Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 14:14:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema o kojoj se nerado priča  (Pročitano 15668 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 779
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
800.000 X 10 godina =  SmileSmile Smile SmileSmile Smile Smile

Pa Ti vidi ...

"Bio u nekom stanju il` ne ..."  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Ausvic , Buhenvald , Treblinka su "Nemacka Industrija Smrti" , a Jasenovac , Jadovno  - "Rucni rad Neovisne Drzave Hrvatske" ..., [b]
A EUropo zdaj...? "Nema alternativu" -  jel`te?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
LG Google Nexus 5

kako mozes reci bolje ubiti ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16

kako mozes reci bolje ubiti ...

Ne gladam na to kao na ubistvo

Od te cifre žena u više od pola spadaju narkomanke i prostitutke. Kakav bi one primer bile svojoj deci, i u šta bi njihova deca izrasla? Ne govorim o svim ženama koje se opredeljuju za namerni prekid, za neke stvarno nema opravdanja.
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jednostavno necu da razumem/prihvatim da u danasnje vreme ima toliko prekida trudnoca. Razumem iskljucivo ukoliko se radi o problematicnoj trudnoci, pa nema drugog nacina.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Citat
Od te cifre žena u više od pola spadaju narkomanke i prostitutke. Kakav bi one primer bile svojoj deci, i u šta bi njihova deca izrasla? Ne govorim o svim ženama koje se opredeljuju za namerni prekid, za neke stvarno nema opravdanja.

Mislim da si u zabludi.
Vecinu abortusa rade zene koje su u braku, dugoj vezi ili vezi koja je sumnjiva... citaj: on ozenjen, ona ga ceka...
Znaci, razlozi su cisto socijalne prirode... ne mogu da izdrzavaju jos jedno dete, prevelika je to obaveza i td.

Mene jedino u svemu tome cudi zasto te zene radije idu pod noz, jer to nije vadjenje obicnog zuba, vec operacija koja ako nije uradjena kako treba moze da izazove i trajnu neplodnost ili gubitak zivota, nego da ugrade spiralu ili podvezu jajnike ako ne mogu da nose spiralu iz odredjenih medicinskih razloga... Koliko znam, cena oba zahvata je smesna... posebno u odnosu na cenu abortusa ili izdrzavanje deteta (znam da ovo zvuci grozno, ali)...
Na kraju, ako je problem protivljenje partnera, ne moraju to ni da mu kazu... Osim ako partner nije ginekolog, ne znam kako ce da primeti....  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nema tu sta partner da se protivi, ne pita se on i nije njegovo zdravlje u pitanju. Ukoliko taj isti partner smatra da ipak ima to pravo, treba mu razbiti nos i poslati ga njegovoj miloj mati na ponovno vaspitavanje, jer ga ocigledno u prvom krugu mnogo toga nije naucila Smile Ukoliko je vec svesna da ne moze sama da izdrzava dete, jer ne postoji nacin da to oboje cine, milion nacina ima da se zastiti, a ne da ide na abortus.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Ja sam se iznenadila koliko se zena plasi svog partnera.... zaista...
U stvari... to tada i nije partner... to je... vlasnik...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Strasno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

vozdra tebra

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung D900i
ja abortus uopste ne shvacam kao ubistvo! to dete koje se ubilo nije jos svesno nicega, to dete ni ne postoji, ali sam u svakom slucaju da se smanji broj abortusa, pogotovo iz medicnskih razloga.  mislim da je spirala najbolje resenje. . .  kontracepcijske pilule mi nekako zvuce. . .  ne znam, to mi se ne svidja. . .  zvuci mi kao da je neka droga, iako znam da nije. . .  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
ja sam za primer uzela Gradsku bolnicu na Zvezdari, gde, kažu, u proseku imaju mesečno 265 prekida trudnoća, od toga je samo četiri posto rizičnih trudnoća, nekih 7 - 8 procenata maloletnica, a čak i preko 20% žena koje konzumiraju narkotike... Ostale, pa dobro, ima i toga, što da ne, ne mogu da izdržavaju, i slično, četvrto, peto dete.... Naravno, ne slažam se sa namernim prekidima, da ne dođe do zabune, ali, ako se desi, šta da se radi....
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 14:14:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.