Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 328102 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Meni je izbrisano pitanje:

Izbaci uljeza:

Sunset Boulevard
Rebecca
Rear Window
Psycho

Obrazloženje: Pitanj je nejasno.  Svaki je uljez po nekom kriterujumu.

A ko to ovde sudi da li je pitanje besmisleno? Naravno da postoji kriterijum - sve su filmovi koje je režirao Hičkok osim Sunset Boulevard.  A toliko besmislenih pitanja je pišteno u igru. . .  Možda biste mogli malo da promenite ekipu koja odobrava pitanja. . .

Sad videh da sam pisao u pogrešnoj temi. Izvinjavam se...

odbijanje ovog pitanja je nista manje nego svetogrdje...

vise nego jasno je na sta se misli a zamolio bih odgovornog moderatora da navede te kriterijume posto me bas onako zanima sta ja to propustam - jedini drugi kriterijum koji mogu da uocim je sto je rear window jedini film u boji (a jasno je da je kriterijum po reziseru mnogo smisleniji)

da je kriterijum naveden pitanje bi bilo potpuno trivijalno a ovako zahteva malo i mozak da se ukljuci a to je ocigledno uvek bilo nesto cega se treba plasiti jer ume kosa da izgori ako ti se mozak pregreje

Složio bih se da je prava šteta da se ovakvo pitanje ne nađe u igri, ali možeš da ga recimo formulišeš ovako:
''Među Hičkokovim remek-delima filmske umetnosti pronađite klasik Bilija Vajldera:''
ili nešto slično i ne vidim zašto ne bi bilo prihvaćeno.
Na taj način, pitanje bi postalo lakše, ali možeš da ubaciš i neki manje poznat Hičkokov film. Ipak, mislim da bi za većinu mlađih igrača pitanje bilo dovoljno teško.

Apelovao bih na administratore da se iz igre izbace i sva druga pitanja koja su formulisana sa ''Izbaci uljeza'', jer skoro kod svakog postoji više kriterijuma šta je ili ko je ''uljez''.

Vidim da se Dax dosta trudi i sigurno da mu je krivo kad utroši određeno vreme da pošalje pitanja, a ona mu budu odbijena.
Ono što je moje lično zapažanje je da Dax traži inspiraciju u pitanjima koja su već u igri i onda određenim izmenama pravi nova. Zar nam je potrebno više pitanja o zvezdicama na zastavama, o godinama rođenja fudbalera, o razmaku u godinama kada je neki film dobio Oskara i slično ?
Pitanja o čoveku koji je patentirao šećer u kocki ili o Bratislavi su po meni odlična pitanja i takva bi trebalo da se šalju. Dakle, zanimljiva i edukativna.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Qtek 666
Da, ovo filmsko pitanje je odlicno i iz aviona se vidi kriterijum. I ja nesto nisam primetila da su pitanja sa uljezima na kvizu problem. Mozda da onima koji samo guglaju. Ja sam mozda u karijeri ovde naisla na par nebuloznih, ali, ako cemo realno, ta pitanja su najmanji problem i po mom misljenu spadaju u bolja na ovom kvizu. To sto ne postoje u Milioneru, ili nekom drugom, nije bas nikakav argument. Fora je otkriti sta je kriterijum, ne servirati ga u pitanju. Ako uradite ko sto je micabgd predlozio, pitanje ce izgubiti na svojoj zanimljivosti. Vi cete svakako uraditi sta ste naumili, ja samo alpelujem da ostanu pitanja uljezi.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Mir i ljubav!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
ja samo alpelujem da ostanu pitanja uljezi.
Ja samo apelujem da pitanju budu jasna i da kad neko pročita, odmah zna šta se traži. Zanimljivost ide tek posle toga.
IP sačuvana
social share
[Jebo kruške, daj burek]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Qtek 666
To koliko je to pitanje jasno, mozda zavisi i od koeficijenta inteligencije onoga koji ga cita, a i od njegove opste informisanosti. Sto se mene tice, 90 posto tih pitanja su potpuno jasna, drugi nek daju svoje misljenje. Imala sam problema skoro na pitanju takvog tipa kada je trebalo izbaciti coveka koji nije Dobrica, posto su bili pisci razlicitih epoha, ali, i ono je cak zanimljivo, posto, kad malo bolje razmislis, provalis kriterijum. Ako su ta pitanja prva na tapetu, moje misljenje je da niste krenuli kako treba. No, ima ovde i pametnijih od mene...
« Poslednja izmena: 18. Mar 2011, 16:51:18 od apstrahovana »
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Wildfire S
Slazem se sa apstrahovanom. Ta pitanja su ok. Pa cak i ona sa negacijom. Izgleda da se mnogi zale sto ne procitaju kako treba, da li pise u kom filmu ne glumi ili glumi.

@micar, hvala na podrsci, ali eto 100 ljudi 100 cudi, meni su zastave takodje zanimljive i edukativne.
Saljem i laka, precizna pitanja (u poslednjih nedelju dve 90% od toga se brise, 10% ulazi u igru), a saljem i teska, (takodje) zanimljiva pitanja. E sad, ja se samo bojim da ce i to sto si naveo biti isuvise posebno, kada su ona laksa pitanja previse posebna... Ne znam, videcemo.

Vanja, jos nisi odgovorio. I šta fali pitanju U rezervatu Obedska Bara živi Lapyris noctiluca, a to je zapravo... svitac, jelenak, slepić, šakal.
Ima tu dosta zanimljivih vrsta, upoznajmo ih. Naravno da neću postaviti za sve vrste na zemlji latinski naziv, mnogo bi bilo.

Smorili su bre bogomoljka i detlic.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 36
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Nokia 
Nije mi jasno,zbog cega je obrisana citava jedna strana, nije bilo psovki i ruznog izrazavanja,ista prica se i dalje nastavlja i ne vidim u tome nista lose
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
Nije mi jasno,zbog cega je obrisana citava jedna strana, nije bilo psovki i ruznog izrazavanja

Nije imala ni veze sa temom.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia N95
Ko je prihvatio pitanje za Mudrijadu u Gornjem Milanovcu bolesnici jedni Smiley
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
A šta je tu problem? Nisi stigao da izguglaš možda?
I bolesnicima nazivaj onog ko te naučio da tako razgovaraš sa ljudima!
« Poslednja izmena: 18. Mar 2011, 21:03:15 od RASMC »
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia N95
Salio sam se sta se drndas odmah stavio sam smajli nisam mislio da ste vi bolesnici vec ovaj sto je poslao odgovor je debilan sta ste svi na kraj srca odmah. Ps. Ja ne guglam
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.