Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Telenor 062/063/069 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 123622 puta)
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Apple 4s
jedno kratko pitanje,
imam telenor paket prenesi surfuj 500,placam ga oko 1000 dinara mesecno,i posto nisam bio uzeo telefon kad sam uzimao taj paket sad razmisljam da odem i uzmem telefon za 1 dinar i da ostanem na tom paketu pa me zanima jel moram da cekam da mi istekne ugovor ili mogu da uzmem telefon i da potpisem ugovor na 2 godine sa istim ovim paketom? da li je to moguce uopste  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.24
mob
Nokia Lumia 920
jel moram da cekam da mi istekne ugovor

Pa ako nisi uzeo telefon kako ti je ugovor vremenski ograničen? Ako nije ograničen vremenski možeš odmah da potpišeš novi na dve godine i uzmeš telefon.

Ja sam na istom paketu, nisam uzeo telefon, i potpisao sam ugovor iz meseca u mesec, bez ograničenja...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

45

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6631
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Apple 4s
moguce da ssam se ja nesto istripovao oko toga da sam potpisao uguvor,sve u svemu hvala Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Apple Iphone 13
ma ako nisi uzimao fon onda nisi vezan za njih a ako uzmes telefon oni te vezu.....trebalo bi da mozes bez problema da uzmes fon na istom paketu!!!al proveri.....
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
16.11. podnet zahtev za kod.   01.12. stiže pismo da se strpimo ... i od onda ništa .... bruka za Telenor ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
HTC One
Jel istekao ugovor?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Jeste, istekao ugovor, uzet DRUGI telefon, još 2 godine obaveza, a njih boli pajče ..... sramota bre .... hebote, toliko ljudi sam odveo na telenor, i na preporuke, i koristim ih od 1999, ali ovo im je OGROMAN minus kod mene......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
HTC One
A da li ti je palona pamet da odes licno? Kod nas i dalje dopisivanj ne daje zeljene rezultate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Misliš da nisma išao? Kad me vide na vratima, preturaju očima  Smile Smile Smile Smile

Izgleda da moram da počnem dva puta dnevno ....  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
mob
Apple iPhone 6S
Jbt, popizdeo sam danas. Ako neko ima neku vezu u Telenoru, neka m se javi. Izgubio sam sim karticu za prepaid broj, koju koristim za oglase i tako to, kao rezervni broj. I posaljem mail Telenoru i oni kazu mora ili da je registrovana, sto nije, ili da imam onu plstiku odakle se vadi, sto nemam (kupljena je pre sto godina), ili da prilozim kao dokaz brojeve koji su pozivani ili sms poruke. I sad pogledam ja u tom nekom raspalom telefonu sta ima i nadjem neke cetiri sms poruke. Odem ja, napisem molbu, kako su mi rekli, napisem te brojeve. Kazu, odobrena vam je zamena, ali morate da navedete jos jedan broj na koji ste slali sms, posto mora da ih bude PET. Ja pogledam ovaj raspali telefon, on je nekako sacuvao samo CETIRI usrane poruke. I tu se je nesto naganjao sa njima, ne vredi. A cim sam usao u poslovnicu i rekao broj koji mi treba, ona kaze ko iz topa, on je koriscen sa nokijom 3100. Ja kazem, da, evo vam taj telefon kao dokaz. Ne, kaze to ne vredi nista. Smile Das ve bude jos zanimljivije, ja sam u telefonu pronasao desetine PRIMLJENIH poruka. Kazem, evo vam koliko hocete primljenih poruka. Kazu, ne moraju poslate. Smile Pa rekoh, sto moraju poslate? Kako sam mogao da primim te poruke, ako nisam imao karticu sa tim brojem?! Kazu, kao zombiji, ne, procedura je da moraju poslate. Smile Smile Smile I ja onda pitam, dakle imam fizicki telefon, sa serijskim brojem sa kojim je koriscena (jedino) ta kartica. Imam desetin primljenih poruka. Imam cetiri usrane poslate poruke i to sve nije dovoljno da mi odovrite zamenu? Kaze, ne, mora jso jedna poslata poruka. Smile Smile Smile

E jbt, kako sam popizdeo, to nije normalno. Vise me nervira, kada mi neko vredja zdrav razum i kada ne koristi ni mrvicu mozga, nego bilo sta. Sad mi je vise stalo da dobijem tu karticu iz principa, nego sto mi je stalo do same jebene kartice.

Zvao sam i call centar i opet se javio neki zombi/papagaj, koji mi je to sve ispricao kao sa trake, naravno bez i trunke pokusaja da se udubi u problem ili ukljuci malo logiku. I rekli su mi da posaljem problem na reklamacije, sto sam i uradio i sada jos cekam da li ce oni nesto da odgovore.

Dakle, da li neko ima nekoga ko je zaposlen u Telenoru i ko koristi makar malo mozak, da pokusa da mi pomogne oko ovog problema? Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.