Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 13:12:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teroristicki kamp kod Novog Pazara!  (Pročitano 44261 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
to sto nas srbi smatraju poturcenima to je njihova stvar ja sam musliman kao sto ste vi hrišćani i ja nemam problem sa tim,a vehabije ocigledno imaju tj. neko ih tera da imaju ako me razumete i oni mrze sve nacije osim svoje

+razlikujem sovinizam a vidim da vanja zna na sta sam mislio

Ti ne da lupetash nego nemerljivo lupetash. "vehabije mrze sve nacije osim svoje"??? koja je to nacija vehabija? jel znash ti uopshte shta je nacija?

Uopshte nije poenta da li tebe neko smatra za ovo ili ono vec u cinjenicama, a cinjenica je da nacija bosnjak ne postoji vec je to titova tvorevina i naziv za Srbe koji su se naguzili begu i umesto da se krste pocheli da klanjanju, prodali veru za vecheru i obrezali penis. A to shto ti tvrdish da si "oduvek" boshnjak to je u neku ruku i tachno jer si rodjen nakon titove nakaradne tvorevine. Samo je problem kod definicije rechi boshnjak koja ne oznachava naciju vec iskljuchivo definishe poturchenog Srbina koji se odrekao svoje vere i obrezao polni organ. Ja sam svestan da tebe boli shto si Srbin i da bi ti kao i svi vi, vishe voleo da si turchin, a tako se i ponashate, glumite vece turke od samog Murata, samo jebiga... chinjenice... tvoja pradeda ili pra pra deda ili mozhda chak chukun deda nosio je srpsko ime a veliki broj vas i dan danas nosi srpska prezimena.  Smile

@BigWorm
 Smile
Uz svo poštovanje, još jednom ponavljam: nije neophodno da vehabija ima specifična spoljašnja obeležja da bi bio to što jeste. Istina, možda je tako kako ti kažeš u Novom Pazaru, ali stručna literatura koja se bavi islamskim terorizmom i ekstremizmom kaže dručagije.

No, pošto imamo čoveka iz NP na forumu, ne bi bilo loše da nam daš informacije iz prve ruke... Koliko ih je? U kojim džamijama im je uporište? Što se kaže, malo "istraživačkog forumaštva-novinarstva".

To ti dođe slično kao hare-krišna... Možeš da obriješ glavu i da se fanki oblačiš, ali i ne moraš.

Neeego... koliko je meni poznato, vahabizam vodi poreklo iz Saudi Arabije... ne Britanije.

Ma decak je neuk, naravno da nije nuzhno da tako izgledaju narochito ne oni kojima je cilj da izvrshe teroristichku akciju negde na zapadu. Pa sigurno nece neki terorista u kratkim pantalonicama i sa onom bradurinom uci u avion i pokushati da ga otme. Koja je verovatnoca uopshte da ga puste u avion?  Smile

ma ti se decko gubiš definitivno,shvati Bošnjaci su nacija,kao i što su Srbi itd. a pre si sam rekao na prethodnoj strani pročitaj zadnji post...
a sad što ti prišas o iseljavanju naroda iz drzave u drzavu je drugo...Bošnjaci su uvek bili ovde gde su sad,ja znam da ne mogu da tebi nametnem svoje misljenje kao ni ti meni pa neznam dokle bi ovo islo

Pa koja su Bošnjaci nacija, vi ste Srbi koji živite u Bosni, a termin Bošnjaci vam je nametnut sa strane da bi se kao razlikovali od nas Srba. A u stvari vi ste isto Srbi kao i mi. Nema nikakve razlike.

Ima razlike, mi imao ceo penis a oni su parche odsekli, mi se krstimo a oni klanjaju i guze, u javnim klonjama nama pored wc sholje stoji wc papir a njima flasha s vodom da zaperu bulju... i td. Ima mnogo razlika. Mi smo Srbi a oni su poturice.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a sad se kao vadiš iz svoje gluposti...ja nisam Srbin već Bošnjak i to je priznata nacija a to što vama smeta je vaša stvar Smile

Велики црве, објасни ми једно, што сигурно знаш, јер су "муслимани одувек живели на Балкану": када се неки твој Илија назвао Алија?

