Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 23:21:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za muslimane~Islam  (Pročitano 45541 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja nemam nameru da spustim nikog na taj nivo i nemam nameru da bilo kim vladam.Ako nije do sada to bilo jasno,nadam se da sad jeste.Što se mene tiče niko ne mora da se složi samnom.Ja sam samo rekao šta sam imao da oni koji čitaju ono što pišem ne bi rekli da im niko to nije rekao.A videćemo čiji je Bog bedan.Međutim,ono što si ti rekao o istini,u to i ja verujem i nema veze sa zaključkom koji si izveo o mom Bogu.Jedino ne vidim kakva je razlika između duše i duha,ali nije to toliko ni bitno.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Knjiga se zove "Gods have spoken" od Luciana Rendela izdanje je 1978 .

Интересују ме оригинали историјски извори а не лупетања неких модерних инквизитора.

Ja nemam nameru da spustim nikog na taj nivo i nemam nameru da bilo kim vladam.

Ја ти кажем да 90% муслимана имају такву тежњу. Е сад ћеш ти мени да кажеш да то нису "прави муслимани" на шта ја теби могу само да кажем да прекинеш да сањаш, да се пробудиш и сагледаш реалност, свет око тебе какав јесте, да се мало оканеш теорије и да погледаш праксу.

Па кад ти џихадлије дођу на врата са сабљом, ти их убеђуј како они нису "прави муслимани".
« Poslednja izmena: 15. Mar 2007, 00:41:07 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Citat
Интересују ме оригинали историјски извори а не лупетања неких модерних инквизитора.
I mene interesuju originali gde to ne pise.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
I mene interesuju originali gde to ne pise.

Па ево рецимо овде

"Богови руски не траже људске жртве нити животињске - једино плодове, воће, цвеће и зрневље, млеко, суру напитак од трава справљен
и мед. Никада живу птицу ни рибу. Ми то не чинимо јер смо Дајбогови унуци и не идемо стопама туђим.То је жртва наша мед, сура од девет ... на сунце стављена три дана, а потом кроз вуну процеђена. То ће бити и наша жртва боговима Права, какву и наши преци даваху. Јер од Дајбога происходимо и постасмо славни, и славимо богове наше.Слава боговима нашим што имамо веру која људске жртве не тражи. Ми као жртву давасмо само плодове поља и свог рада: просо, млечни мрс и томе за дан Коладе додавасмо јагње, као и за дан Русаље
с пролећа и Црвену Гору. То чинимо у спомен на Карпатске горе. У то време наш се род називао Карпени, а кад се склонисмо да у шумама
боравимо, називаху нас именом Древићи, а у пољима нас зову Пољани. Они који Грке слушају за нас говоре да смо људождери, а то је
лаж, јер уистину није тако. Ми имамо другачије обичаје. Тако они који желе другога да унизе о њему зло говоре и луд је онај који се од таквих речи не брани..."
--Велесова књига
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ја ти кажем да 90% муслимана имају такву тежњу. Е сад ћеш ти мени да кажеш да то нису "прави муслимани" на шта ја теби могу само да кажем да прекинеш да сањаш, да се пробудиш и сагледаш реалност, свет око тебе какав јесте, да се мало оканеш теорије и да погледаш праксу.

Па кад ти џихадлије дођу на врата са сабљом, ти их убеђуј како они нису "прави муслимани".

Znam ja kakav je svet danas.Ali ja pričam o veri koja se propoveda u Kuranu.Ja vidim da to nije ona vera kakvom je predstavljaju ekstremni muslimani.A ja znam za proročanstva po kojima će Arapi da krenu na Evropu u roku od tri godine,ali po meni to nema veze sa Islamom koji se propoveda u Kuranu.To je poenta koju ja hoću da kažem.A dočekaću ja svakog kako je to u Kuranu opisano pa tako i lažne džihadlije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Како посијеш тако ћеш и пожњети односно какво дрво - такви и плодови према томе све приче су сувишне - пагански "примитивни" народи, оне који ви зовете "неверницима" нису ширили своју "примитивну" веру а ви у 21. веку  и даље покушавате што очигледно значи да нешто није у реду са вашом вером а не са "лажним верницима".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
@Reloader

Kako se zove knjiga,bas me zainteresovala....ajde posalji mi na PM da ne bi isli u off. Smile

lol tek sam sad video ...Velesova knjiga?Aj potrazicu na netu ako ima nesto.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
@Reloader

Kako se zove knjiga,bas me zainteresovala....ajde posalji mi na PM da ne bi isli u off. Smile

http://forum.burek.com/index.php/topic,189770.0.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Како посијеш тако ћеш и пожњети односно какво дрво - такви и плодови према томе све приче су сувишне - пагански "примитивни" народи, оне који ви зовете "неверницима" нису ширили своју "примитивну" веру а ви у 21. веку и даље покушавате што очигледно значи да нешто није у реду са вашом вером а не са "лажним верницима".

Videćemo čija vera nije bila dobra kada budemo otišli pred Boga.Ja sam ovde izneo samo kako ja gledam na stvari.A ti ništa manje ovde ne širiš svoju veru od mene.A kada se poseje pšenica,koliko ja znam izraste i korov.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2007, 10:06:10 od bjbojan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Ја ти опет кажем - ја и ти пред истог Бога не идемо.

Где ја то ширим своју веру? Поготово "мачем"?

Моја вера и није за тебе, ти си издајник.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 23:21:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.