Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Telenor pustio 3G mrezu  (Pročitano 13553 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Evo, našao ja cen tkz. flat tarifa kod Telekom-a srbije. Pogledajte slike pa se uverite sami koliko su "povoljni" majmu**:

Edit: Nego ljudi, da ne idemo toiko u off jer imamo i temu o "Telekomovim 3G uslugama" a takodje i temu u kojoj možemo raspravljati o cenama: [Iste usluge, a cene operatera različite] pa da nastavimo raspravu u njoj?!?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled-2 copy.jpg
(55.26 KB, 539x299)
Untitled-4 copy.jpg
(26.24 KB, 543x159)
« Poslednja izmena: 04. Mar 2007, 17:49:42 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
no comment

Smiley 1

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82

Prvo, nasi provajderi definitivno nisu normalni, sto se moglo i ocekivati i mene to nista ne cudi. S'druge strane, ako posmatramo ove, normalne cene i normalne provajdere, kao sto je to slucaj sa Hrvatskom, po meni i to je manje vise sranje. 15 eur je 1200 dinara. Za 1400 dinara u Srbiji moze da se uzme 256 flat paket kod sbb-a i da koristis internet bez ikakvih ogranicenja. Ovi u Hrvatskoj daju 1gb za tih 15 eur, sto je u poredjenju sa nama odlicno, ali opet cemu to? 1gb za bilo kakvo koriscenje interneta je vise nego malo, ja toliko skinem dnevno sa svojim adslom. Opet ja za mobilni dajem mesecno ukupno oko 500-600 dinara, nekad 1000, sto je u svakom slucaju manje od tih 1200, pa mi je sa te strane to i skupo. Znaci nekako ta ponuda koju u Hrvatskoj daju je nesto cemu ne mogu da nadjem neku funkciju. Nedovoljno je za bilo kakvo ozbiljnije koriscenje, previse je za neko svakodnevno povremeno otvaranje neke stranice, a sve to nije ni tako jeftino, za ljude koji nemaju neke koristi od toga, a takvih gotovo i da nema. Znaci fora bi bila kada bi recimo dali flat paket za recimo 20 eur mesecno. To bi onda bilo ekstra, jer bi bilo upotrelbjivo i bilo bi pandam trenutno aktuelnim vrstamo konekcije adslu i kablovkom internetu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Zaboravio si da su ovi paketi namenjeni pre svega za upotrebu u pokretu,npr. za one koji koriste laptop,ili preko fona konstantno koriste email,treba im pristup netu u svakom trenutku,na bilo kom mestu.Ni kablovski net,niti adsl ti ne omogucavaju to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Nisam zaboravio. Za takve ljude, to je ok. Medjutim velika vecina ljudi, bar koje ja poznajem, mesecno prevlaci gb i gb podataka, tako da je taj 1gb mesecno iz te perspektive vise nego smesan. To je zgodna stvar jer se moze koristiti u pokretu, ali kazem mislim da velikoj vecini ljudi ta mobilnost nije od presudnog znacaja, a svakako postoje neuporedivo jeftinija resenja kada je prenos podataka u pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Primetio sam u medjuvremenu da je rasprava o ovim pitanjima nastavljena u temi predvidjenoj za to,samim tim,ja bih ovde prekinuo sa off-om...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
evo sada primetih 3g ikonicu da displeju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Meni fon ništa nije prijavljivao, a u dual modu je od kad sam ga kupio... TRažio sam mrežu, ali piše kao i svima MOBTEL i nema 3G ikonice... Možda zato što sam na Karaburmi... Evo sad sam probao ponovo i ništa... Za video razgovor "Video Calls Not Supported By Network"...
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
pa ni ja u blokovima ne hvatam 3G signal.... 
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1937
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N70
Ni ja na Banovom Brdu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.214 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.