Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 22:24:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 2529
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teorija svega!  (Pročitano 1656479 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Kako zamisljas to dogovaranje, nije mi jasno
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
pa lepo je reko čovek,sednu za stol i fino se dogovore jednom za svagda Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Aaaa tako... E to razumem. Prosto mogu da zamislim
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8
Zastava
Znaci ako nesto pise u staroj knjizi, ti verujes da se desilo. A ako pise u novoj? :*)

Pa nije Biblija obična knjiga, od kada postoji ljudi su fascinirani njome, kao nijednom knjigom do sada. Zašto?

Zato prvo jer ju ne razumiju do kraja, a drugo što je Isus Krist kao glavna osoba Biblije ne slučajno toliko moćan, da je za mnoge ljude podijelio cijelu ljudsku povijest na prije i poslije Njega.

Nijedna nova knjiga to ne može, garant.

I zato je i te kako važno da se sazna o čemu Biblija govori a ne da svaka crkva svoje tvrdi i to suprotno nego one druge, tako se ne može doći do istine o nečemu, naprotiv!

O tome govorim da izgleda da još nijedna crkva nije shvatila Bibliju u cijelosti, zato i svaka ima svoje dogme koje druge ne prihvaćaju, umjesto da sjednu za stol i to konačno jednom za svagda riješe!  Smile

To tvoje "riješavanje" je opisano u knjizi otkrovenja, i biće pod okriljem antihrista. Ako da... Ne brini se, doći će to vreme. Hristos kada dođe neće biti "dogovora za stolom".
Molim te, nemoj da stavljaš u isti koš Krišnu i Budu sa Isusom Hristosom, oni ne mogu da se porede. Neka dva lika pored Sina Božijeg.
Koliko su ljudi bili "fascinirani" Isusom govori podatak da su ga na kraju razapeli na krst (bez obzira što je to moralo da se desi). Prorok Isaija je pisao o tome u starom zavetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
O cemu je pisao Isaija?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
Znaci ako nesto pise u staroj knjizi, ti verujes da se desilo. A ako pise u novoj? :*)

Pa nije Biblija obična knjiga, od kada postoji ljudi su fascinirani njome, kao nijednom knjigom do sada. Zašto?

Zato prvo jer ju ne razumiju do kraja, a drugo što je Isus Krist kao glavna osoba Biblije ne slučajno toliko moćan, da je za mnoge ljude podijelio cijelu ljudsku povijest na prije i poslije Njega.

Nijedna nova knjiga to ne može, garant.

I zato je i te kako važno da se sazna o čemu Biblija govori a ne da svaka crkva svoje tvrdi i to suprotno nego one druge, tako se ne može doći do istine o nečemu, naprotiv!

O tome govorim da izgleda da još nijedna crkva nije shvatila Bibliju u cijelosti, zato i svaka ima svoje dogme koje druge ne prihvaćaju, umjesto da sjednu za stol i to konačno jednom za svagda riješe!  Smile

To tvoje "riješavanje" je opisano u knjizi otkrovenja, i biće pod okriljem antihrista. Ako da... Ne brini se, doći će to vreme. Hristos kada dođe neće biti "dogovora za stolom".
Molim te, nemoj da stavljaš u isti koš Krišnu i Budu sa Isusom Hristosom, oni ne mogu da se porede. Neka dva lika pored Sina Božijeg.
Koliko su ljudi bili "fascinirani" Isusom govori podatak da su ga na kraju razapeli na krst (bez obzira što je to moralo da se desi). Prorok Isaija je pisao o tome u starom zavetu.

Jedni su bili fascinirani Isusom Kristom a drugi su Ga smatrali lažnim prorokom zato su ga i osudili na smrt.

I jeste Isus Sin Božji, ali pripada istoj Vansvemirskoj Inteligenciji i Civilizaciji kao i Krišna i Sai Baba.

Znam da ti to nije poznato, ali tako jeste, bez brige sve će se to i dokazati, dapače!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
pa lepo je reko čovek,sednu za stol i fino se dogovore jednom za svagda Smile Smile

Pa naravno da je to moguće, pa nija valjda istina da se cijelo čovječanstvo ne može dogovoriti o čemu točno jedna knjiga govori, onda nismo inteligentna bića kakva mislimo da jesmo!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Naravno da nismo
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste

Pa naravno da je to moguće, pa nija valjda istina da se cijelo čovječanstvo ne može dogovoriti o čemu točno jedna knjiga govori, onda nismo inteligentna bića kakva mislimo da jesmo!  Smile
nema šta tu da se ''dogovara'',svako sve tumači na svoj način,sve je subjektivno
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

nema šta tu da se ''dogovara'',svako sve tumači na svoj način,sve je subjektivno

Ne možeš ti rečenicu subjektivno tumačiti, zna se što je subjekt, što objekt što predikat i tak dalje.

I kaj je onda tu problem?

Samo lijenost vođa krščanskih crkvi da zbilja dođu do jedinstva, ništa drugo!

Jer onda bi se neke crkve morale odreći svojih dogmi koje nemaju veze sa Biblijom, a imaju veiku tradiciju kod njihovih vjernika, a još se to i dobro unovči, i eto, pare su važnije od istine, zbilja žalosno!

Ne da se ne može do jedinstva nego se neće, svatko i dalje svoje tjera i mlati pare, teško njima kada Isus ponovno dođe, što im je bogatstvo bilo važnije od same istine!  Smile
Naravno da nismo

Jesmo samo je pitanje kada ćemo to i dokazati, a jedan od dokaza je da se konačno dogovorimo o čemu Biblija piše, pa nije to nemoguća misija, dapače!  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2017, 16:15:46 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 2529
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 22:24:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.