Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tenk M84 ...i jos poneki tenk...i jos po nesto o tenkovima heheh  (Pročitano 50469 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol
Poruke 133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Molio bih vas koji pišete na ovoj temi da mi navedete ko je od vas dodirnuo tenk, bio na njemu, radio na njemu, vozio se na njemu, gađao ili bio pogođen, ili nešto drugo radio osim pisao po Burek forumu.

Pozdrav
Vlado
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 338
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia 3600
Ja sam se vozio u njemu, i to čak sam (to je bilo traumatično iskustvo  Smile )
Mada, priznajem, o tenkovima znam samo toliko da prepoznam koji je model.

Po priči se vidi da Vi i 211 imate najviše iskustva u radu sa tenkovima, ostavli više manje crpe znanje iz knjiga i interneta.
Izvinjavam se ako sam nekog izostavio, ko će se setiti ko je sve pisao o tenkovima zadjih godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 898
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Izgleda da sam na ovom forumu samo ja iz Srbije imao neki kontakt sa ovim tenkom, ili ostali nece da se jave  Smile

Edit:
@macak, kako si uspeo da smuvas i vozis M-84 samostalno? Jel to bilo u vojsci?
« Poslednja izmena: 22. Dec 2007, 12:43:54 od 211 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
ma dajte Vladimire,ocu da znam...kako je nas tenkic prosao u okrsajima u Kuwaitu protiv sadamove tehnike?jeli u ratu u hrvatskoj bilo susreta protiv hrvatskih m84 ili T55?kakvi su ishodi..aj neku pricu o tome..tj dogadjaj..please...da imao sa prilike da par puta budem u M84 na TT skupovima...i na terenu na pasuljanskim livadama sam sedeo na njemu dok sam pisao pismo...hihihi...aj pliz dopisuj se bar sa nama koji makar zelimo nesto da znamo o tom tenku...za razliku od nasih debilnih oficira koji ne zele prstom da mrdnu...
« Poslednja izmena: 22. Dec 2007, 12:46:00 od Dead_Eye »
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 338
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia 3600
@211
Pa naravno da je bilo u vojsci. Ne znam da li je bio M-84 ili T-55, u istočnoj Slavoniji negde 1995,
danas teško da bi i stao u tenk, možda abrams, imao sam 11 godina. Išao kod starog i taman oni šlepali neke tenkove iz hangara, valjda su se pokvarili.
I seo ja kraj vozača, kao da se vozam s njima, i dok su oni kačili zadnji tenk, ovaj moj gde sam sedio sam krene.
Ljudi brže bolje skaču na tenk i uleće vozač i gasi ga, otišao sam 20-30 metara. Tad su me zajebavali da sam hteo pobeći s njim.
Ja sam se naravno zaledio kad sam video da kreće sam od sebe.
Ni njima nije bilo jasno kako je krenuo, oni su to objašnjavli da sam ja nešta dirao, ali nisam tad ni takao komande.

A mislim da nije bilo tog vojnog vozila u vojsci RSK u kojem se nisam vozio, onako turistički    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Banjac , tesko da ja mogu da te prosvetlim , ja sam se vojnom tehnikom bavio samo iz hobija kao klinac , i zanimala me je avijacija , o avionima sam skupljao sve sto sam mogao da nadjem , o tenkovima bih procitao kada bih video nesto u novinama , i zadnjih par meseci od kada sam uzeo ADSL mogu da trazim po internetu kad imam vremena . A zadnjih par godina nisam imao vremena ni da pratim avijaciju , a kamoli tenkove . Za sve sta treba tu je Vlado i 211 , ja sam tu laik isto kao i ti .

M-84 sam mogao da vidim na Vozdovcu , u 1. oklopnoj brigadi , ali posto sam bio vozac u 55.-tom bataljonu VP , nisu nam dali ni trenutka mira , pa sam gledao da zavrsim svoje i uhvatim krivinu , a ne da jurcam po kasarni i gledam tenkove . Tek onda bi me naguzili . Posle u ceti VP u Baru nisam ni mogao da vidim nista , tamo su jos imali Sermane u motorizovanoj brigadi . A i dole sam prekomandovan posle onog sranja oko aerodroma Golubovci u martu 2000.-te , pa smo stalno bili pod povisenom gotovoscu , nismo mogli da mrdnemo van svog dela kruga , a kamoli da izadjemo u grad . Za sest meseci sam u grad izaso tri-cetiri puta i par puta u pesackoj patroli kada je ostatku jedinica u kasarni bio dozvoljen izlazak .

Razlog zasto sam bilo sta postovao ovde , umesto da samo citam i naucim nesto , je sto je Vlado dao totalno pesimisticku procenu . I dalje ne mogu da verujem da uz vise para , dobar rad , spoj starih i mladih inzenjera ne bi mogli da napravimo nista .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 898
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@macak
hehe, dobro si prosao  Smile

Na ovom forumu, a i ostalim forumima ne verujem da neko poznaje bolje M-84 od Vladimira.
Ja sam u vojsci bio vozac M-84 i usput sam znao i po nesto na pozicijama nisandzije i komandira, jer me je interesovalo da sto vise saznam o tenku. U to vreme je 211. brigada bila na polozaju na granici sa Hrvatskom. Kada si u tenkovskom rovu sam sa svojom posadom, trudis se da sto vise naucis o svim pozicijama na tenku, jer ako krene gusto nece imati ko da ti objasnjava sta da radis. Ja koliko mogu da se setim nekih stvari, to i kazem.
Za vise detalja o tenku, tu je Vlado.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

nisam ljubitelj moderatora....grrrr

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 629
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson z1010
aman ljudi..aj pricajte vec jednom on nekoj borbi tenk na tenk u Hrvatskoj...ucrvljah se cekajuci Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 609
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Molio bih vas koji pišete na ovoj temi da mi navedete ko je od vas dodirnuo tenk, bio na njemu, radio na njemu, vozio se na njemu, gađao ili bio pogođen, ili nešto drugo radio osim pisao po Burek forumu.

Pozdrav
Vlado
Vozio, T-34, istina kratko, Ćemovsko polje kod Podgorice, maj 1999. a vozio se u T-55 koji su bili stacionirani na Koniku, Podgorica. Stric mi bio vozač na T-55. 84-ku sam samo gledao ali nikad nisam ulazio u nju niti imao vremena da se "družim" s njom. To bi bilo sve od mene. Smile
Vlado, možda ćeš ti znati, ovaj T-34 je bio jedini koji se našao tu, i bio je pokvaren, desna gusjenica, koliko se sjećam mu nije odgovarala na komande uopšte(tj. obrćali bi se samo u lijevo). Bio je baš raspad sistema.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2007, 03:34:51 od pg/niks »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
sta je greska na onom tenku?! Smile jos nismo saznali...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.133 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.