Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:51:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 2529
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teorija svega!  (Pročitano 1656280 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Fora je delom u tome sto ne moze stanislav  fransoa ili herman danas tako lako da pokrene religiju. Pa imamo njihovr slike na fejsbuku. Prosla su ta vremena. Sad ateizam napreduje.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
Fora je delom u tome sto ne moze stanislav  fransoa ili herman danas tako lako da pokrene religiju. Pa imamo njihovr slike na fejsbuku. Prosla su ta vremena. Sad ateizam napreduje.

Pa nisu bitne slike nego osoba.

Piše recimo da su Krišna, Buda, kao i Isus Krist samom svojom pojavom fascinirali ljude, pa kad su još počeli naučavati svi su bili opčinjeni, a kada su radili čuda mnogi su bili na koljenima pred Njima.

Bilo im je jasno da su te na radi o običnim ljudima i da imaju posla sa Silom koja nije sa Zemlje.

Opčinili su mase i mase ljudi.

Isto bi bilo i danas još i više, mediji bi sve to mogli vrlo brzo prenijeti svima na Zemlji, da vide i čuju ta bića. Zato velim nije to ni malo slučajno, jasno da se radi o Vanzemaljskim bićima, s kojima se nijedan čovjek ne može usporediti, naprotiv!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Opcinili su mase u vreme kad su mase verovale u vestice, zmajeve i morska cudovista.

Pa danasnjeg madjionicara bi ili proglasili za cara ili ubili
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
Opcinili su mase u vreme kad su mase verovale u vestice, zmajeve i morska cudovista.

Pa danasnjeg madjionicara bi ili proglasili za cara ili ubili

Daj nemoj, nisu ljudi onda ništa bili naivniji nego što su sada, dapače, danas ima još naivnijih ljudi, garant.

Kada netko u živo vidi kako netko oživljava mrtvoga čovjeka koji je već tri dana mrtav i smrdi i počinje se već raspadati, nije da je bio opčinjen nego je svjedok nečega što jasno nadilazi naš materijalni svijet, i ne može drugo nego pasti ne koljena pred tim nepoznatim.

To ne znači da su bili naivni, nego su se susreli sa tako moćnom  Silom, koja je upravljala svim zakonima prirode, da nisu ništa drugo ni mogli napraviti.

Isto bi tako bilo i danas, samo što bi to onda vidjeli putem medija skoro svi ljudi, i onda bi još više ljudi bilo time opčinjeno nego u ono vrijeme.

Samo je problem što danas nitko nema takvu silnu Silu kakvu je imao Isus Krist, to je jedini mali ali i zbilja nepremostivi problem!  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jul 2017, 20:10:21 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nekad su bili naivni po pitanju vestica. Danas su naivni po pitanju sredstava za mrsavljenje
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
Nekad su bili naivni po pitanju vestica. Danas su naivni po pitanju sredstava za mrsavljenje

Ako netko ima Silu koja je jača od svih priodnih zakona kakvu je ima Isus Krist, onda se svatko razuman i pametan mora pitati odakle dolazi ta Sila.

Nema to veze sa vjerovanjem ni malo.

Zašto su recimo Isusa Krista čak proglasili vječnim Bogom?

Da nije radio sva ta čudesa ne bi nitko ni znao za Njega.

A ja velim da to nisu zapravo prava čudesa, toga nema, već samo znanje daleko starije Sile nego što smo mi ljudi, i to mi zvuči najlogičnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Znaci ako nesto pise u staroj knjizi, ti verujes da se desilo. A ako pise u novoj? :*)
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
Znaci ako nesto pise u staroj knjizi, ti verujes da se desilo. A ako pise u novoj? :*)

Pa nije Biblija obična knjiga, od kada postoji ljudi su fascinirani njome, kao nijednom knjigom do sada. Zašto?

Zato prvo jer ju ne razumiju do kraja, a drugo što je Isus Krist kao glavna osoba Biblije ne slučajno toliko moćan, da je za mnoge ljude podijelio cijelu ljudsku povijest na prije i poslije Njega.

Nijedna nova knjiga to ne može, garant.

I zato je i te kako važno da se sazna o čemu Biblija govori a ne da svaka crkva svoje tvrdi i to suprotno nego one druge, tako se ne može doći do istine o nečemu, naprotiv!

O tome govorim da izgleda da još nijedna crkva nije shvatila Bibliju u cijelosti, zato i svaka ima svoje dogme koje druge ne prihvaćaju, umjesto da sjednu za stol i to konačno jednom za svagda riješe!  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jul 2017, 16:54:47 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
kazem ja ...oni ce sad opet inkviziciju da zamute...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
kazem ja ...oni ce sad opet inkviziciju da zamute...

Ma ne, treba samo oni koji vjeruju u Bibliju da zajedno sjednu i konačno se za sva vremena dogovore što u njoj zbilja piše, i da svaka crkva svoje dogme koje nema u Bibliji jednostavno izbaci iz svoga vjerovanja.

I brzo će se onda svi krščani ujediniti.

Ne može jedna knjiga se tumačiti na tisuće načina ako svi imaju skoro isti tekst, to je neverovatno!

Znači da nitko do kraja tu knjigu nije proučio.

Onda se to treba učiniti i to što prije.

Dapače!  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jul 2017, 13:22:51 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 2529
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:51:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.