Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тероризам на југу Србије!  (Pročitano 16040 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat

jesi li ti svestan da ne moze da se vaspostavi stanje iz 16-og veka?

Ah vidi legaliste odjednom znaci ne moze 16 ali moze 20 a jel molim te a zasto
Pa znaci istrijebi jedan narod pa onda imas pravo na njegovu teritoriju samo zato sto njega nema a razlgo zbog kojeg ga nema a to nije bitno oh kako sam se slatko nasmijao

Citat
nije tacno. prvo manjine nisu dobile nikakva prava, nego oni ta prava imaju, a stvar je samo u tome da li se ta prava postuju i unapredjuju ili se krse. drugo, nije ovde rec o cerupanju nego o unutrasnjoj organizaciji srbije o decentralizaciji. nemacka je vrlo decentralizovana pa se niko ne cepa. jugoslavija je bila centralizovana pa je doslo do cepanja....

Citat
a gde je tu marksizam?
Tacno tamo u onome u sta ti danas vjerujes u globalizam on je osnava istog zato su ga i unuci  i unuje titvoh generala tako lako prihvatile
Ista su im nacela razbijaj porodivu naciju razbijaj tradiciju razbijaj kulturu i prodaj im ovaj instan shit kao nesto vrijedno
A toliko je znacajno da vec nakon sedam dana o  toj kulturi niko nista i ne zna kao i njenim predstavnicima
Hm zanimljivo gledista kazem ja manipulaciaj je majka pogresno postavljanja stvari
Manjine imaju prava a vecinski narod nema interesantno
Njihova prav se postuju a kada se vecinski narod pretvori u manjinu za njega ista ne vaze
Opet nesto krajnje intresantno

A sto se tice Rankovica i raseljavanja Srba samo mi nije jasno sta to konkretno hoces da kazes
Rankovic je kriv sto Albanci stvaraju veliku Albaniju pa ti stvarno nemas predstavu o realnosti
Jel znas to uopste kolika Albanija ima obradive zemlje
Jel znas da je to sve sama golet i kamenje
Kosovo je za njih Kalifornija pa zato se toliko i  bore za njega bez njega nemaju ni dovoljno hrane
Zato ce i Pristina postati glavni grad
A sto se tice raseljavanja ono jeste prduzetak svih zala ali ne pocetak

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
to su isto poluinformacije o navodnom raseljavanju koje je uzrok svih zala

Полуинформације? Или су расељавани или нису? Закон или је донет или није, о томе постоје писани трагови зар не, то није кутија шибица коју можеш сакрити?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
Citat
a ko zivi tamo?

evo moj deda je iz Raške oblasti.

Citat
dobro ne samo zbog rankovica, ali izmedju ostalog i zbog njega

Albanci o velikoj Albanije maštaju vekovima, jednom su je imali, za vreme 2.sv. rata, i hoće da je ponovo dobiju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
taj sistem iz danasnje perspektive jeste los, ali je doneo i mnogo dobrog. pre svega on se odbacio kao celina i ako je to potpuno pogresno. da li je lose sto su srbi tada mogli da ucestvuju u kreiranju svetske istorije? da li je lose sto su zene imale pravo glasa? da li su bili losi zakoni koji su u potpunosti preuzeti od recimo drzava kao sto je svajcarska(a koja nije bila ni komunisticka ni boljsevicka...)? ustavi i zakoni koji su doneti, doneti su u skupstini i nisu nametnuti od jednog coveka - tita.

medjutim sa dolaskom milosevica i narastanjem nacionalizma to je sve pokusalo da se ponisti. srbi su ucestvovali u ratovima koje su izgubili a vladajuca ideologija postaje nacionalisticka. zlocini koji su izvrseni su na tlu evrope najveci od drugog svetskog rata. albanci koji su recitovali srpske pesnike danas nece ni pod kojim uslovima da zive u srbiji. komunizam je dao zeni pravo glasa a popovi i nova elita su onda njihove muzeve vodili u rat, njima govorili da im je mesto za sporetom i da je jurenje za karijerom ``bolest sa zapada``. sa druge strane srbija ima sve manji natalitet.

Objasni kako su Srbi mogli da kreiraju svetsku istoriju???  Smile Koje pravo glasa.Alo decko za vreme Tita nije ni bilo izbora.Mozda je i bilo nekih bez veze izbora ali to je glasanje kao u Iraku  Smile Smile Glasa ti 99% za Tita.  Smile Pitaj svoje roditelje da ti kazu kad su glasali za vreme komunizma.Pitaj roditelje dal su mozda bili predsednicki izbori u Jugoslaviji.Bila je uvek diktatura.E jesu nametnuti zakoni  od jednog coveka.Ta skupstina je bila farsa.Ako bi neko pomislio da glasa protiv onog sto je komitet odlucio bio bi izbacen iz partije ili ga sutnu na goli otok.Jel znas ti uopste koliko je ljudi bilo tamo??Ja znam jednu baku koja je bila partizan i koja je odvedena na goli otok jer je njen muz bio za Staljina.  Smile Smile Ona ima gomilu medalja za ucestvovanje u NOB-u .Znaci nije bila ni cetnik ni protivnik Tita a provela je godine u zatvoru a nije ni bila kriva.Eto tako je Tito postupao sa ljudima koji su se borili u 2 svetskom ratu.Jesi ti svestan sta su tek radili ljudima koji nisu bili partizani i koji su bili protivnici Tita.Decko ti ne poznajes elementarne stvari.Milosevic je produkt sistema koji ti branis.Milosevic je nacionalista isto kao i Ceda Jovanovic  Smile Smile Pa do juce zastava Srbije nije imala grb a himna je bila hej sloveni a praznik nam je bio 29 novembar.  Smile Smile Sloba je bas desnicar i cetnik  Smile Smile

