dobio sam telefon,ubacio novu karticu i kad pokusam da pozovem ili bilo sta pise mreza nedostupna,dal treba vremena da se aktivira ili jednostavno kartica neradi,inace sa drugom karticom radi normalno, da napomenem od njih sam dobio telefon i karticu uz paket
« Poslednja izmena: 14. Okt 2011, 18:13:45 od fredikruger »
dobio sam telefon,ubacio novu karticu i kad pokusam da pozovem ili bilo sta pise mreza nedostupna,dal treba vremena da se aktivira ili jednostavno kartica neradi,inace sa drugom karticom radi normalno, da napomenem od njih sam dobio telefon i karticu uz paket
...Јер си много друкчији од свих Јер ти си стална опасност за њих Нешто си ново а не знају шта Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви Њихова слабост само си ти...
proradila mi kartica zaboravih da pitam da nema nekih skrivenih troskova kad daunlodujes aplikacije,konkretno skino bi operu za telefon al neznam dal je i to dzabe ili se daunlod naplacije kroz racun ovo na telefonima je sve za mene novo posto me do sad u opste nisu interesovali ali posto sad napokon mogu da sluze za vise od pukog slanja poruka i poziva nejabali ste sad mogu i na burek kad sam na poslu