Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 328211 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Jedno pitanje za pregledace: kako moze biti isuvise posebno pitanje kad je rodjen neko, ili kad je osnovana neka grupa?
Eto, može. Mislimo da su posebni reperi Vinnie Paz, Big Pun, tj. nepotrebni su igri... jer pitanja iz muzike/filma ima duplo više od svake oblasti, 4 puta više od književnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Ericsson t10
Citat
jer pitanja iz muzike/filma ima duplo više od svake oblasti
kad bi razdvojili ove  oblasti, rešili bi problem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
SonyEricsson C902
Dugo nisam bio na kvizu više od 3 meseca i evo par dana sam aktivan,vidim aktivni ljudi sto se tiče slanja pitanja,svaka čast Daxu na ažurnosti.

Nego da se vratim,igrao sam knjizevnost par partija napunjena je baza pošto cujem da je deficitarna sa piscima koji su rodjeni posle pedesetih i sezdesetih godina,elem znam da je deficitarna ali se ne mora prihvatiti pisac koji je dobio neku nagradu jednom i vec je proslavljen ?Da se neki ne nadju prozvanim samo mala konstatacija.
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Hvala. Smiley

Piše li baš to "proslavljeni"? Uostalom o kom piscu i o kojoj nagradi je reč? Ne mora da dobije neku nagradu da bi bio poznat. Možda ni Marko Vidojković nema neke prestižne nagrade, ali su mu knjige čitane i postoji u igri 2 godine bar. Da ne spominjem sijaset "poznatih" sportista, filmova, pesama... pošto iz književnosti ima najmanje pitanja onda ne bi trebao biti problem. Naravno možeš i konkretno da napišeš koji su ti to mladi pisci zapali za oko, pa ako je baš toliko preteško da izbacimo, ispravimo grešku.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia N95
Postoji pitanje iz koje godine je film Bumerang e sad mozda ja nisam  dobro video da li pise i domaci ali ako ne pise trebalo bi da se naglasi domaci ili strani  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
SonyEricsson C902
Ne mogu da se setim bas svih,ali za Vladimira Pistala eto dobio Ninovu nagradu 2008.Dal je bitniji taj ili je pisci koji su uvrsceni u lektiru ? Nisam video nesto pitanja o Ferenc Molnaru(Decaci Pavlove ulice),Grozdani Olujic,i jos sijaset takvih.Ja sam slao tip pitanja koji pisac pripada kojoj epohi,ali je Vanja odbio verovatno kao suvise posebno sto mislim da je daleko bitnije nego neki brojevi iz knjige.
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Bitni su i noviji i stariji pisci. Ima sada i o Molnaru i o Grozdani Olujić, naletećeš i na to. Smiley
I nije ti odbio tako nešto kao isuviše posebno, nego već postoji.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Luđi od najluđeg

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 259
Zastava Dominikanska Republica-Santo domingo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
SonyEricsson k750i
Nebeska udica film je iz 2000 godine , a ne iz 1999 kako kviz kaze, imdb tako nalaze  Smile
I nije mi jasno sto se ne izbace pitanja "Koji od Ponuđenih fudbalera prvi rođen?",ima razlika sa par meseci,na guglu cak ne moze da se izvali,tu treba imati srece kao i kod seza11.Nemam dokaz sa wikipedije,al pre neki dan kad je partizan dobio real madrid 1 razliku(80:79),to im je bila druga pobeda u istoriji nad njima,reče voditelj,sad vi prihvatite ako oćete Smile
IP sačuvana
social share
And From North Carolina,shooting guard,Michaeeeeeeeeeeel Jordaaaaaaaaaaaaan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Nebeska udica film je iz 2000 godine , a ne iz 1999 kako kviz kaze, imdb tako nalaze  Smile
I nije mi jasno sto se ne izbace pitanja "Koji od Ponuđenih fudbalera prvi rođen?",ima razlika sa par meseci,na guglu cak ne moze da se izvali,tu treba imati srece kao i kod seza11.Nemam dokaz sa wikipedije,al pre neki dan kad je partizan dobio real madrid 1 razliku(80:79),to im je bila druga pobeda u istoriji nad njima,reče voditelj,sad vi prihvatite ako oćete Smile
OK za udicu. Što se fudbalera tiče sredićemo. Ali ovo za Partizan - Real, ako misliš da je za kviz...  Smile Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Luđi od najluđeg

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 259
Zastava Dominikanska Republica-Santo domingo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
SonyEricsson k750i
Ne mislio sam pitanje "Koje godine je KK partizan drugi put u istoriji savladao tim iz Madrida"?  Smile
i imam na cekanju oko 22 zanimljiva pitanja,koja mozda nisu u igri Smile
IP sačuvana
social share
And From North Carolina,shooting guard,Michaeeeeeeeeeeel Jordaaaaaaaaaaaaan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.