Kako povladjivati nekome tko u prvom postu tvrdi da prostor ne može biti beskonacan, a već u drugom tvrdi da za manje od minute može dokazati da je prostor beskonačan!? Treba se spustiti na njegov nivo majmuna,pa čitav život tako funkcionirati? To on pokušava i na forumima. Glup je,ne shvaća koncept beskonacnosti,pa nastoji čitav normalan svijet svesti na nivo gdje će svi prihvatiti njegove ludorije o beskonacnostima koje imaju početak i kraj.
To je zastrašujuća opcija. Imatip u kući luđaka kojem treba povladjivati,umjesto da normalni ukućani(ukoliko su njegovi normalni)] ludjaka smjeste u odgovarajuću ustanovu.
1) I dokaz beskonačnosti prostora se za manje od minutu može dokazati, ali samo ako znaš kako prostor nastaje, dakako, to nauka kao i ti ne znate, sve jasno, ali kako kome.
2) Varaš se da je oduvijek postojalo nešto, nije točno, bilo je vremena kada ama baš ničega nije bilo, a isto će tako i biti kada multisvemir više neće postojati, što tvrdiš nešto o čemu pojma nemaš.
1) Upravo sam ti u prethodnom postu dokazao da ne mozes da dokazes nikada da je prostor beskonacan. Cak i da imas beskonacno vremena na raspolaganju.
2) Nemas ni jedan dokaz za svoje baljezgarije. Uzmi lepo i dokazi da moze od NICEGA nesto da nastane. Prvo moras da mi nacrtas to NISTA ili da mi pokazes fotografiju toga, pa onda film da snimis kako od toga NICEGA nastaje NESTO.
A da, tvoje debilne definicije NISTA i NESTO su - debilne. Ili koristi reci koje svima znace isto u celom svetu ili se zakopaj u rupu i cekaj da umres.
Tupoglavi, šti si ti to dokazao, da se ne može dokazati nešto o čemu ti pojma nemaš, daj što radiš na temi za koju nisi dovoljno pametan, isto ko i moj zemljak, još ne shvaća da sveukupna duljina se odnosi i na nešto sa krajem ali i bez kraja, nema pameti da to shvati godinama, kao ni ti, bez zamere, ali to je istina.
I naravno da je sve iz NIŠTA nastalo, što ću i dokazati, pa ne možeš to ti koji blage veze o postanku nemaš.
A tko je zbilja retardiran ovdje je valjda jasno, vi majmunčići pojma o postanku nemate, a svađate se sa mnom koji sam autor teorije koja sve što postoji objašnjava, pametnome dosta, ali vi majmunčići niste pametni, u tome je problem, e da!
15 godina ovaj poremeceni majmun ne može shvatiti ako nešto ima kraj da je onda to konacno. Majmun ne razlikuje štap dužine 1 metar i beskonačni štap. Majmun ne vidi razliku. Pojednostavljeno rečeno - majmun ne zna razliku izmedju konacnog i beskonacnog.
« Poslednja izmena: 03. Maj 2025, 17:10:29 od Adriano50 »
Danas se pričaju bajke o postanku svega, od nauke do svih religija, istina je nešto sasvim drugo, ali ipak ima nekih dodirnih točaka sa nekim religijama, ali ne u cijelosti, već samo u dijelovima, o tome u samoj teoriji o svemu, detaljno dakako!
« Poslednja izmena: 04. Maj 2025, 12:43:11 od teodor.francic »
Danas se pričaju bajke o postanku svega, od nauke do svih religija, istina je nešto sasvim drugo, ali ipak ima nekih dodirnih točaka sa nekim religijama, ali ne u cijelosti, već samo u dijelovima, o tome u samo teoriji o svemu, detaljno dakako!
Hajde nam ispričaj šta kažu u prvoj glavi Postanja...ako smeš.