tom principu i hilandar trebalo oslobadjati itd. ne postoji nikakvo crkveno pravo na drzavu jer ova drzava po ustavu je odvojena od crkve iako priznajem to se krsi cesto. isto tako gradjani konstituisu jednu vlast na svom prostoru a ne manastiri

Citat
Ima lepo u jednoj knjizi kako se jedan covek Albanac ceo svoj zivot borio protiv separatizma i bio za Jugoslaviju.

to je ``dobar`` albanac. koliko ja znam politika 90-ih nije bila u cilju ocuvanja sfrj nego upravo suprotno... ili da sloba bude novi tito ili velika srbija

Citat

sto se tice turske jedino za nas je bitno da li smo recimo za to da turska bude clanica EU. ja jesam

Citat
ova "mesechina" ,ako nije albanac , je klasichan primer patoloshke samodestruktivnosti  . kod njega je (verovatno dugotrajnim ispiranjem mozga  Smile) potpuno unishteno svako samoposhtovanje - on mrzi svoj narod , svoje poreklo , verovatno i svoju porodicu . a sve se to na kraju svodi na to da on mrzi samog sebe . Smile

Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2008, 22:11:28 od munlajt »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.