Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 328172 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

volim pice i pljeskavice ...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 559
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
Nokia 
A sta ce, nikad nije mogao da bude dobar u igri, pa mora na neki nacin da smara druge Smiley

Ne želim da budem najbolji, nisam klinac da se palim na PO, PI..i tako te gluposti   Smile
IP sačuvana
social share
Я люблю ясно...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Wildfire S
Koliko cm je visok Huan Martin del Potro-198 u igri.(rdisav1989)
Koliko cm je visok Endi Mari-isuvise posebno.
moje misljenje da je Mari daleko poznatiji a po ATP listi i daleko bolji igrac od gore pomenutog, pa ne shvatam kako je on "isuvise poseban".
ali dobro, nema veze sto moje pitanje sad nije prihvaceno.. brisano mi je dosta i brisace mi se.. al samo malo realnosti Smiley
mada, sigurno su 2 razlicita moderatora gledala pitanja pa zato takav i kriterijum Wink
Jesu 2 različita, ako ti je za utehu Rdisavu je 2 puta brisano isto pitanje kao tvoje, video sam kako je prethodni pregledač postupio pa sam i ja tako. Na kraju će proći nekome od vas dvoje, ok, ubaciću, u pravu si što se tiče ATP liste, mada nije tu daleko bolji. Smiley

toliko o tome da se igraci ne bune.. samo "nas nekoliko" Smiley
I dalje je tako.

Ti RBC KV nemaš ni jedno poslato. Smile

Ne prihvata se pomenutima sve, nisu nadmašili perketa... Smiley
Evo i ovom prilikom kažem nekima da nema potrebe slati teška pitanja, koje godine je neko manje poznat rođen ili umro, možda može samo u kom veku je rođen... najbitnije je čime se bavio taj neko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1320
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
Nego si odrastao,pametan i jako zreo momak,pa saljes tako korisna,i pametna pitanja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
HTC Wildfire S
Nego si odrastao,pametan i jako zreo momak,pa saljes tako korisna,i pametna pitanja?

Bez provokacija...
« Poslednja izmena: 08. Mar 2012, 15:23:41 od dax_pfc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

your soul will bleed for eternity

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 317
Zastava Stockholm
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia x6
A sta ce, nikad nije mogao da bude dobar u igri, pa mora na neki nacin da smara druge Smiley

Ne želim da budem najbolji, nisam klinac da se palim na PO, PI..i tako te gluposti   Smile

Samo ti sebe zavaravaj, ocigledno je Smiley
IP sačuvana
social share
you were born an original, don't die a copy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1320
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61

Bez provokacija...

Ako nije provokacija sa njegove strane,da smo klinci koji se loze na PI,PO...zasto bi moje pitanje bila provokacija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
Nokia 
nije klinac da se pali na PO i PI ali se zato pali na slanje pitanja.. isto mu dodje
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.66
Ma da, kakvi kriterijumi, kakvi bakrači!
Ja da sam slao pitanja koja je poslao Barbel, bila bi mi naravno, 90% njih, odbijena sa nekim obrazloženjem.
To bi bilo doduše i zdravorazumski.
Pitam se samo, po kojim kriterijumima se ovde funkcioniše kad se prihvataju pitanja od dotičnog Barbela i SapereAude. . . Šta su oni, priviliegovani ovde ili šta?
Citat: Majkl J23 link=topic=538300. msg10322787#msg10322787 date=1331200309
toliko o kriterijumima. . . . . . . . .

Da je to pitanje poslao neko od predhodno pomenuta 2 igrača, bilo bi u roku od minuta prihvaćeno.
Jadno je što se njih dvoje trpaju u neke oblasti koje inače nemaju pojma, ali kad im se sve živo prihvata, što da ne. . .
Verujem da sada Barbel ima preko 3000 pitanja u igri, i perketa nadmašio. . .

Oni su glavni ovde, i šta...i imaju ne 3000 već 5000 pitanja u igri... i još toliko će biti.. i da, ne u roku od 2 min već u 20 sec im se prihvataju....ti ćeš meni da pričaš šta ja znam, a šta ne znam...sedi i uči napamet pitanja    Smile   Smile
Bolje i unekoliko da učim napamet nego da se hvalim i da pravim hakove i slične gluposti! Što je još gore, bez nekog uspeha...
toliko o tome da se igraci ne bune.. samo "nas nekoliko" Smiley
Svako ko ima iole znanja, iskustva se naravno buni, pogledajte malo pa ćete shvatiti...Svaku oblast koje se dohvatio je unakazio. Nije problem što je dosta novih pitanja. Na primer, pitanja od mayhem11(ovo je samo banalni primer) mi ne smetaju a nisam čuo ni pritužbe drugih, jer su dobrim delom odmerena, pa poslao ih makar 123981234982374, ne bi pravila problem, ili ne bi trebalo.
Sami ste rekli da ako se postavi pitanje za rođenje nekog političara, dubinu nekog mora i sl, da ne treba sada mahnito da krenemo i linearno da šaljemo za svakog političara koga se dohvatimo, ili sad svako more redom koliko je duboko. Međutim, dotični, je pobrojao linijski sva moguća jezera, klisure i slične stvari... Ako prihvatate već njegova pitanja, prihvatajte i ostalima, pa makar bile svakojake gluposti...
Nije mi samo jasno, ako se pitanja šalju sa R-I-Barbela i ta ista prihvataju, što se to isto radi i kad su pitanja sa naloga SapereAude, pošto je i vrapcima na grani jasno da Barbel i sa tog naloga šalje pitanja. Makar se opredelite za jedan od naloga kojem ćete prihvatati pitanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

your soul will bleed for eternity

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 317
Zastava Stockholm
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Nokia x6
nije klinac da se pali na PO i PI ali se zato pali na slanje pitanja.. isto mu dodje

Da se ne pali na po i pi, ne bi igrao sa programom u takm...
IP sačuvana
social share
you were born an original, don't die a copy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.66
mob
LG g5
Barbelova pitanja uništila istoriju. Nebuloza na kilometar. Ništa pametno nema. O ostalim oblastima da ne pričam.

IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.