Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 328308 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia zvrr
Za pojedinim ne treba žaliti ako 'prebjegnu'.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Polako Tijana, nemoj da si nervozna. Prvo, ne moras da pises 2 posta za redom, postoji dugme izmeni.

Ova dva pitanja ti je vratio drugi pregledac, Vanja, jos 14 i 17. marta ove godine. Jos uvek ih nisi vratila, zasto? Sto ne saradjujes? Ti se bunis za nesto, a nisi odradila svoj deo posla. Smiley Olaksaj malo, ne mora i ne moze svako da cita svaku knjigu ili da pogleda svaki film koji postoji, poslusa svaku pesmu, ili da seta svim gradovima sveta. Uglavnom sve postoji na netu, potrudi se malo ako zaista zelis da bude u igri, jer pitanja koja ti saljes ako su tebi evidentno laka ne znaci da su i drugima. Sto se tice te Kalelarge mogla si da napises i o cemu se radi, da je rec o ulici, olaksaj i onima koji ce naleteti na to pitanje, obogati ga jednom recju, ne mora biti tako jednostavno, siromasno.
Pitanja ti zapravo jesu dobra, ali specificna su, pa pomozi malo s izvorom, nadji neki link na netu i prekopiraj u napomeni. Ne trazimo tvoju skeniranu sliku iz te ulice. Wink

Cini mi se da si poslala samo par pitanja tad i vise nisi nikad... ako nemas zelju da saljes onda dzabe polemisemo. Zao mi je ako je tako. Mogu samo da ti predlozim da ponovo posaljes neko jer bice bolje, uveravam te, narocito ako naletis na mene. Smiley

edit: eh, stiglo jos dosta poruka... dzabe sam bio ljubazan kad je isfrustirana, ko zna cime...  Smile
« Poslednja izmena: 19. Sep 2011, 00:04:12 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 14.0.835.163
Citat: tijana861985 link=topic=538300. msg9974180#msg9974180 date=1316382472
Koliko ja postova imam ovde? nki mali broj. . . al ne zato sto su vam takva pravila, nego zato sto vam je forum cigansko padaliste, sharenilo, nepregledno, "raj" za oci . . . ovo je samo prijateljski savet. . .

Inace vidim sad mi se opet pregledavaju pitanja, pa gle cuda, ona za koja se trazi iyvor naprasno u dva dana, vec postoje. . . . hm. .  Dakle traljavo odradjen posao. . .

ali nema veze. . ajde cao. .

Što su vam ljudi, kako okreneš nezadovoljni.  Nekima da prihvate se 101 pitanje od 100 poslatih, opet bi kukali.  Jedino kad bi ti došla na mesto pregledača, onda bi sve nepravde ovog sveta bile ispravljene    :mrgreen:   .   Umesto što samo sediš tu , flood-uješ i prigovaraš, bolje pomozi tako što ćeš za početak navesti lepo izvor za pitanja, ili na kulturan način ukazati na neku grešku, prijaviti duplo/netačno pitanje i sl.
Draga Tijana, smiri se, odmori malo, uživaj u nečemu drugom ako te ovo toliko nervira, ne valja ti to da se toliko nerviraš     :mrgreen:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Mir i ljubav!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
a jel ti shvatas da ja drzim knjigu u ruci i citam. I postaivim pitanje, jer zaboga niko mi ne trazi izvor pod obavezno i jos da bude LINK. Da l' sam trebala da napisem, izvor: Evo sedim pijem caj i citam tu knjigu, pa eto u pauzi izmedju dva poglavlja da postavim pitanje....

Eh, a sto se postovanja za redom,  zato vam svi forumasi prebegose na krstaricu...

Mislim da je problem u tome što Tijana i većina drugij ne shvataju šta znači "navesti izvor". Nas ne zanima izvor vašeg saznanja. Nas ne zanima da li ste to što pitate pročitali u knjizi, ili videli na televiziji ili čuli na pijaci. Nas interesuje izvor sa kojega mi možemo da proverimo da li je odgovor tačan ili ne. Svakodnevno nam stiže veliki broj pitanja koja jednostavno nisu tačna i mi to moramo da proveravamo. Ako postaviš pitanje vezano za neku knjigu i napišeš da je izvor ta knjiga, kako ja to da proverim ako nemam tu knjigu? Da li misliš da za svako pitanje vezano za knjigu treba da idem u biblioteku i da tražim knjigu da pročitam da bih proverio da li je pitanje tačno? To je nemoguće. A naprosto moramo da proverimo tačnost pitanja jer bi inače igra bila prepuna netačnih pitanja. Zato tražimo da navedeš internet link ka nekoj stranici gde postoji potvrda tvoga pitanja. Na taj način mi prostim klikom možemo da proverimo da li je pitanje tačno.

