Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 391 392 394 395 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 977743 puta)
Hronicar svakodnevice

Zvezda je zivot ostalo su sitnice!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 646
Zastava nis
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung s3
Drugari treba mi pomoc hitnooo,kupio sam na ulici fifu 10 na dva cd-a i sad ne mogu da provalim kako da instaliram,pokusao sam preko daemon tols-a ali nista inace na disku su fajlovi tipa  rzr-fa10.001 do rzr-fa10.060 sta da radim?
IP sačuvana
social share
Smrt je sigurna! Zivot nije!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson K610i
downloadirao sam igru, ali kad pocnem da igram se e ok samo sto ne mogu da vidim lik sa koji igram Smile Smile

Problem može biti u nekompatibilnosti grafičke karte sa igrom ili loše instalirana igra.

A koja igra je u pitanju uopšte?  Smile

Drugari treba mi pomoc hitnooo,kupio sam na ulici fifu 10 na dva cd-a i sad ne mogu da provalim kako da instaliram,pokusao sam preko daemon tols-a ali nista inace na disku su fajlovi tipa rzr-fa10.001 do rzr-fa10.060 sta da radim?

Naišao sam na isti problem na drugom forumu, i lik je uspeo da preko programa Total Commandera da pretvori sve fajlove u jedan .iso fajl od 7 GB. Posle je taj fajl stavio na virtuelni drajv pomoću Deamon i sve mu je proradilo.
« Poslednja izmena: 13. Jan 2010, 13:38:49 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iPhone
Drugari treba mi pomoc hitnooo,kupio sam na ulici fifu 10 na dva cd-a i sad ne mogu da provalim kako da instaliram,pokusao sam preko daemon tols-a ali nista inace na disku su fajlovi tipa  rzr-fa10.001 do rzr-fa10.060 sta da radim?
Treba ti program hjsplit. Izguglaj ga i skini. Sve fajlove sa oba diska kopiraj u isti folder, pokreni hjsplit, join, otvori folder u kome se nalaze ti fajlove i izaberi .001
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
igra je The Golden Compass
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
SonyEricsson k800i
ma ne, imao sam crack koji je skinut sa igrom! ali kada sam stigao do 3.  lvl ne mogu da prodjem kroz neki tunel, kao da ima nevidljivi zid.  onda sam citao na raznim forumima da se to dogodjalo i ostalim koji imaju piratsku igru! svi kazu da trebam novi crack,, ja sam ga skinuo i kopirao u folder gdje je igra.  ustvari to nije crack, to je patch 1. 1.  nisam se dobro izrazio. . .   :D
mogu pokrenuti taj patch i otvori se onaj prozor  md dos(ako je to taj) i pise da je to patch za tu igru. . . 
pokusavao sam onda uci u igru i opet ne mogu proci taj "zid''.
ako neko zna kako da rijesim taj problem sa patch-om molio bih da pomogne!
hvala
P. S.  igra je zaokn!

Citat
ali moram jos da pitam da li se moze taj patch nekako instalirati ili tako nesto??? ja sam ga samo kopirao i upalio igru

Onda si loše patchovao  Smile
Njih obično trebaš da staviš u poseban folder da bi znao gde su ti za kasnije.

Uključi patch, kao što radiš sa svim programima. Treba da se pojavi InstalWizard (ili neki drugi program, patchevi obično tako idu... barem meni Smiley ) , samo klikneš next, next, ok, i startuj igru  Smile
Ali (opet to "ali  Smile ), kod većine igara ćeš trebati da skineš noviji crack koji pokreće tu patchovanu verziju igre. Znači skokneš na internet da tražiš crack za 1.1 verziju, skineš ga (nadajući se da nema virusa na njemu), iskopiraš ga u folder gde je Lotr: conquest i držiš fige da Sauron ponovo ne polomi nos o nevidljivi zid.   Smile

P.S.: sve ovo radim naslepo: nikada nisam igrao Lotr: conquest, ali sam se mnogo mučio oko patchovanja pojedinih igara i znam da ono gore navedeno može da te očekuje.

P.S.2 : Ako je neko pre patchovao tu igru, neka kaže ovde, možda sam ja pogrešio oko postupka patchovanja Smile  Smile
Hahaha, opasnost od virusa.
Treba se samo naci drugi crack, odnosno kako ga vi nazivate patch.
Kucaj u google LOTR Conquest Crackfix i sigurno ce barem jedan rezultat na prvoj stranici ti omoguciti da ga skinesh, ako ne uspesh da ga skinesh poshalji mi PM.
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Treba se samo naci drugi crack, odnosno kako ga vi nazivate patch.

Crack i Patch nisu isto.  Smile

Crackovi su piratski fajlovi (obično sadrže samo .exe fajlove) koji ti omogućavaju pokretanje igre bez diska.
Patch je zakrpa za igru, tj. ako se u igri pojavio neki bug ili nešto što ometa igru, razvojni timovi to popravljaju i objavljuju u vidu patcheva.

i lik je već rešio problem.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jan 2010, 02:20:07 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson wHQGQGQGH
up kicked for 0 minutes no packet flow problem u cod2 svaki minut izbacuje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
da, resio sam problem... sad sam skontao neke stvari!
ali ipak hvala na informacijama... pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
LG KU990 VIEWTY
imam obican Gamepad bez onig Analognih cuda ono sto se okrece !!! Znaci obican sa 8 dugmica i jednim onim cudom za kliktanje levo,desno,napred,nazad. E sad instalirao sam SF4. I sve normalno radi al levo,desno,napred,nazad nece Smile Gamepad radi normalno al u SF4 nece te komande Smile zasto >?
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC 
jel ti pise u options da je namesteno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 391 392 394 395 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.