Danas se pričaju bajke o postanku svega, od nauke do svih religija, istina je nešto sasvim drugo, ali ipak ima nekih dodirnih točaka sa nekim religijama, ali ne u cijelosti, već samo u dijelovima
Tokom cele ljudske istorije razni fanatici su napravili 18.000 religija. Danas svetom kruži nekoliko miliona "jedinih pravih mesija koji su izaslanici bogova". Neki posebno poremećeni tvde da su reinkarnacija samog isusa. Tako da...
Nisi jeidnstven, nisi jedini, i podjedanko si poremećen kao i svi oni.
Ova poremecena budala je napabircila nešto iz religija,nešto iz znanosti i SF-a,dodao svoje fantazije i sad bi svijetu to prodavao kao svoje znanje o postanku svemira I života u svemiru!
Moj zemljak nije ocekivao da će se tražiti da dokaze to sto tvrdi. To ga je na period od 35 godina izbacilo iz takta, pa takav genije još i dalje trabunja na forumu!
Danas se pričaju bajke o postanku svega, od nauke do svih religija, istina je nešto sasvim drugo, ali ipak ima nekih dodirnih točaka sa nekim religijama, ali ne u cijelosti, već samo u dijelovima
Tokom cele ljudske istorije razni fanatici su napravili 18.000 religija. Danas svetom kruži nekoliko miliona "jedinih pravih mesija koji su izaslanici bogova". Neki posebno poremećeni tvde da su reinkarnacija samog isusa. Tako da...
Nisi jeidnstven, nisi jedini, i podjedanko si poremećen kao i svi oni.
Ja sam metafizičar, dakle pravi znanstvenik, koji zna nešto i objasniti za razliku od današnje nauke, koja ama baš ništa o postanku ne zna objasniti, zato me nemoj svrstavati u vjernike, ja to nisam, ali si za to ti vjernik u Veliki prasak koji ništa ne objašnjava.
Ti si metafizicar i objašnjavaš,ali vjernike - one koji bi vjerovali u to sto ti tvrdis-to ces morati tražiti preko oglasa. S obzirom koliko ti ljudi vjeruje,morat ces nuditi lovu da nadjes nekoga tko bi vjerovao da ti nešto znaš. Pokušaj dati oglas: izmisljam novu religiju. Traže se vjernici koji će vjerovati u to sto ja izmišljam i plaćati me za moj trud.🤣
« Poslednja izmena: 06. Maj 2025, 14:44:03 od Adriano50 »