Takođe se često može čuti primedba "zašto ja da šaljem link, neka administratori traže". Stavi se samo u našu poziciju. Ti šalješ nekoliko pitanja dnevno i nije ti problem da malo pročačkaš internet i nađeš neki link kao potvrdu za svoje pitanje. Za to ti treba 5-10 minuta. Nama svakodnevno stiže na stotine pitanja. Zamisli koliko bi nama vremena trebalo da za svako pitanje tražimo po internetu izvor. To bi bilo prosto neizvodljivo. Zato je jedini način da pregledanje i prihvatanje pitanja koliko-toliko funkcioniše taj da postavljač pitanja postavi link ka stranici koja može da potvrdi tačnost pitanja.

Zbog svega iznetog vas još jednom najlepše molim da uz svako poslato pitanje, ma koliko ono prosto bilo, pošaljete izvor, to jest link ka stranici koja može da potvrdi tačnost pitanja i odgovora. Ne zanima nas izvor gde ste vi to saznali, već izvor gde mi možemo brzo i lako da proverimo tačnost. A, verujte mi, svakotnevno nam stižu pitanja gde kao izvor stoji na primer "emisija TV slagalica". I kako mislite da ja proverim tačnost tog pitanja? Da čekam reprizu slagalice na TV-u?
« Poslednja izmena: 19. Sep 2011, 13:26:14 od vanjagenije »
IP sačuvana
social share
[Jebo kruške, daj burek]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
A, verujte mi, svakotnevno nam stižu pitanja gde kao izvor stoji na primer "emisija TV slagalica". I kako mislite da ja proverim tačnost tog pitanja? Da čekam reprizu slagalice na TV-u?
A i kod njih se tu i tamo nađu netačni odgovori na postavljena pitanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Zamolio bih postavljače pitanja da naslove filmova, serija, knjiga i sl. pišu u skladu sa pravopisom srpskog jezika, tj. samo je prvo slovo prve reči veliko. Ja znam da se danas mahom koriste engleske reči u govoru, ali ne moraju i naslovi da se pišu kao u engleskom, tj. da svako početno slovo svake reči bude veliko.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

His ''AIRNESS''

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ljudi molim za brz odgovor, ima pitanje: Koje godine je Kosovo prvi put proglasilo nezavisnost? Odg. je 1990, moze li neko samo da mi navede izvor tog odgovora?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
LG g5
Ljudi molim za brz odgovor, ima pitanje: Koje godine je Kosovo prvi put proglasilo nezavisnost? Odg. je 1990, moze li neko samo da mi navede izvor tog odgovora?

http://en.wikipedia.org/wiki/Kosovo_War
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 47
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Prvo, želim da se izvinim svim igračima conquiztadora zbog svog neprimerenog ponašanja na chatu prekjuče. To se više nikako neće ponoviti.

Drugo, želim da apelujem na sve koji šalju pitanja da obrate pažnju pogotovu na sledeće dve stvari: na navođenje izvora i na gramatiku. To već piše u pravilima, ali mi se čini da to malo ko čita, jer velika većina pitanja ili nemaju naveden adekvatan izvor ili su jezički neispravna, i to oduzima dosta vremena da se proveri i da se ispravi.

Kada kažem da se navede izvor, to znači da se napiše tačna web adresa gde se nalazi potvrda, tako da ja mogu da kliknem i da proverim. Nemojte pisati "izvor: Wikipedia", jer ja nemam vremena da češljam celu Wikipediju da bih pronašao odgovor na vaše pitanje. Dajte tačnu web adresu gde se to nalazi. Takođe nemojte pisati "izvor: emisija na N. Geographic kanalu u sredu uveče" jer je takav izvor nemoguće proveriti, a smisao navođenja izvora je da u slučaju nedoumice može da se proveri. Možete navesti kao izvor neku knjigu, ali samo ako prvo proverite i budete sigurni da to nema nigde na web-u. Ako navodite knjigu napišite tačan naziv, pisca, izdavača i godinu izdanja. Šta meni vredi ako napišete "izvor: knjiga iz geografije"! Ja ne znam koja je to knjiga iz geografije i ne mogu da proverim.

Što se tiče pravopisa i gramatike, tu obratite pažnju na sledeće stvari:
Sve mora da bude napisano na srpskom. Lična imena ljudi mogu da budu napisana u originalu (npr. Keanu Reeves), ali imena filmova, gradova, isl. napišite na srpskom. Nemojte pisati "Ko glumi u filmu Little Buddha", nego "Ko glumi u filmu Mali Buda", jer je ovo srpski kviz i nije dužan svaki igrač da zna sve strane jezike.
Koristite č, ć, ž, š i đ. Znake navoda napišite kao znake navoda, a ne kao dva apostrofa. Posle tačke i zareza napišite razmak, a pre upitnika ne treba razmak.

Ako bi svi poštovali ova pravila, pregledanje pitanja bi išlo mnogo brže i ne bi se čekalo po nekolika meseca na njega. Molim vas da u budućnosti obratite pažnju na ove stvari, jer je to u našem zajedničkom interesu.

Hvala.
IP sačuvana
social share
DS 89!
CZV
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163

OBAVEZNO iyvor bude LINK na NETU. Posto se ista drugo ne priznaje.... Smile

ma jok, izvor moze da bude i link na livadi
« Poslednja izmena: 20. Sep 2011, 03:17:23 od Debeljce »
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.