Citat
ali su kasnije birali i gore od komunista. ako mene neko pita da li cu seselja ili komuniste, naravno - komuniste jer su se oni bar lozili na bratstvo i jedinstvo i ne bi ratovali. ali to je idealna situacija. problem je sto nije doslo do reformi sto nije dosla neka gradjanska opcija koja bi eventualno ocuvala jugoslaviju ili napravila miran razlaz.

Tada je bio izbor sa jedne strane Milosevic a sa druge strane Vuk i Seselj.Meni su sva trojica budale ali danas gledajuci bolje da su Seselj i Vuk srusili Milosevica.Ne bi bilo ovako kao sad 100% To sto je Seselj izdao svoje glasace i principe kad je usao sa SPS je druga stvar.I Vuk je izdao takodje kad je 99 usao u koaliciju sa SPS.Samo Vuk je 2 puta izdao svoje principe jer dok je bio ministar njegovu vladu je podrzao SPS.

Citat
pusti drugi svetski rat, ja govorim o ratovima 90-tih. samo u bosni je poruseno vise od 170 dzamija

Pa ne citas sta ti pisem.Ja ne pricam o ratu u Bosni nego sam uporedio da nacisti nisu na Kosovu srusili ono sto su Albanci 1999 godine.Uopstalom nisu samo dzamije rusene nego su rusene i nase crkve samo sto to tebe boli ku...U svakom slucaju razlikujemo se jer ja osudjujem rusenje dzamija dok ti ne osudjujes rusenje nasih crkvi

Citat
netacno. bas me zanima kako ce to biti da ti imas sumadijski pasos, a ja da imam istocno srbijanski i sada kao u kragujevcu imas ambasadu istocne srbije a u nisu ambasadu sumadije. svajcarska, nemacka, italija su vrlo decentralizovane i niko nece da se ocepi. sa druge strane kako je onda doslo do ocepljenja u jednoj vrlo centralizovanoj jugoslaviji?

decentralizacija je i bolja za gradjane i istorijska je nuznost, prosto stvari se krecu u tom pravcu... evo samo uzmi vojvodinu koja je clanica skupstine evropskih regija

Mesas babe i zabe.Decentralizacija nije to da pravis nove pokrajine.Mozes i na drugaciji nacin da decentralizujes zemlju.Mozes da das opstinama vecu autonomiju.Sta ja imam od toga sto je Vojvodina evropska regija kad izdrzavam 120 morona koji nista ne rade.One pedere u Bg moram da izdzavam ali kad se tome doda jos 120 u Vojvodini to je vec previse.

Citat
a ko zivi tamo?

Zive i Srbi.Ne zive samo muslimaniKoliko ima tamo muslimana???Imaju 3 opstine u kojima su vecina i to je vec njihovo.Ima i u RS preko 90% Srba pa nisam bas video da kazes da je to nase nego pricas kako je to Bosna i Hercegovina.Ima i Bugara u Dimitrovgradu pa sto Bugari ne zovu nekim svojim nazivom oblast oko Dimitrovgrada??Ovo je Srbija i Raska oblast je pravilan naziv a ne Sandzak.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2008, 20:36:11 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Ah vidi legaliste odjednom znaci ne moze 16 ali moze 20 a jel molim te a zasto
Pa znaci istrijebi jedan narod pa onda imas pravo na njegovu teritoriju samo zato sto njega nema a razlgo zbog kojeg ga nema a to nije bitno oh kako sam se slatko nasmijao

u redu a sta je onda sa rimskim carstvom koje je nasilno sruseno od varvara? ocemo li da ga obnavljamo i da sremsku mitrovicu za pocetak sutra nazovemo sirmiumom?

ne mogu se sada ispraviti neke stvari iz 16-og veka jer je to nemoguce. ne mozes podici iz groba arsenija carnojevica i reci mu da vrati srbe na kosovo, a da istovremeno ne dovedes turke sa nozevima da ih dole cekaju

medjutim u kontekstu srebrenice o ovoj tvojoj tezi mozemo da razgovaramo

Citat
A sto se tice raseljavanja ono jeste prduzetak svih zala ali ne pocetak
Citat
Полуинформације? Или су расељавани или нису? Закон или је донет или није, о томе постоје писани трагови зар не, то није кутија шибица коју можеш сакрити?!

a kolonizacija? zar to nije bila igra stanovnistvom?

