Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 20:38:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teorija svega!  (Pročitano 1656470 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1869
Da imaš imalo mozga,uvidio bi da u 20 godina koliko već uvjeravas kako ti znas istinu o postanku svemira i života u svemiru, još nikoga živog nisi uspio u to uvjeriti.
Ipak ljudi imaju toliko zdravog razuma da više vjeruju nauci,znanosti i znanstvenicima, nego poremećenoj budali!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

Pa ti si isto vjernik, vjeruješ nekome a ne da znaš nešto o postanku, vjeruješ u Veliki prasak mada pojma nemaš kako je bilo što iz toga nastalo

Ono što mi kao ljudska vrsta znamo o Big Bangu je detaljno dokumentovano i postoje čvrsti pokazatelji da se to baš tako desilo.

Ono što ne znamo, a verovatno nikad i nećemo saznati, osim ako sami ne izazovemo u nekoj dalekoj budućnosti novi Big Bang, je šta je prouzrokovalo Big Bang.

Opet gluposti pišeš, što se to baš takao desilo u Velikom prasku, ajde navedi barem jednu stvar, nema objašnjenja ni za jednu jedinu stvar, a kamoli za sve što postoji, tko je ovdje vjernik je jasno, ja sigurno ne vjerujem u tu glupost, a ti vjeruješ, na osnovu čega, NIČEGA, haha, i onda meni nešto kažeš, da si pametan shvatio bi i sam da je to mlaćenje prazne slame, ali nisi toliko pametam, zato sam ja tu da to javno kažem, e da!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1506
Zastava mičigen
majmune teodore koliko je 3+3
IP sačuvana
social share
sve će to narod pobronziti. .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1869
A na osnovu čega bi tebi trebali vjerovati da ti znaš kako je nastao svemir i život u  svemiru?
Zato jer tvrdis da ti znaš jer si predstavnik I glasnik vansvemirske civilizacije?🤣
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd

Pa ti si isto vjernik, vjeruješ nekome a ne da znaš nešto o postanku, vjeruješ u Veliki prasak mada pojma nemaš kako je bilo što iz toga nastalo

Ono što mi kao ljudska vrsta znamo o Big Bangu je detaljno dokumentovano i postoje čvrsti pokazatelji da se to baš tako desilo.

Ono što ne znamo, a verovatno nikad i nećemo saznati, osim ako sami ne izazovemo u nekoj dalekoj budućnosti novi Big Bang, je šta je prouzrokovalo Big Bang.

Opet gluposti pišeš, što se to baš takao desilo u Velikom prasku, ajde navedi barem jednu stvar, nema objašnjenja ni za jednu jedinu stvar, a kamoli za sve što postoji, tko je ovdje vjernik je jasno, ja sigurno ne vjerujem u tu glupost,

Pa nije mi ni stalo da svakoj budali objašnjavam Naučne Teorije niti me bole levo jajce da baš tebi nešto dokazujem.

Pogotovo što ti nemaš kapacitet da shvatiš gde si šupalj, a kamoli kompleksnije stvari.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1869
Teodor: prostor vrijeme je nastalo.
Prva bića su nastala.
Vrhunac  mudrosti autora koji je završio fakultet metafizike u Selnici!
Kad je autor poremećen,onda ni njegova "teorija" ne može biti nešto pametnog.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2025, 17:08:49 od Adriano50 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

Pa nije mi ni stalo da svakoj budali objašnjavam Naučne Teorije niti me bole levo jajce da baš tebi nešto dokazujem.

Pogotovo što ti nemaš kapacitet da shvatiš gde si šupalj, a kamoli kompleksnije stvari.

Što ćeš ti nekome nešto objašnjavati, ako ne znaš kako je bilo što nastalo, bajke nikoga ne zanimaju, e da! 
« Poslednja izmena: 19. Apr 2025, 19:16:32 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd

Što ćeš ti nekome nešto objašnjavati, ako ne znaš kako je bilo što nastalo, bajke nikoga ne zanimaju, e da! 

Ne znaš ni ti. Ne zna niko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1869
Cak je i sam Teodor nekoliko puta  na prijašnjim forumima napisao da niko ne zna kako je nastao svemir I život u svemiru .Ipak,
ne može se jadan odlučiti između tvrdnje da niko ne zna i tvrdnje  da on zna,pa se po tisućiti puta u 20 godina iznova  postavlja kao autoritet koji će to objasniti i dokazati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1869
Doduše,Teodor nema uspjeha da nekog uvjeri da on zna kako je nastao svemir i život u svemiru.
Do sad nikoga nije uspio uvjeriti,za što postoji sasvim jasan i razumljiv razlog.
Da bi neko prihvatio Teodorove tvrdnje  da on zna kako je nastao svemir I život u svemiru,trebao bi biti ludji od Teodora samog.
A takvih ipak nema mnogo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 20:38:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.