Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Telenor 062/063/069 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 123574 puta)
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Apple Iphone 13
treba da si na racunu kod njih 6 meseci i vise,da si punoletan.......mene nisu pitali za zaposlenje  Smile
« Poslednja izmena: 16. Okt 2011, 14:45:30 od provokator »
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Sta mi sve treba da bih kupio telefon preko telenora? Da li treba da imam redovna primanja? Student sam.
najbolje ti je da odes do neke njihove poslovnice da vidis koje ti sve opcije nude,mada sve moze
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Apple Iphone 13
nudice mu ako je na pripejdu ili ako nije njihov korisnik da uzme telefon preko kredita u efg banci.......druga opcija je da neko ko vec ima post paid kod njih 6 meseci i duze uzme na njegovo ime za tebe telefon ali pod uslovom da je svoj otplatio......time ce racun stizati na njegovu adresu ali zato kad otplatis fon onda mozes da preimenujes na sebe i sredis i to......po meni je mnogo bolja opcija jer kreditiranje preko efg banke je bzv.....e da najbitnije je da kao nov korisnik nemas otplatu na 12 meseci vec samo na 6.......ako te bas mrzi da odes do njih zovni call centar i vidi to o zaposlenju a ovo ti govorim jer sam ja u avgustu uzeo htc wildfire s
« Poslednja izmena: 16. Okt 2011, 22:59:29 od provokator »
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
Prelazim na postpaid i dvoumim se izmedju Telenora i Mts-a.. Trenutno ima neka interesantna promocija u mts-u vezana za popust na pretplatu i zanima me da li i Telenor praktikuje slicne stvari(ako da,rado bih sacekao takvu ponudu),posto mi ne treba telefon a popust na pretplatu svakako bi znacio Smiley Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
ako ti je stalo do broja koji imas nemoj nigde nego uzmi novi broj tamo gde se odlucis,posto stari nemozes da vratis na pripejd
meni se cini da telenor ima bolje pakete u ponudi,mada je to samo moje misljenje

i da,zna li neko  Smile
zaboravih da pitam da nema nekih skrivenih troskova kad daunlodujes aplikacije,konkretno skino bi operu za telefon al neznam dal je i to dzabe ili se daunlod naplacije kroz racun   Smile
ovo na telefonima je sve za mene novo posto me do sad u opste nisu interesovali ali posto sad napokon mogu da sluze za vise od pukog slanja poruka i poziva
nejabali ste sad mogu i na burek kad sam na poslu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
FrediKruger, odakle ti to da ne može da vrati na prepaid? Sada sa prenosom broja sve može.

Ako nećeš telefon, možeš da dobiješ popust od 50 posto, u MTSu redovno, a u Telenoru malo mora da se cimaš.

Idi prvo u poslovnicu, i pitaj da li , ukoliko pređeš sa prepaid na postpaid, da li odobravaju popust od 50 posto uz ugoornu obavezu?

Ako počnu da lažu da ne može, onda uradi sledeće:

1. Nadam se da ti je prepaid registrovan na tebe? Znaš da je to prvo preduslov za prelazak? I da imaš veliku plastiku sa PUK kodovima?
2. Idi u MTS i pokreni postupak za prelazak iz Telenora.
Idi prepodne. U toku dana zvaće te iz Telenora da saznaju razlog prelaska. Naglasi da prelaziš na ugovor jer nude 50 posto popusta. 90 posto je sigurno da će ti ponuditi isto. Wink Onda odeš u poslvnicu, potpišeš ugovor, oni pošalju MTSu odgovor da ne ispunjavaš uslove za prelazak, i to je to ...

Proveri prvo sa nečijom karticom u svom telefonu, kakav je signal tu gde planiraš da ga koristiš i to, da se ne zezneš, ako ipak budeš prelazio na MTS ... eto toliko, nadam se da ćeš uspeti da nađeš i odgovarajući paket i cenu ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
Magic,ima samo jedan mali problemcic sa ovim "paklenim" planom a to je sto imam mts pripejd karticu, a vise naginjem prelasku u telenor..  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
A, nisam ukapirao da si na MTSu .... sorry .... onda ti preostaje da ideš u poslovnicu telenor. Pa tamo da kažeš hoću da pređem kod vas, ako dobijem 50 posto popusta ...  Smile Smile Smile

Ako tupe, onda samo pređi na postpaid u svojoj mreži, sada su produžili akciju do nove godine, samo pređeš i potpišeš popust.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.163
Pa da,tako sam i ja razmisljao.. Mada,nesto mi govori da ce mi se u Telenoru samo nasmejati na pomen tih 50 posto popusta ali vredi pokusati..  Smile  Hvala u svakom slucaju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iP5
Bilo je u pogresnoj temi pa sam premestio ovde:

Kad smo vec kod 2011, samo da vam javim ako niste znali, u telenorui do kraja godine popust na sve telefone pet hiljada ni manje ni vise, info ovde   

http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2011&mm=12&nav_id=568379

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.