Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 400 401 403 404 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 974676 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@ hkj

Извини, али морам да те исправим овог пута  Smile
Ма колико била велика твоја "љубав" према мајкрософту, чување игре је, наравно, могуће, само је потребан офлајн налог на Windows Live-у, коме се може приступити у сваком тренутку притиском на дугме "Home"...  Smile
se izvinjavam  Smile na dezinformaciji...  Smile
ja sam bio probao,al nisam uspeo(a,iskreno,ionako sam vec stavio kraj na pravljenje novi naloga,ma o cemu se radilo,jer mi se smucilo vise da pamtim silne naloge i sifre koje nikada necu koristiti za nesto...).
gracias por correczion.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung E250
Ovako...Pokrenem instalaciju igre THE GODFATHER(prvi deo) upisem CD KEY i nakon toga pise please wait...Da bi na kraju ispisalo da moram da skinem novi DirectX 9.0 C...I da mi microsoftov sajt...Ja sam taj direct x odavno skinuo,oko 100 MB je,ekstraktujem ga u D i pojavi se jako puno foldera sa kojima ne znam sta da radim...U cemu je stvar?Ovo mi je trazilio i kod PES10,tada sam ga skinuo i onda mi je PES10 radio...Zasto mi Godfather trazi taj DirectX ako ga ja vec imam?Zasto ga ne prepoznaje?Da li ja nisam ni instalirao Direct X vec sam samo ekstraktovao nekoliko foldera?

EDIT

Evo pronasao sam medu tim silnim folderima DXSETUP Pokrenem ga i evo sta se desi:

Pomagajte ljudi Smile(((((((( Sta da uradim da bi mogao da instaliram Godfathera i da ga igram Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 19:12:15 od Dane9444 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC Sensation
Ovako...Pokrenem instalaciju igre THE GODFATHER(prvi deo) upisem CD KEY i nakon toga pise please wait...Da bi na kraju ispisalo da moram da skinem novi DirectX 9.0 C...I da mi microsoftov sajt...Ja sam taj direct x odavno skinuo,oko 100 MB je,ekstraktujem ga u D i pojavi se jako puno foldera sa kojima ne znam sta da radim...U cemu je stvar?Ovo mi je trazilio i kod PES10,tada sam ga skinuo i onda mi je PES10 radio...Zasto mi Godfather trazi taj DirectX ako ga ja vec imam?Zasto ga ne prepoznaje?Da li ja nisam ni instalirao Direct X vec sam samo ekstraktovao nekoliko foldera?

EDIT

Evo pronasao sam medu tim silnim folderima DXSETUP Pokrenem ga i evo sta se desi:

Pomagajte ljudi Smile(((((((( Sta da uradim da bi mogao da instaliram Godfathera i da ga igram Smile
bolje obrisi tu igricu jer je to shit od shit-ova,veruj mi.ko da si uzeo i instalirao igricu koja je izasla pre 10 godina uzas
a sto se tice problema,ja od toliko malo detalja ti nemogu pomoci,moras mi reci vise,i da mi pokazes file-ove,to sto ti izbaci prozor lepo ti samo pise da odes u log file i da vidis problem nista vise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung E250

EDIT

bolje obrisi tu igricu jer je to shit od shit-ova,veruj mi.ko da si uzeo i instalirao igricu koja je izasla pre 10 godina uzas
a sto se tice problema,ja od toliko malo detalja ti nemogu pomoci,moras mi reci vise,i da mi pokazes file-ove,to sto ti izbaci prozor lepo ti samo pise da odes u log file i da vidis problem nista vise

Ne razumem sta je log file gde da sta radim?Smiley

Evo jos jedan problem...Uspeo sam da instaliram i pokrenem igru ScarFace...Komp mi je jak,prejak za ovu igru,medutim ona nenormalno koci,kao da imam 128 mb rama ili 64 :SSSSS u cemu je problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 836
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC Sensation
to ti je kao read file
a za ovo bogami neznam tu ako imas strucnih nek ti pomognu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.302.3
Ljudi, imam mali problem sa CS-om, naime, od nedavno mi se pojavio bag da kad udjem u igru i kliknem na ''Find Servers'' cuje se klik i ne izbaci mi prozor koji treba...mogu da klikcem do sutra a prozor se ne pojavljuje...
Cak sam sad i skinuoiinstalirao novi CS sa protokolom 48 a problem je i dalje tu...mrzime da svaki put kucam servere u konzoli... Smile
p.s. igra sa p47 je bila potpuno obrisana sa youruninstaller-om i instaliran p48
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
Ima ati radeon 4650 1gb intel core duo e 6500 i 2gb rama.Assasians creed mogu da igram na low i na hig isto mi radi(sve stuca).Je li to do igrice ili do moga kompa?Svima ostalima sa slicnim konfiguracijama radi normalno na high a meni nece  Smile  Imam najnovije drivere koristim xp i nista  Smile Crysis mi radi na max na 1440x900 a ovo nece  Smile Sta da radim?
« Poslednja izmena: 01. Feb 2010, 13:29:35 od Lazar@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ima ati radeon 4650 1gb intel core duo e 6500 i 2gb rama.Assasians creed mogu da igram na low i na hig isto mi radi(sve stuca).Je li to do igrice ili do moga kompa?Svima ostalima sa slicnim konfiguracijama radi normalno na high a meni nece  Smile  Imam najnovije drivere koristim xp i nista  Smile Crysis mi radi na max na 1440x900 a ovo nece  Smile Sta da radim?
zajebi ATI i predji na prave graficke-nVidia.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2055
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.266.0
http://www.youtube.com/watch?v=n6e7fWNEC6E
 Smile Smile
Do cega je?Sta mislite da probam starije drivere?Ili novije? Smile

edit:Crkla mi je graficka ne pokazuje nikakvu sliku,a na integrisanu mi kop radi. :cry:Tako da cu da kupim gf 9600 gt  Smile

[Edit by aco_ra: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 01. Feb 2010, 18:53:47 od aco_ra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone
zajebi ATI i predji na prave graficke-nVidia.
Zasto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 400 401 403 404 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.