Da imaš imalo mozga,uvidio bi da u 20 godina koliko već uvjeravas kako ti znas istinu o postanku svemira i života u svemiru, još nikoga živog nisi uspio u to uvjeriti. Ipak ljudi imaju toliko zdravog razuma da više vjeruju nauci,znanosti i znanstvenicima, nego poremećenoj budali!
Pa ti si isto vjernik, vjeruješ nekome a ne da znaš nešto o postanku, vjeruješ u Veliki prasak mada pojma nemaš kako je bilo što iz toga nastalo
Ono što mi kao ljudska vrsta znamo o Big Bangu je detaljno dokumentovano i postoje čvrsti pokazatelji da se to baš tako desilo.
Ono što ne znamo, a verovatno nikad i nećemo saznati, osim ako sami ne izazovemo u nekoj dalekoj budućnosti novi Big Bang, je šta je prouzrokovalo Big Bang.
Opet gluposti pišeš, što se to baš takao desilo u Velikom prasku, ajde navedi barem jednu stvar, nema objašnjenja ni za jednu jedinu stvar, a kamoli za sve što postoji, tko je ovdje vjernik je jasno, ja sigurno ne vjerujem u tu glupost, a ti vjeruješ, na osnovu čega, NIČEGA, haha, i onda meni nešto kažeš, da si pametan shvatio bi i sam da je to mlaćenje prazne slame, ali nisi toliko pametam, zato sam ja tu da to javno kažem, e da!
A na osnovu čega bi tebi trebali vjerovati da ti znaš kako je nastao svemir i život u svemiru? Zato jer tvrdis da ti znaš jer si predstavnik I glasnik vansvemirske civilizacije?🤣
Pa ti si isto vjernik, vjeruješ nekome a ne da znaš nešto o postanku, vjeruješ u Veliki prasak mada pojma nemaš kako je bilo što iz toga nastalo
Ono što mi kao ljudska vrsta znamo o Big Bangu je detaljno dokumentovano i postoje čvrsti pokazatelji da se to baš tako desilo.
Ono što ne znamo, a verovatno nikad i nećemo saznati, osim ako sami ne izazovemo u nekoj dalekoj budućnosti novi Big Bang, je šta je prouzrokovalo Big Bang.
Opet gluposti pišeš, što se to baš takao desilo u Velikom prasku, ajde navedi barem jednu stvar, nema objašnjenja ni za jednu jedinu stvar, a kamoli za sve što postoji, tko je ovdje vjernik je jasno, ja sigurno ne vjerujem u tu glupost,
Pa nije mi ni stalo da svakoj budali objašnjavam Naučne Teorije niti me bole levo jajce da baš tebi nešto dokazujem.
Pogotovo što ti nemaš kapacitet da shvatiš gde si šupalj, a kamoli kompleksnije stvari.
Teodor: prostor vrijeme je nastalo. Prva bića su nastala. Vrhunac mudrosti autora koji je završio fakultet metafizike u Selnici! Kad je autor poremećen,onda ni njegova "teorija" ne može biti nešto pametnog.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2025, 17:08:49 od Adriano50 »
Cak je i sam Teodor nekoliko puta na prijašnjim forumima napisao da niko ne zna kako je nastao svemir I život u svemiru .Ipak, ne može se jadan odlučiti između tvrdnje da niko ne zna i tvrdnje da on zna,pa se po tisućiti puta u 20 godina iznova postavlja kao autoritet koji će to objasniti i dokazati.
Doduše,Teodor nema uspjeha da nekog uvjeri da on zna kako je nastao svemir i život u svemiru. Do sad nikoga nije uspio uvjeriti,za što postoji sasvim jasan i razumljiv razlog. Da bi neko prihvatio Teodorove tvrdnje da on zna kako je nastao svemir I život u svemiru,trebao bi biti ludji od Teodora samog. A takvih ipak nema mnogo!