Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Telenor pustio 3G mrezu  (Pročitano 13620 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 198
Zastava СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Apple 5c
sacejte jos malo, telenor je obecao uskoro prosirenje signala, za sada samo oni koji su u centru grada (Beograd, Novi Sad, Nis) mogu upotpunosti da koriste 3g, a oni koji su malo dalje ce morati da sacekaju
Искрено, ту нема шта да се дочека. Теленор пушта 3Г сигнал без икаквог промотивног периода. Ко је луд да прати ТВ програме преко нета када се зна колико се пренос података наплаћује. Што се видео позива тиче, изгустираш их за пар дана па ти досаде...

Pracenje tv programa je samo jedan, po meni i najnebitniji segment 3g mreze. Ja 3g mrezu vidim pre svega kao nesto sto prza mogucnost video poziva, a onda i brz prenos podataka. A sto se tice gledanja kanala, pa nista nije dzabe, sve mora da se plati. To sto smo mi navikli da stalno nesto dobijamo za dzabe, to je nas problem. Jeste to preskupo za nas, ali jebi ga, ako je skupo ne koristis ga i to je to. Zivimo u usranoj zemlji, ne mozemo sebi nista da priustimo i to je tako. Ja mislim da je realno kada se posmatraju nasa prosecna primanja i samo posedovanje mobilnog telefona, odnosno pricanje i slanje sms poruka ogroman luksuz, a s'obzirom da je gledanje kanala preko telefona jos uvek luksuz i novotarija i u daleko razvijenijim i bogatijim zemljama od nase, ja to ne bih ni komentarisao.

Мени је видео позив највећа глупост и отимачина пара. Веруј ми да сам га се заситио за веома кратко време. За мене 3Г није видео позив, него брзина интернета преко 3Г базне станице. Захваљујући тој брзини се тај позив и остварује. Волео бих да неко постави колику брзину нета постиже преко Теленор 3Г мреже  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
Zna li neko postoji li nesto slicno Netmonitoru,a da radi korektno na n70?

ne postoji... nikad nije izasao net monitor za n70....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82

Мени је видео позив највећа глупост и отимачина пара. Веруј ми да сам га се заситио за веома кратко време. За мене 3Г није видео позив, него брзина интернета преко 3Г базне станице. Захваљујући тој брзини се тај позив и остварује. Волео бих да неко постави колику брзину нета постиже преко Теленор 3Г мреже  Smile

Pa naravno da je cela poenta u brzini prenosa podataka na osnovu cega se i obavlja video poziv. Ne znam zasto bi to bila otimacina para? Video poziv kosta isto koliko i obican poziv i mislim da je to veoma fer od strane Telenora, ako ovo nije samo neka promotivna akcija ili tako nesto. Meni je to veoma zanimljivo, a moze u nekim situacijama da bude i veoma korisno. Znas koliko ljudi ratuje sa svojim devojkama ili momcima gde su sta rade, sa kim su i tako dalje. Sada lepo video call i sve je ok. Smile Ima to jos dosta prednosti, ali ovo mi je prvo palo na pamet. E sada, internet jeste dosta skup, gledanje televizije takodje. Ne mogu da pricam o necem o cemu ne znam, a ne znam kolike su cene za ove usluge u nekim drugim zemljama, ali cisto sumnjam da je to bas dzabe i da ljudi masovno gledaju televiziju preko umtsa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
mali off, ali kad vas zove neko, a video call je, vi mozete da izaberete da on ne vidi vas, tako da, devojka/momak i ne mora da vidi gde ste  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Pa devojka ili momak ce onda da dobije nogu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
postoje razni izgovori..... "ne radi mi prednja kamera, nikako da odnesem telefon u servis"  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
Citirao bih sebe. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
hehehe  Smile
ajde necemo vise u off  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 324
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Nokia 6630 + N95
Citirao bih sebe. Smile

A gde smo tu mi oženjeni? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia N82
hehehe  Smile
ajde necemo vise u off  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.