pa dobro ali ne uzbudjujte se oko toga jer je ovo ipak samo predvidjeno za zabavu i druzewnje
Ok.
Zato i ima pravo svatko svoje mišljenje iznijeti.
Naravno da ne možemo svi biti u pravu.
Kada već govorimo o svemiru, on može slučajno nastati (Veliki prasak), ili biti doslovno stvoren (Vječni osobni Bog ga doslovno stvara), ali može biti i napravljen dio po dio (Vansvemirska daleko starija i naprednija Inteligencija).
Nešto od toga je istina o našem postanku, ali ne mogu sva tri odgovora biti istinita, samo je jedan odgorov istinit, ali koji? Ja sam uvjeren da je to ovaj zadnji, dapače!
« Poslednja izmena: 13. Jul 2017, 22:41:06 od teodor.francic »
Zato što ima rok trajanja. Širenje se neprekidno ubrzava. Što znači da će se kad tad raspasti. Mi smo samo srećna kreacija ili ludačka okolnost u gomili besmislenih, slučajnih i bizarnih događaja koji nemaju veze ni sa čim inteligentnim.
Zato što ima rok trajanja. Širenje se neprekidno ubrzava. Što znači da će se kad tad raspasti. Mi smo samo srećna kreacija ili ludačka okolnost u gomili besmislenih, slučajnih i bizarnih događaja koji nemaju veze ni sa čim inteligentnim.
U krivu si, svemir i te kako ima veze sa Inteligencijom, da nema ne bi ni svemira ni Zemlje a ni nas ljudi nikada bilo, garant!