Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:16:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teorija svega!  (Pročitano 1656276 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1503
Zastava mičigen
majmune teodore koliko je 3+3
IP sačuvana
social share
sve će to narod pobronziti. .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd

U ponekoj srednjoj skoli, a na prirodno matematickim fakultetima se uci "infinitezimalni racun"

Kretanje je deo tog racuna.

Ovo ostalo je kolaps logike. Retardirana premisa, retardirani zakljucak.

U matemetici se kroz jednu tacku moze provuci beskonacan broj linija.

U fizici, koja ne mora da bude jednaka matematici, jer se u fizici bavimo realnim fizickim velicinama, a ne apstraktnim pojmovima kao u matematici, nema mnogo smisla.

Logika je ono sto nisi dobio rodjenjem, a kroz zivot ti je imputirana katolicka doktrina o bogovima i kojekurcima.

Da li je prostor beskonacan ili ne, ne moze se umom shvatiti jer je svacije misljenje samo to - misljenje. Logika nam kaze da je nemoguce dokazati da je prostor beskonacan. Zasto? Pa zato sto bi sam dokaz trajao beskonacno dugo vremena, pa tako nikad ne bismo dokazali. Beskonacan prostor nema oblik, jer je oblik nesto sto se moze opisati kranjim tackama tog prostora, kao sto je recimo oblik kocke ili oblik lopte. Postoji matematicka formula pomocu koje mozemo izracunati da li neka proizvoljna tacka pripada prostoru tog geometrijskog oblika ili ne. Takodje moguce je izracunati povrsinu lopte, odnosno kocke. I to u metrima kvadratnim.

Sto se tice kretanja, mozda nikad nije ni bilo stajanja, pa onda nije morao ni da bude prvi pokret. Kao sto nikad nije bilo "NICEGA". Uvek je recimo postojalo nesto, energija, vreme i prostor. Ili nesto iz cega je to sve nastalo.

Tesko, ha?

1)
I dokaz beskonačnosti prostora se za manje od minutu može dokazati, ali samo ako znaš kako prostor nastaje, dakako, to nauka kao i ti ne znate, sve jasno, ali kako kome.

2)
 Varaš se da je oduvijek postojalo nešto, nije točno, bilo je vremena kada ama baš ničega nije bilo, a isto će tako i biti kada multisvemir više neće postojati, što tvrdiš nešto o čemu pojma nemaš. Smile

1) Upravo sam ti u prethodnom postu dokazao da ne mozes da dokazes nikada da je prostor beskonacan. Cak i da imas beskonacno vremena na raspolaganju.

2) Nemas ni jedan dokaz za svoje baljezgarije. Uzmi lepo i dokazi da moze od NICEGA nesto da nastane. Prvo moras da mi nacrtas to NISTA ili da mi pokazes fotografiju toga, pa onda film da snimis kako od toga NICEGA nastaje NESTO.

A da, tvoje debilne definicije NISTA i NESTO su - debilne. Ili koristi reci koje svima znace isto u celom svetu ili se zakopaj u rupu i cekaj da umres.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1869
Teodor:"prostor nije beskonačan,jer se svugdje u prostoru može nacrtati linija..

Ne misliš li sharp da je gubljenje vremena ovom retardiranom majmunu nešto objašnjavati?
Toliko je poremecen da ne shvaća kako u jednom postu tvrdi da prostor ne može biti beskonačan, a već u sljedem za manje od minutu on može dokazati da je prostor beskonačan!(?)
Jednostavno je bolestan,lud.. 

Teodor u sljedecem postu:
"I dokaz beskonacnosti prostora se za manje od minutu može dokazati ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1869
Vidiš da poremeceni majmun spominje cijeli beskonačni prostor.
Njemu je to "cijelo" od početka pa do kraja,kao " cijeli" štap koji je metar dug.
Sad on tako retardiran zamislja povlačenje linija u beskonacnom prostoru koje bi imale kraj,pa bi onda krajnje točke tih konačnih linija dale oblik i konture tom njegovom "beskonačnom" prostoru kako ga on zamislja.
Pa onda na osnovu svog retardiranig razmišljanja tvrdi da prosor ne može biti beskonacan,jer povučene linije imaju- kraj!🤣
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
Znam druže da je teodor glup ko cigla, ali mi je dosadno pa se kucam sa njim.

Vidiš da su formumi kao sredstvo komunikacije skoro pa nestali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1869
Da,nažalost,bilo je kvalitetnih rasprava nekad na forumima,pogotovo na pdf religija.
Znam da ti je sve jasno i da si svjestan kako neće shvatiti budaletina koja postavlja pitanje dva pješaka na cesti bez kraja,pa onda pita da li je pješak koji je više prošao,
bliže kraju.🤣
I još je tako glup da 15 godina ne može shvatiti zašto se vidi da je glup.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1869
Ja sam  pitanje o dva pjesaka na cesti koja nema kraja postavio svojoj mami dok je imala 86 - 87 godina i obrazovanje od 3 razreda osnovne Mađarske škole,jer je u to doba Međimurje bilo pod Mađarskom okupacijom
Na pitanje koji je pješak bliže kraju mi je odgovorila onako seljacki:
"Kaj ti to mene zajebavas,pa rekao si da cesta nema kraja!"
Eto,ona je shvatila zašto pješak ne može biti ni bliže ni dalje od kraja,a ovo retardirano tele Teodor 15 godina ne može shvatiti !🤣
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7243
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1869
Nažalost da.Ne postoji drugo objašnjenje,osim da možda njegovi ne znaju što izvodi po forumima,sto pak je malo vjerojatno.
Ne mogu vjerovati da njegova žena sluša 35 godina kako će Teodor napraviti čudesa sa objavom svoje teorije i da nije ništa poduzela da ga otpremi na liječenje!
« Poslednja izmena: 01. Maj 2025, 02:50:13 od Adriano50 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd

Ne mogu vjerovati da njegova žena sluša 35 godina kako će Teodor napraviti čudesa sa objavom svoje teorije i da nije ništa poduzela da ga otpremi na liječenje!

Pa mozda mora da ga trpi. Kod vernika je zabranjeno da se razvodis.

A sem toga mozda su mu samo povladjivali, i on se smirio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:16:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.