Овде ти не одговори ништа, мада ... искрен да будем, нема везе што ниси: ... А шта теби све ово говори?
Kao što rekoh, prvo sam pokušao da te pitanjima dovedem do odgovora, a onda sam ti objasnio šta meni govori. Tako da nisi ukapirao, zaboravio si ili se praviš da nisi dobio odgovor.
"Jesi li se upoznao sa pravoslavnim objasnjenjem, ako se to tako moze nazvati? Sa teorijom da postojimo samo kao licnosti, da je u medjusobnom odnosu sustina bica, i da je zato Bog visestruk i u isto vreme jedinstven, jer postoji, i postoji u punom smislu te reci, kroz savrseno slaganje u kontaktu medju Svojim Licima. Biti licnost znaci postojati, a biti licnost znaci imati lice, lice okrenuto ka nekome."
Stvoritelj ne može praviti prava čuda, jer takva ne postoje, ali može napraviti sve s materijom, jer ju je izmislio, tako da nema nikakvih pravih čuda, recimo kakva je Isus radio, ili Njegovo Uskrsnuće, sve je to ZNANJE te Prve Inteligencije koja je nastala u našoj dimenziji, i koja se zove, kako sam već rekao, Jahve u Bibliji, e da!