Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 401 402 404 405 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 974735 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
zajebi ATI i predji na prave graficke-nVidia.
Zasto?
I ja bih na nvidiu da predjem Smile.Neshto mi smrdi ati.Ovaj shto mi je crkao je bio made in china. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Zasto?

Legenda kaže da su ATI-jeve grafičke kartice gore za igranje igara nego Nvidia-ine  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
nisu bas.. ponekad su neke opcije zakljucane (tipa antialiasing za Jade Empire), ali Atijeve graficke su i do 20% jeftinije od Nvidie a dobijate isto, ako uspete da ponekad prezivite muku sa njihovim drajverima (ja mislim da programere koji im rade drajvere placaju 20 evra godisnje).. ja samo zbog toga imam 8600GT Smiley
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
a jbg-a na kutiju od graficke mi pise made in china,i na grafu isto.Imao sam prije sve nvidia graficke i bio sam prezadovoljan.Pomisli da mi pra-stara gf 100/200 mx 32mb siba dobro igrice.Moze da vuce gta vice city,san andreas,toca race driver2,counter strike 1.6,,ford racing3,ford racing2,off road,4x4 uaz racing.Pa vi vidite,a tek kako je klokovana sa hladnjakom od starog procesora,i sa volt modom-ihaaa  skoro 50% na memoriju ddr Smile
ATI sucks,NVIDIA rulez !!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
a jbg-a na kutiju od graficke mi pise made in china,i na grafu isto.
ma,nije bitno to Made in China.

jednostavno-nVidia je nVidia.ATI moze da bude sta oce,on ce uvek biti iza nje.jedino sto su sad kobajagi izrafalisali 50 vrsta raznoraznih kartica,i ispucali sve keceve u rukavu,pa od 20 izbacanih modela,ispade par koji valjaju,a kostaju malo,ali,to je samo privremeno,to treba odrzati.a taktika "izbacicu 30 cuda,pa valjda ce se medju njima naci nesto sto vredi",bas i nije najbolja za to...
Imao sam prije sve nvidia graficke i bio sam prezadovoljan.Pomisli da mi pra-stara gf 100/200 mx 32mb siba dobro igrice.Moze da vuce gta vice city,san andreas,toca race driver2,counter strike 1.6,,ford racing3,ford racing2,off road,4x4 uaz racing.Pa vi vidite,a tek kako je klokovana sa hladnjakom od starog procesora,i sa volt modom-ihaaa  skoro 50% na memoriju ddr Smile
nVidia,bato.  Smile nVidia.  Smile Smile

NO  Smile nije to sad bitno,uzmi sledeci put nVidiu,ali,za sada ne razmisljaj o tome,jer i sa ovim bi trebalo da igras AC bez problema.ja sam pre 2 godine imao ASUSovu 8800GT(najbolji proizvodjac,jedna od najboljih serija i najboljih verzija,a uopste nije bila skupa za ono sto je davala(a to bi znacilo sve...  Smile)),64-bitni Intel Celeron 3.2 GHz(ali,naravno,zbog genijalnosti Wina,radio je na svega 32bita) i 1 GB DDRa.
i igra mi je radila odlicno na high-u,samo bi nekada seckala,i to sam tacno bio znao da je zbog procesora.
tako da,iako ne znam otkad je ta tvoja kartica(upravo zbog debilnosti ATIja i njegovog nacina oznacavanja kartica...),znam da bi s ovom konfiguracijom AC trebalo da ti leti na high.nemoj da dizes ruke,probaj da podesis settings,da promenis drajvere...u stvari,cek...  Smile
koji Service Pack imas? Smile jer,kolko se secam,AC je zahtevao SP2(ili cak i 3,ne mogu da se setim...  Smile) da bi se igrao.mozda je do toga...proveri.

ja samo zbog toga imam 8600GT Smiley
dobra.8 serija je generalno bila jako dobra,po kvalitetu i izdrzljivosti za svoje doba,odmah posle 4. i 6.
ja sam imao ranije 8800GT,kao sto vec rekoh,i ni posle godinu dana kada su sve ovce nabavljale 9.seriju i placali duplo vise,meni nije bilo to potrebno,posto je moja vec imala G92,a pritom je bila i odlicno napravljena,sa velikim radijatorima(graficke sa velikim radijatorima koji strce su po meni uvek bolji od onih "kutija" kojima se jedino vidi fan,pa kobajagi pipnes metal okolo,nije vreo,a unutra mozes jaje da przis...  Smile Smile),tako da sam je koristio dve godine,dok je nisam zamenio,naravno,  Smile sa drugom nVidijom,GTS 250.i i dalje radi,doduse,dao sam je(8800GT) ortaku koji ju je sjebao posle 3 nedelje jer je nije pazio,ali,dobro,tu je do njegovog debiliteta,sama graficka bi radila jos par godina sigurno.
« Poslednja izmena: 02. Feb 2010, 15:22:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Nvidia je nvidia,ati nikad nece moci da bude ono shto je nvidia bila ni shta je sad nvidia ni tek shta ce biti  Smile
Imam xp sp2,probacu sa drugim driverima cim mi ati stigne iz servisa.Ajde ako mozhesh da saznash neshto o asasians creedu pricaj.Drug ima indenticnu konfu i nvidia gf 9600gt 512mb(znam da je 2puta bolja) i mozhe da je igra na 1600x1200 sve na high na dx 10 a ja ne mogu ni na low a da ne steka.Isto mi radi i na ultra high i na low na 1024x768.Inache drug ima sp3  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Isto mi radi i na ultra high i na low na 1024x768
the...  Smile Smile
znam,nista cudno,meni se nekad davno desavalo s vremena na vreme da mi neka igra cak radi i bolje na boljim podesavanjima...  Smile

dobro,nego,koji SP TI imas?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone
Citat
Zasto?

Legenda kaže da su ATI-jeve grafičke kartice gore za igranje igara nego Nvidia-ine  Smile
Ma nema sta legenda da kaze Smile FPS testovi govore sve, secam se uporednog testa 8800GT i novcano ekvivalentne Ati kartice, igra je bila Crysis, Ati je oduvao za cak 20ak FPSa
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 00:19:10 od aco_ra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ma nema sta legenda da kaze Smile FPS testovi govore sve, secam se uporednog testa 8800GT i novcano ekvivalentne Ati kartice, igra je bila Crysis, Ati je oduvao za cak 20ak FPSa
jes,jes...
mozda ako su uporedjivali neki jaci i mladji model.
8800 GT je jedna od najboljih grafickih koje su napravljene.
a cak i da ih je usralo,usralo ih tada i srace ih jos malo.uskoro,kad ispucaju sve resurse i lovu,ima da budu daleko iza nVidie nego sto su bili.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 01:00:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung E250
Ljudi skida mi se preko torenta Batman AA(8.12 GB) u nedelju uvece sam poceo da ga skidam,do ujutru je skinulo 33 % onda sam otisao u skolu u 1 i ostavio ga da skida,kad sam se vratio skinulo je 59% od tada,download se ne mrda!Ne skida se nista!Zbog cega?Sta da uradim da se download nastavi?Dakle celu noc nocas nista se nije skinulo kao ni ceo jucerasnji dan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 401 402 404 405 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.