Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 328387 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia N95
Ma dobro manje vise 100 posto tacnosti nego ne valja ici u krajnosti pa azbucnim redom ici i nabrojati sve zemlje cemu to to nije kreativno mada opet kazem nisam poslao nijedno pitanje nemam pravo da gundjam  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.9
Radi se punom parom. Nekima stoji od nove godine.
Tebi sam jutros pregledao polovinu i sve ubacio, super su. Eto, samo budi strpljiv, da znas, doci ce svako na red, makar za mesec dva. Smile

A nekkima se vracaju pitanja tipa Koja reka tece ispod Savskog mosta, uz obrazlozenje: navedite izvor... Smile .Ono u fazonu, mrzi me da procitam pitanje, daj sve da ih vratim.
Mislim ako vas mrzi da citatei ubacije nova pitanja, jednostavno zatvorite opciju za slanje...
« Poslednja izmena: 18. Sep 2011, 16:13:22 od tijana861985 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Nemoj u mnozini molim te, zavisi ko ti je pregledao. Nadam se da si izmislila malo, da nije moj kolega bas takav. Smiley
Slikaj to. Verujem da bi tako glupo pitanje obrisao, a da li stavi da je isuvise posebno, neodgovarajuce, vec postoji, nije ni bitno. Samo znam da ne bi trazio izvor. Mada trazio je i za matematicke operacije cujem.
I naravno stavite taj izvor, olaksacete, a to izvor znaci ceo link, ne samo "internet", "google", "wikipedia".

Jos nesto, pre nego sto kritikujes proveri. Ne mrzi nas da radimo. Wink Mada bi bilo dobro da ocenis rad tek nakon par meseci. Pre 18 dana bilo je 42 626 pitanja na cekanju, sada je vise od 6000 manje... i to sa oko 2500 novih poslatih za to vreme.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2011, 18:32:33 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 14.0.835.163
Citat: dax_pfc link=topic=538300. msg9973088#msg9973088 date=1316362759
Nemoj u mnozini molim te, zavisi ko ti je pregledao.  Nadam se da si izmislila malo, da nije moj kolega bas takav.  :)
Slikaj to.  Verujem da bi tako glupo pitanje obrisao, a da li stavi da je isuvise posebno, neodgovarajuce, vec postoji, nije ni bitno.  Samo znam da ne bi trazio izvor.  Mada trazio je i za matematicke operacije cujem.
I naravno stavite taj izvor, olaksacete, a to izvor znaci ceo link, ne samo "internet", "google", "wikipedia".

Jos nesto, pre nego sto kritikujes proveri.  Ne mrzi nas da radimo.  Wink Mada bi bilo dobro da ocenis rad tek nakon par meseci.  Pre 18 dana bilo je 42 626 pitanja na cekanju, sada je vise od 6000 manje. . .  i to sa oko 2500 novih poslatih za to vreme.

Šteta je pa 90% igrača očekuje da sa pojavom novog admina/pregledača sve se pregleda, a što je još gore da se sva pitanja prihvate u roku od odmah.  E sada što ne znaju koliko pitanja je na čekanju, i koliko dnevno pristižu nova.  Konkretno i ja imam dosta na čekanju, ali prvo nisam jedini koji šaljem, a drugo ima ljudi koji imaju mnogo više pitanja na čekanju.  Stvar je da se ovi i ne bune , nego se nađu pametni koji imaju maksimalno 20 pitanja na čekanju.  Dodatno, još manju prestavu imaju o tome kakva sve pitanja pristižu , tj kakve gluposti stižu.  Ovo za navođenje izvora, e to je tek epopeja, kad navedu nege gluposti, ili očekuju da se pretraži ceo internet da bi se proverio, jer tih 90% ne znaju ni izvor da navedu kako treba.  

Generalno, pregledačima nije lako, kako zbog broja pitanja na čekanju, tako zbog broja pitanja koja dnevno pristižu, a i na kraju  baš zbog ovakvih igrača koji nemaju razumevanja za obim i težinu posla koji imaju pregledači.

Dax, uživaj i pregledaj, ne obaziri se na ove prozivke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.9
Nemoj u mnozini molim te, zavisi ko ti je pregledao. Nadam se da si izmislila malo, da nije moj kolega bas takav. Smiley
Slikaj to. Verujem da bi tako glupo pitanje obrisao, a da li stavi da je isuvise posebno, neodgovarajuce, vec postoji, nije ni bitno. Samo znam da ne bi trazio izvor. Mada trazio je i za matematicke operacije cujem.

Jos nesto, pre nego sto kritikujes proveri. Ne mrzi nas da radimo. Wink Mada bi bilo dobro da ocenis rad tek nakon par meseci. Pre 18 dana bilo je 42 626 pitanja na cekanju, sada je vise od 6000 manje... i to sa oko 2500 novih poslatih za to vreme.

Evo ti primer dva pitanja....Za prvo stvarno ne znam koji ti izvor treba...Ako ukucas Kalelarga, prvo sto ti izadje na google je Kalelarga je ulica u Zadru. Ako nista drugo ima i pesma...koju nemoguce da niste culi.
Pitanje je prosto da prostije ne moze biti.

A za drugo ne znam koji izvor treba? Izvor: procitala knjigu....Wow, ko jos danas cita knjige???? Ili mozda godina izdanja, ISBN broj u katalogu biblioteke.... Nije sve u "internet" "wikipedia" "google", mada sve to mozes naci i tu.
Uostalom ako vam je do ivora za svaku glupost a vi tamo na pocetku teme navedite OBAVEZNO navedite izvor, a ne POZELJNO JE navesti izvor.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

t322.JPG
(23.4 KB, 629x306)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.9
E da i to odbijanje pitanja kao"isuvise posebno"  je takva glupost da ne moze da se opise. Za mene je "isuvise posebno" kad me pitas koji broj na dupetu nosi Bekam u tamo nekom klubu, ali boze moj, ima ko to prati i macji mu je kasalj, a s druge strane mu je isuvise posebno da nabroji tri Platonova dela jer filozofiju nije imao ni u skoli niti ga zanima. To sto vama kao pregledacima nesto deluje "posebno" ne mora da znaci da je tako.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2011, 23:19:43 od tijana861985 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
sta ti je tesko da kopiras link?
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.9

Izvini koji link? link ka sveze procitanoj knjizi na primer...? Kako se to pise?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia zvrr

Izvini koji link? link ka sveze procitanoj knjizi na primer...? Kako se to pise?

Piše se ovako:
http://www.alnari.rs/3cd0321c-e0e9-48d3-8401-1b72f32eb24e/KRALJ-PARIZA.aspx
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Citat
To sto vama kao pregledacima nesto deluje "posebno" ne mora da znaci da je tako.

Mozda samo meni ovo izgleda posebno? Smile

Ako vozite automobil magistralnim putem M-1.12 od Pirota do Niša, kroz koliko će te tunela proći?
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.