Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teroristicki napad na dzamiju u Kvebeku  (Pročitano 5033 puta)
30. Jan 2017, 10:35:20
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Teroristički napad u Kanadi, najmanje šestoro mrtvih

Pucnjava se dogodila kada se više desetina ljudi okupilo za večernju molitvu u džamiji, a napad su izvela tri napadača u Islamskom kulturnom centru u nedelju uveče, izjavili su svedoci. Policija je dobila poziv oko 20 sati. Kako prenose mediji, nakon pucnjave je "teško naoružana policijska jedinica" ušla u džamiju.

Policija je izjavila da su dve osobe uhapšene, dok se za jednu sumnja da je još u bekstvu, ali da je situacija sada pod kontorlom i da je ovaj deo grada obezbeđen.

Kako prenose lokalni mediji jedan od napadača je imao automoatsku pušku AK-47 (kalašnjikov), dok za drugog tvrde da ima 27 godina sa "Kvebečkim imenom", međutim policija još nije potvrdila ove informacije.

Premijer Kanade Džastin Trudo osudio je ovaj teroristički napad na Muslimane.

- Nadležne službe i dalje vrše uviđaj i više detalja će biti poznatnato nakon toga. Tužno je videti ovakvo bezumno nasilje. Različitost je naša snaga, i verska tolerancija je vrlina koju mi Kanađani izuzetno poštujemo - izjavio je Trudo.

Jedan očevidac koji je želeo da ostane anoniman, rekao je za Radio Kanadu da je jedan od napadača uzvikivao "Alahu akbar" dok je pucao.

Prema njegovim rečima, meci su pogodili ljude koji su se molili.

"Meni je metak proleteo preko glave", rekao je on i dodao da su napadači "izgleda imali veoma dobar akcenat iz Kvebeka, prenosi RT.

Islamski centar u Kanadi objavio je post na svojoj Fejsbuk stranici u kojem je zahvalio javnosti za "stotine poruka saučešća" i apelovao na građane da ne šire nepotvrđene glasine.

Predsednik džamije Mohamed Jangui koji nije bio u džamiji u trenutku napada, rekao je da su povređeni prebačeni u više bolnica u Kvebeku.

- Zašto se ovo događa ovde? To je varvarski - rekao je on.

- Posle ovog terorističkog napada, zatražio samo od skupštine Kvebeka da spusti zastave na pola koplja - napisao je premijer Kvebeka Filip Koljar na Tviteru.

On je rekao da će širom Kvebeka danas biti održani skupovi solidarnosti.

U junu prošle godine ispred iste ove džamije bila je ostavljena svinjska glava sa porukom "prijatno", podseća BBC.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ko su teroristi..jesu li isilovci...
ili su srbi krivi  Smile Smile Smile

bas sam juce gledao na nekoj televiziji
posle trampove blokade islamistima koji zele uci ili izaci iz amerike
premijer kanade je pozvao sve muslimane da dodju u kanadu....
mozda je ovo ta dobrodoslica...  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2017, 10:45:49 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Čuj teroristički napad na džamiju, to ne biva, nisu to teroristi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
Jedan očevidac koji je želeo da ostane anoniman, rekao je za Radio Kanadu da je jedan od napadača uzvikivao "Alahu akbar" dok je pucao.
Можда им се није допала дужина хоџине браде.
« Poslednja izmena: 30. Jan 2017, 10:57:31 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
mob
Apple 13pro
Mnogo mi je drago posebno za tu drzavu prokletu, mrtvu....  Toliko ih prezirem da nema gde vise... uzeli su mi sve sto sam voleo... tako da svaka ovakava vest izaziva ogromnu radost kod mene... i zelim im od sveg srca sto vise ovakvih dana...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Kanadjani su valjda fini?

Podijeli svoju muku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
mob
Apple 13pro
Kanadjani su valjda fini?

Podijeli svoju muku.

Ima tema negde od 2013, i osecaj koji jos uvek nije prosao... razlog iz kog nisam bio na forumu skoro 2 god... moj potpis, i tekst ispod slike na profilu...   Smile

A mislim da sam cak i sa tobom pricao o tome Smiley da si ti bio tu uz mene uz jos par ljudi sa foruma
« Poslednja izmena: 30. Jan 2017, 12:49:09 od corradoG60 »
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Nesto jebeno izgleda,  Smile  al ne sjecam se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Pa gde Kvebecane da napadnu... oni su poznati mizantropi...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
pa mozda ih zbog toga i napadaju  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.