Ако си из Рашке, какве везе са Босном имаш, да би био Бошњак? Или је то ново кукавичје јаје да се Рашка у будућности припаја Федерацији? Бошњак значи исто што и Босанац - становник Босне. Шта су онда муслимани из Македоније или Црне Горе? Македошњаци? Црногошњаци?

Ти можеш бити, на пример, Србин мухамеданац - а твоји "Бошњаци" су самоизмишљена нација. У Аустралији Џедаји умало да постану национална мањина, али немој ми рећи да су они постојећа нација...

Али, добро је, бар не кажеш да је полиција упла у туристички камп  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7
Citat
Neeego... koliko je meni poznato, vahabizam vodi poreklo iz Saudi Arabije... ne Britanije.

Nije ti poznato ....vec znano...u pravu si.Oni veruju u vehebija(po kome je i dobio naziv) , inace najfanaticnija grupa sektasa.Prosto i jednostavno .....to su klasicni Talibani.Nema muzike,TV-a.....svega novog.Kreteni bre jedni koje treba po kratkom postupku.

A da,a ovom "musliju" iz NP,bih savetovao malo da procita o "Bosnjacima" ,posto ocigledno nema pojma o cemu prica.Drugo ako si Bosanac(Bosnjak) ......sta trazis u Novom Pazaru?
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 474
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
"Nemaš većeg muslimana od poturčenog srbina"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Nacije nastaju tokom istorije. Ako neko oseca da je Bosnjak, odnosno da nije Srbin, to je naprosto tako. Naravno da vuku velikom vecinom poreklo od Srba, ali su zbog izvesnih razlicitosti (verskih prevashodno), stvorili svoju naciju. Nije im je Broz dao, niti ne znam ko vec, to je stvar osecaja samih ljudi. Nikada se nisu osecali kao Srbi (osim mozda za vreme kraljevine Jugoslavije, jer je to bilo doba nacionalnog pomirenja), vec zbog istovetne vere isprva kao Turci, a kasnije kao samostalna nacija. Druga stvar je to kako se izjasnjavaju oni Muslimani iz Raske oblasti, Crne Gore i ostalih krajeva gde ih ima izuzev Bosne. Ja imam naviku da ih zovem Turcima, ali pritom ne mislim nista negativno, tako ih naprosto kod moje rodbine u Pljevljima i dalje najcesce zovu, jer rec "Musliman" bas i ne bi trebalo da oznacava naciju, a za termin "Bosnjak" vazi ono sto sam malopre naveo.
« Poslednja izmena: 24. Mar 2007, 02:46:57 od dule1205 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve zene su kurve,izvini majko.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Kad otvoris enciklopediju i vidis pod pojam nacija, sigurno nece stajati do su nastajale po geografskim pojmovima, vec po narodnostima. A sta je bosnjak nego srbin sto je primio islamsku veroispovest, a
to sto hoce tocak da ponovo izmisle je njihov problem i kompleks.
IP sačuvana
social share
samo teski udarci sudbine vracaju coveka na pravi put
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Nisam ja objasnjavao pojam nacije teritorijom, niti rekao bilo gde da oni nisu poreklom islamizirani Srbi, ali ako Pazarac kaze za sebe da je Bosnjak (sto jeste I D I O T I Z A M), onda je Bosnjak i jebi ga, sta da mi radimo povodom toga? To je naprosto tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Pricate o nacijama, a tema je sasvim jasna  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve zene su kurve,izvini majko.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ja se neslazem da je to idiotizam, vec jednostavno otimanje tudjih kulturnih dobara i istorije.
Bosna je najstarija "srpska drzava" i jedna od kolevki nase kulture, a oni bi to sve da izbrisu ili ti da
sebi prisvoje, a pritom se koriste svim mogucim metodama(cak i ratom).
IP sačuvana
social share
samo teski udarci sudbine vracaju coveka na pravi put
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ovu temu bre treba zakljucati. Ionako je otisla u kurac, a vredjanja ima posvuda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 13:12:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.