Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 327802 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
-101

Ne prihvatamo više pitanja kom okrugu ili kom gradu pripada neko selo.
ne znam da li je ovo ironicno ili ti nisi pregledao pitanja, ali u pitanju su centri tih regiona odnosno zupa Smiley a slicnih pitanja nisam video da ima osim za centar timocke krajine. e sad ako su za kviz vazniji dagestan i veneto od levca onda recite da pojacamo malo na stranjskoj geografiji Smiley

Poruka svim igračima, ne prihvatamo svaku planinu.

Hvala na razumevanju... i... još jednom, šaljite zanimljiva pitanja
Ahaaa a zato je ubaceno jos planinskih vrhova pored postojecih 100+, mora da su bili jako zanimljivi Smiley mislim nemam nista protiv takvih pitanja, ali ako imate neki kriterijum onda ga postujte
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Qtek 666
.
Hvala na razumevanju... i... još jednom, šaljite zanimljiva pitanja, a ne baš svaku živu informaciju na koju naletite. Smiley

Baš moja nisu zanimljiva ili treba još zanimljivija da šaljem?
Odlicna su bre tvoja. Majki navatao par knjizevnika, mozda i vise, ko zna gde, iznenadih se par puta. A sto se Nobelovaca tice, ne treba ni njih sve stavljati. Mnogo ima nepoznatih nasoj javnosti. Ili su bajati, ili nedovoljno zanimljivi, pa se nisu ni prevodili. Ne znaci da je zanimljivo pitanje ako se iskopa neki Nobelovac, za koga ni profesor knjizevnosti nije cuo, a jos manje ga procitao. Ko sto ne vrede ni svi knjizevnici koji su kandidati, pa i dobitnici Ninove nagrade kod nas. Mnogo politike ima i u tome, kao i u svemu. Daklem, poenta bi bila, Majki, omanji sa nepoznatima, a ako nisi ti bio, unapred pardoniram, posto sam, shodno svojim godinama, postala senilna Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2011, 16:00:34 od apstrahovana »
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Opet nešto ne valja? Sela ne prihvatamo više. Dagestan je svakako poznatiji od tog Levča i svih sela tu, Баре
Белушић, Беочић, Богалинац, Брајиновац, Цикот, Дулене, Доброселица, Драгово, Каленићки Прњавор, Калудра, Кавадар, Комаране, Лепојевић, Лоћика, Ломница, Малешево, Мотрић, Надрље, Опарић, Превешт, Рабеновац, Ратковић, Секурич, Сибница, Сиљевица, Шљивица, Течић, Урсуле, Вукмановац, Велика Крушевица, Жупањевац.

Ili ovih - Насеља Средачке Жупе су: Средска, Поуско, Јабланица, Локвица, Речане, Живињане, Плањане, Небрегоште, Манастирица, Струже, Доње Љубиње, Горње Љубиње, Драјчићи, Мушниково, Горње Село.

I da, ubačeno je još par vrhova pošto je neko poslao na stotine takvih, normalno da bar nešto jeste za igru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
LG g5
Dax izvini, nisam htio ništa protiv da kažem, samo sam pitao  Smile  Smile

Apstrahovana vidimo li se večeras na okršaju jedinica eSrbijeSmile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2011, 16:37:54 od alex 69 »
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
Opet nešto ne valja? Sela ne prihvatamo više. Dagestan je svakako poznatiji od tog Levča i svih sela tu, Баре
Белушић, Беочић, Богалинац, Брајиновац, Цикот, Дулене, Доброселица, Драгово, Каленићки Прњавор, Калудра, Кавадар, Комаране, Лепојевић, Лоћика, Ломница, Малешево, Мотрић, Надрље, Опарић, Превешт, Рабеновац, Ратковић, Секурич, Сибница, Сиљевица, Шљивица, Течић, Урсуле, Вукмановац, Велика Крушевица, Жупањевац.

Ili ovih - Насеља Средачке Жупе су: Средска, Поуско, Јабланица, Локвица, Речане, Живињане, Плањане, Небрегоште, Манастирица, Струже, Доње Љубиње, Горње Љубиње, Драјчићи, Мушниково, Горње Село.

I da, ubačeno je još par vrhova pošto je neko poslao na stotine takvih, normalno da bar nešto jeste za igru.
Ma hajde sada da šaljemo pitanje za svako od 6144 ili koliko već registrovanih naselja u Srbiji. Mislim nabrajanje nekih sela za koja nisu verujem čuli ni oni udaljeni 10 km od njih je stvarno besmileno.
Iskreno za nisam čuo za polovinu ovih naselja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Dagestan je svakako poznatiji od tog Levča
dax mislim da nisi skapirao Smiley aludirao sam na vaznost nasih u odnosu na (neke manje vazne) inostrane geografske pojmove, a ne na to koji je poznatiji. jer ovo je kviz za nasu zemlju (i okolinu) i trebalo bi da bude dosta "lokalnih" pitanja.

I da, ubačeno je još par vrhova pošto je neko poslao na stotine takvih
e sad kapiram Smiley znaci ne vredi kad posaljes par pitanja istog oblika, probravsi ona najbitnija, vec moras stotine takvih da bi ti uslo neko Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52

Ma hajde sada da šaljemo pitanje za svako od 6144 ili koliko već registrovanih naselja u Srbiji. Mislim nabrajanje nekih sela za koja nisu verujem čuli ni oni udaljeni 10 km od njih je stvarno besmileno.
Iskreno za nisam čuo za polovinu ovih naselja.
ne znam zasto je dax pisao sva ova sela Smile ja sam mislio na najvece od tih tj centar tog regiona. pitanje je glasilo: koje je najvece naselje u levcu, odgovor: rekovac. nije tesko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Nemoj da pišeš 2 posta za redom. Postoji dugme izmeni. Smiley

i trebalo bi da bude dosta "lokalnih" pitanja.
Ne.

e sad kapiram Smiley znaci ne vredi kad posaljes par pitanja istog oblika, probravsi ona najbitnija, vec moras stotine takvih da bi ti uslo neko Smiley
I opet, ne.

ja sam mislio na najvece od tih tj centar tog regiona. pitanje je glasilo: koje je najvece naselje u levcu, odgovor: rekovac. nije tesko
I evo neki odgovor sa "da". Smiley  Da, jeste teško naselje koje ima 1930 stanovnika.
« Poslednja izmena: 04. Dec 2011, 17:29:24 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52

Ne.

kako ne? pa veliki broj pitanja su lokalna  - vezana za nasu kulturu, sport, istoriju, geografiju... tako je i u verzijama kviza za druge drzave

I opet, ne.

xexe pa upravo si rekao suprotno dax Smiley da je neko poslao stotinu pa je proslo "par"

I evo neki odgovor sa "da". Smiley  Da, jeste teško naselje koje ima 1930 stanovnika.
u savetima za postavljanje pitanja ima jedan koji glasi "Pitanje može biti teško, ali neka bude vredno toga." pa tako ako neko ne zna odgovor (i od vas sto prihvatate pitanja i od nas sto igramo) lepo ce da nauci nesto novo, a onaj koji zna ce da pokaze znanje Smiley a ne da samo imamo pitanja tipa koji je glavni grad nisavskog ili kosovsko-mitrovackog regiona koja su jako banalna da ce i dete koje je naucilo da cita dati tacan odgovor

izvini na gnjavazi dax al jbg morao sam Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Nokia 
apstrahovana nesto mora da prodje Smile i nije na meni da ja omanjim vec na adminima.. oni ubacuju Smiley
« Poslednja izmena: 04. Dec 2011, 18:11:23 od Majkl J23 »
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.