Citat
evo moj deda je iz Raške oblasti.

gde zivi?

Citat
Objasni kako su Srbi mogli da kreiraju svetsku istoriju???

lako, recimo kao tesla ili pupin. ali ja ne pricam o pojedincima, vec o drzafi fnrj ili sfrj koja ja stvorila pokret nesvrstanih.....
Citat
Koje pravo glasa.Alo decko za vreme Tita nije ni bilo izbora.Mozda je i bilo nekih bez veze izbora ali to je glasanje kao u Iraku  Smile Smile Glasa ti 99% za Tita.  Smile Pitaj svoje roditelje da ti kazu kad su glasali za vreme komunizma.Pitaj roditelje dal su mozda bili predsednicki izbori u Jugoslaviji.Bila je uvek diktatura

moja baba je glasala za kralja pa ti vidi.

Citat
E jesu nametnuti zakoni  od jednog coveka.Ta skupstina je bila farsa.

a ova danasnja je jedna fina i demokratska institucija  Smile uostalom ako cemo vec o tome, nisu partije ukinute za vreme tita vec za vreme kralja aleksandra, tako da...

Citat
Milosevic je nacionalista

ja uopste se ne bavim time kako se milosevic osecao. ja govorim o cinjenici da je iza sebe imao nacionalisticku elitu koja ga je podrzavala i kritikovala samo onda kada nije dovoljno ubijao ili zato sto nije sprovodio sve njihove nacionalisticke planove. recimo dobrica cosic je sam rekao da je bio fasciniran milosevicem, a takodje i vladike su ga podrzavale, i na kraju setu se njegovog govora na gazimestanu, pa nije to bilo u ime radnicke klase i jugoslovena...

Citat
Tada je bio izbor sa jedne strane Milosevic a sa druge strane Vuk i Seselj.

bio je i treci izbor: pokret za ocuvanje jugoslavije, ali gradjanski ne komunisticki pokret koji je vodio nebojsa popov

Citat
To sto je Seselj izdao svoje glasace i principe kad je usao sa SPS je druga stvar

ma da jako ih je izdao, ne lupaj

Citat
U svakom slucaju razlikujemo se jer ja osudjujem rusenje dzamija dok ti ne osudjujes rusenje nasih crkvi

i glasas za one koji su ih rusili ili su to makar precutno podrzali

Citat
.Decentralizacija nije to da pravis nove pokrajine

jok i nije, nemas pojma. zasto su onda sve drzave evrope regionalizovane i imaju regionalne parlamente? zasto onda postoji skupstina evropskih regija?

Citat
ali kad se tome doda jos 120 u Vojvodini to je vec previse.

zato sto skupstina mora da odlucuje u krajnjem slucaju i kako ce se trositi pokrajinski budzet

Citat
Mozes da das opstinama vecu autonomiju.

slazem se

Citat
Ima i u RS preko 90% Srba pa nisam bas video da kazes da je to nase nego pricas kako je to Bosna i Hercegovina.

pa jeste bosna i hercegovina, ali to je svakako druga drzava i sta ja i onako ne mogu tamo ni da glasam ni nista i sto bi se sada bavio time?

IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
medjutim u kontekstu srebrenice o ovoj tvojoj tezi mozemo da razgovaramo

Kakve veze ima Srebrenica sa ovom temom. Imaš posebnu temu o Srebrenici. Po tome bi mogli sada da pričamo i o Jasenovcu

Citat
nisu partije ukinute za vreme tita vec za vreme kralja aleksandra, tako da...

Aleksandar je 1931. doneo Oktroisani ustav i strankama je opet dozvoljen rad, a nešto se ne sećam da je to drug Stari uradio
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Citat
Kakve veze ima Srebrenica sa ovom temom. Imaš posebnu temu o Srebrenici. Po tome bi mogli sada da pričamo i o Jasenovcu

nisam ja potegao ovu temu nego sasaborg napisavsi ovo:

ja sam u tome trenutku pomislio na srebrenicu jer ako se neke greske iz objektivnih razloga ne mogu ispraviti iz 16-og veka sto ne bi mogle one od pre 10 godine jer je to moguce.

Citat
Aleksandar je 1931. doneo Oktroisani ustav i strankama je opet dozvoljen rad, a nešto se ne sećam da je to drug Stari uradio

ali u tom ustavu nije jugoslavija definisana kao parlamentarna, zakoni koji su doneti za vreme diktature nisu ukinuti, a taj ustav je prema oceni mnogih zapravo bio nastavak diktature ali drugim sredstvima (pogledaj clan 116 tog ustava)

takodje nije bila dozvoljena ni potpuna sloboda u osnivanju stranaka, recimo nisu se mogle osnivati regionalne stranke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne kažem ja da je Aleksandar bio idealan, ali su neke partije postojale, a kod druga Starog je bila samo jedna
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Citat
Ne kažem ja da je Aleksandar bio idealan, ali su neke partije postojale, a kod druga Starog je bila samo jedna

iako je lagao ja sam starog voleo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat

iako je lagao ja sam starog voleo

ja ti tu nemogu pomoci,sam si kriv  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.