Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 01:30:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Temperatura Intel procesora 2  (Pročitano 1378 puta)
19. Sep 2013, 16:29:13
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Apple 6
Da li su ove temerature kriticne

GPU:80
HDO:41
Core 0 :80
core 1 :86
Core 2 :84
Core 3: 85

Ove temperature nisu uvek nego samo kad pokrenem RC simulator i dok vezbam,gledam na ovom sajtu http://ark.intel.com/products/71670/ za moj laptop da je max. temp do 105 stepeni e sad mene zanima ovo: core 0,core 1,core 2,core 3 sta je to i takodje ove dve skracenice GPU i HDO koje temerature su kriticne i da li sme laptop radit po ovolikoj temperaturi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Apple iPhone 12, S21
GPU - grafika
HD0 - Hard disk
Core 0-3 - procesor ima 4 jezgra i za svako jezgro prikazuje temperaturu.

Cime meris temperature?
Kojim alatom?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Apple 13pro
Jel ti to temperatura pri opterecenju ili u slobodnom radu?
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
SonyEricsson T630
veoma visoke temperature ako je izmjerena temperatura tacna. cesto se desava da aplikacija nije kompatibilna sa drajverima pa prikazuje nebulozne podatke.
specyy je najbolji za sad.

http://www.filehippo.com/download_speccy
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Apple 6
Temperatua je pri opterecenju a mjerena je sa SpeedFan,osetim ja to i po toplom vazduhu koji izduvava a i ventilatr se pojaca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Apple 6
Da li pomaze sta da iskljucim ostale programe,premda neznam kako ili ima neki drugi predlog osim kupovine kulera
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11709
Zastava Okolina "Venerinichinih brezuljaka"-najcesce !
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
I-mate il` nemate
Kupi kuler dok ne stignu odgovori ...!
IP sačuvana
social share
Jedem da bih ziveo , a zivim da bih - jeVao...Pa sta ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sta ja radim ovdje?

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 918
Zastava Banja Luka --- REPUBLIKA SRPSKA
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
SonyEricsson T630
taj procesor ima veoma nisku disipaciju. ne znam zasto ide na toliko visoke temperature. ovako bez pregleda rekao bih da cooler nije dobro nalegao na procesor ali bez pregleda ne mogu nista reci. hm, posto se radi o laptopu ne bih rekao da je to slucaj (ako niko nije cackao oko laptopa). na 105 stepeni plastika bi polako pocela da se krivi i topi.
IP sačuvana
social share
Sasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Po meni to je normalna temperatura dok igras igricu na njemu ja isto imam laptop i kad igram igricu temperature varira od 75-80 stepeni. Pokusaj da ugasisi igricu i sacekas par minuta da se ohladi i onda pogledaj temeprature (na mom laptopu kad sam na netu i slicno temperatura varira od 50-60 stepeni).
Ako temperatura bude divljala i posle toga pogledaj u Task Manager u procces sta ti vuce najvise procesor i postavi sliku Smiley
Sto se tice kulera daje pokvaren ili nesto slicno ne bi mogao da hladi procesor i da odrzava temperaturu na 80stepeni za vrijeme igrice nego bi bila jos veca i vrv bi se komp iskljucio Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows XP
Browser
Chrome 29.0.1547.76
mob
Apple 6
Niko nista nije cackao oko laptopa a jos uvjek je pod garancijom (tek pola god. kako sam ga kupio)kazem cim pocnem igrati igricu (nije igrica nego RC simulator) osetim kako se ventilator sve brze vrti i izduvava dosta topao vazduh a kad sam na netu temp.je kao i kod tebe 50-60 stepeni.osetim da ventilator pocinje sporije da vrti i normalno temperatura pada,to bi bilo to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 01:30:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.