Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 327861 puta)
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Verujem u Vanju, ko Šaban Šaulić u ljubav  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
Meni je izbrisano pitanje:

Izbaci uljeza:

Sunset Boulevard
Rebecca
Rear Window
Psycho

Obrazloženje: Pitanj je nejasno.  Svaki je uljez po nekom kriterujumu.

A ko to ovde sudi da li je pitanje besmisleno? Naravno da postoji kriterijum - sve su filmovi koje je režirao Hičkok osim Sunset Boulevard.  A toliko besmislenih pitanja je pišteno u igru. . .  Možda biste mogli malo da promenite ekipu koja odobrava pitanja. . .

Sad videh da sam pisao u pogrešnoj temi. Izvinjavam se...

odbijanje ovog pitanja je nista manje nego svetogrdje...

vise nego jasno je na sta se misli a zamolio bih odgovornog moderatora da navede te kriterijume posto me bas onako zanima sta ja to propustam - jedini drugi kriterijum koji mogu da uocim je sto je rear window jedini film u boji (a jasno je da je kriterijum po reziseru mnogo smisleniji)

da je kriterijum naveden pitanje bi bilo potpuno trivijalno a ovako zahteva malo i mozak da se ukljuci a to je ocigledno uvek bilo nesto cega se treba plasiti jer ume kosa da izgori ako ti se mozak pregreje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Mir i ljubav!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
Meni je izbrisano pitanje:

Izbaci uljeza:

Sunset Boulevard
Rebecca
Rear Window
Psycho

Obrazloženje: Pitanj je nejasno.  Svaki je uljez po nekom kriterujumu.

A ko to ovde sudi da li je pitanje besmisleno? Naravno da postoji kriterijum - sve su filmovi koje je režirao Hičkok osim Sunset Boulevard.  A toliko besmislenih pitanja je pišteno u igru. . .  Možda biste mogli malo da promenite ekipu koja odobrava pitanja. . .

Sad videh da sam pisao u pogrešnoj temi. Izvinjavam se...

odbijanje ovog pitanja je nista manje nego svetogrdje...

vise nego jasno je na sta se misli a zamolio bih odgovornog moderatora da navede te kriterijume posto me bas onako zanima sta ja to propustam - jedini drugi kriterijum koji mogu da uocim je sto je rear window jedini film u boji (a jasno je da je kriterijum po reziseru mnogo smisleniji)

da je kriterijum naveden pitanje bi bilo potpuno trivijalno a ovako zahteva malo i mozak da se ukljuci a to je ocigledno uvek bilo nesto cega se treba plasiti jer ume kosa da izgori ako ti se mozak pregreje
Pitanje mora da bude jasno. Ovo pitanje i druga pitanja tipa "izbaci uljeza" su uglavnom nejasna. Da bi se izbacio uljez mora da se zna uljez po čemu, po kom kriterijumu, inače bilo koji odgovor može da bude uljez po nekom kriterijumu. Na primer, samo je "Rebecca" snimljena pre 2. svetskog rata a ostali posle.

Da li ste ikada u kvizu "Milioner" ili nekom drugom ozbiljnom TV kvizu videli pitanje "Izbaci uljeza"? Ja nisam nikada.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2011, 14:30:42 od vanjagenije »
IP sačuvana
social share
[Jebo kruške, daj burek]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Wildfire S
inače bilo koji odgovor može da bude uljez po nekom kriterijumu. Na primer, samo je "Rebecca" snimljena pre 2. svetskog rata a ostali posle.
Super ti je kriterijum. Smile
Normalno da je reč o režiseru. Smiley
Aj sad ispravi dečku. Ili mu dozvoli da izmeni pitanje, da napiše koji film je režirao Bili Vajlder, ako je tebi teško.

Uzgred, brisajući moja pitanja koliko zvezdica se nalazi na nekoj zastavi (sve sa nulom si obrisao, mada sam mislio da tu spada ono osim kada se negativna činjenica kosi sa opšteprihvaćenim) mahinalno si mi obrisao i za Paragvaj. http://sr.wikipedia.org/wiki/Слика:Flag_of_Paraguay.svg

I šta fali pitanju U rezervatu Obedska Bara živi Lapyris noctiluca, a to je zapravo... svitac, jelenak, slepić, šakal.
Ima tu dosta zanimljivih vrsta, upoznajmo ih. Naravno da neću postaviti za sve vrste na zemlji latinski naziv, mnogo bi bilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Mir i ljubav!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
Uzgred, brisajući moja pitanja
Kaže se "brišući".
IP sačuvana
social share
[Jebo kruške, daj burek]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
samo za ekipu moderatora pitanja

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC Wildfire S
Dobro, hvala. A tvoj odgovor?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.134
ako sam dobro ukapirao, na ovoj temi je dozvoljeno hvaljenje gosn genija, kao i to da on ispravlja druge u pravopisu i gramatici, kao sto je majkl to radio dzabe nekad a ovaj za pare valjda, a nije dozvoljeno kad ga neko podjebava? mislim, de ide ovo, meni samo jedno pada na pamet
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
vratite se na temu  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.134
Pa kad jedna totalno glupa gramaticka ispravka poremeti temu e onda... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.