Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 327374 puta)
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
cudi me da te jos nisu oterali sa mesta moderatora s obzirom na to kolika si kesa
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Čudi me da još niste započeli štrajk glađu i žeđu sa zahtevom da vam se prihvate sva pitanja.  Smile
Sva ili nijedno. Smiley
Jeste bas sam razmisljao da se zrtvujem... u ime svih igraca.  Smile

E Vanja u kojoj si banji bio? Bolje prihvatas pitanja sad nego pre.  Smile
Nemoj vise da nestajes, nadam se da nemas vise prava na godisnji odmor. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
cudi me da te jos nisu oterali sa mesta moderatora s obzirom na to kolika si kesa
touché
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia C6

to se i ja cudim Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Da li to sa brojem prihvacenih pitanja raste i broj zlatnika? Imao sam 495222, pa juce 500222 i danas 508222, a nisam igrao od turnira, 17. aprila.  Smile

I zasto su neodgovarajuca pitanja kojim sportom se bave Ivan Nikcevic, Rastko Stojkovic, Uros Vilovski, Nenad Vuckovic... To su nasi reprezentativci... u rukometu. A prihvatili mi za Dobrivoja Markovica, Darka Stanica, Rajka Prodanovica i Vladicu Stojanovica. Zato sto sam poslao 10-ak, mora pola-pola? Glup kriterijum. Ovi nisu manje bitni od onih.

Isto i za vaterpolo, prihvacen mi je Hrvat Miho Boskovic, Crnogorac Nikola Janovic, a od nasih ni jedan, Marko Avramovic, Milan Aleksic...

Da ne spominjem nase reprezentativce u streljastvu, atletici, rvanju, boksu, bobu, macevanju.

Ako se neko ko prihvata ne razume u sport neka preskoci tu oblast, nadjite nekoga ko je za to ili neka SF pregleda ako ima vremena i zelje, za njega znam da se razume.
Kad postoje pitanja o nekim tamo nordijskim skijasima i atleticarima, zasto ne bi bilo i kojim sportom se bave neki drugi uspesni sportisti, verovatno i svima nama poznatiji. Fudbaleri Marko Marin, Mario Goce, Toni Kros, Ivan Rakitic...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Mir i ljubav!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Ako se neko ko prihvata ne razume u sport neka preskoci tu oblast, nadjite nekoga ko je za to ili neka SF pregleda ako ima vremena i zelje, za njega znam da se razume.
Ako neko ko postavlja pitanja ne razume pravila, neka ne postavlja pitanja više.
IP sačuvana
social share
[Jebo kruške, daj burek]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Ti bi izgleda i voleo da niko ne postavlja.
Ajde gde je to pravilo, makar interno, pojasni sta znaci preterano iz odredjene oblasti, ako sam poslao 10 rukometasa, 10 vaterpolista, jel to previse, koliko treba da posaljem 2+2 da bi sve bilo prihvaceno?

Ipak mislim da ti ne radis kako treba, evo jos jedan primer:
Koji broj od ponuđenih je deljiv sa 3?
Tačan odgovor:   2589
Pogrešni odgovori: 3133,  5236,  1021
obrisano: drugi tip pitanja
Ne, ovo je pravi tip pitanja. Ovo nije pitanje sa upisivanjem broja. U igri sam vidjao ovakvo pitanje i brojeve tipa 894615562.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Mir i ljubav!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Ajde gde je to pravilo
Sva pravila su data u prvom i drugom postu ove teme, molim da ih pročitate i proučite, ako vam nešto nije jasno, pročitajte ponovo, ako vam i dalje nije jasno, pitajte.

Drugi post, pravilo br 1 kaže:
1. Nemojte slati previse pitanja o jednoj stvari odjednom. Napravite selekciju najvaznijih, karakteristicnih, najzanimljivih.

Jasno je da ne postoji tačno određena granica koliko je previše, o tome odlučuje onaj koji pregleda pitanja.

evo jos jedan primer:
Koji broj od ponuđenih je deljiv sa 3?
Tačan odgovor:   2589
Pogrešni odgovori: 3133,  5236,  1021
obrisano: drugi tip pitanja
Ne, ovo je pravi tip pitanja. Ovo nije pitanje sa upisivanjem broja. U igri sam vidjao ovakvo pitanje i brojeve tipa 894615562.

Prvi post, pravilo broj 5:

Nemojte slati pitanje u kome je odgovor ceo pozitivan broj ili nula kao pitanje sa četiri odgovora,

Koja reč ovde nije jasna?
IP sačuvana
social share
[Jebo kruške, daj burek]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
to za te brojeve si trebao da mu prihvatis jer nije poenta deliti sve te brojeve sa 3 vec da znas precicu - a to je da je bilo koji broj deljiv sa 3 samo ako mu je zbir cifara deljiv sa 3.

isto tako i za deljivost sa 4, meni je prihvaceno pitanje tog tipa iako su brojevi sa 7-8 cifara u ponudjenim odg. al poenta je da je broj deljiv sa 4 samo ako su mu zadnje dve cifre deljive sa 4, pa makar to bio i broj od 1000 cifara.. rasmc je shvatio poentu pitanja.
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
Drugi post, pravilo br 1 kaže:
1. Nemojte slati previse pitanja o jednoj stvari odjednom. Napravite selekciju najvaznijih, karakteristicnih, najzanimljivih.

I jesam napravio selekciju, primer, poslao sam za 2-3 coveka iz svake vaterpolo reprezentacije (2-3 zemlje) u kojima se jedino i igra ozbiljan vaterpolo, srecom igra se i kod nas, nisam pitao o kriketu, lakrosu ili skvosu. I znaci nisam za svakog moguceg vaterpolistu poslao.

Nemojte slati pitanje u kome je odgovor ceo pozitivan broj ili nula kao pitanje sa četiri odgovora,

Koja reč ovde nije jasna?

Mislim da si se bez potrebe uhvatio za to pravilo, tu se misli za godine ili nesto slicno, ali postoji izuzetak kod ovih matematickih pitanja. Vec postoje pitanja npr. od shoshona koji broj je deljiv sa 4? I tu su 4 ponudjenja broja sa mnogo cifara, ali postoji jasno pravilo kako se to gleda.
Tu su i takva pitanja drugih ljudi.
« Poslednja izmena: 21. Apr 2011, 19:50:31 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.