Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 390 391 393 394 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 977635 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
ma ne, imao sam crack koji je skinut sa igrom! ali kada sam stigao do 3.  lvl ne mogu da prodjem kroz neki tunel, kao da ima nevidljivi zid.  onda sam citao na raznim forumima da se to dogodjalo i ostalim koji imaju piratsku igru! svi kazu da trebam novi crack,, ja sam ga skinuo i kopirao u folder gdje je igra.  ustvari to nije crack, to je patch 1. 1.  nisam se dobro izrazio. . .   :D
mogu pokrenuti taj patch i otvori se onaj prozor  md dos(ako je to taj) i pise da je to patch za tu igru. . .  
pokusavao sam onda uci u igru i opet ne mogu proci taj "zid''.
ako neko zna kako da rijesim taj problem sa patch-om molio bih da pomogne!
hvala
P. S.  igra je zaokn!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
downloadirao sam igru, ali kad pocnem da igram se e ok samo sto ne mogu da vidim lik sa koji igram  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson K610i
ma ne, imao sam crack koji je skinut sa igrom! ali kada sam stigao do 3.  lvl ne mogu da prodjem kroz neki tunel, kao da ima nevidljivi zid.  onda sam citao na raznim forumima da se to dogodjalo i ostalim koji imaju piratsku igru! svi kazu da trebam novi crack,, ja sam ga skinuo i kopirao u folder gdje je igra.  ustvari to nije crack, to je patch 1. 1.  nisam se dobro izrazio. . .   :D
mogu pokrenuti taj patch i otvori se onaj prozor  md dos(ako je to taj) i pise da je to patch za tu igru. . . 
pokusavao sam onda uci u igru i opet ne mogu proci taj "zid''.
ako neko zna kako da rijesim taj problem sa patch-om molio bih da pomogne!
hvala
P. S.  igra je zaokn!

Znači... uspeo si sa patchom da uđeš u igru, ali i dalje ne možeš da prođeš kroz taj deo sa "zidom", jedino što ja vidim je da nije to taj patch koji rešava problem.  Smile

Koliko sam upućen, to je problem kod svih piratskih verzija igre. Postoji neki piratski fix koji to može da popravi, mada ti to ne preporučujem zbog prevelike opasnosti od virusa... piratima se retko može verovati.

Imaš 3 opcije: 1. Kupi original, 2. Pokušaj da pređeš nekako bez prolaska kroz zid, 3. Nađi piratski fix i upotrebi ga na sopstvenu odgovornost.  Smile

PS: I nije MS DOS već Command Promnt, ali je to donekle ista stvar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
e jbg... ali hvala na informacijama!
procitao sam da su ostali koji su skinuli taj patch uspjeli prijeci cijelu igru. :S
vidjecu da pronadjem neki drugi patch...
ali moram jos da pitam da li se moze taj patch nekako instalirati ili tako nesto??? ja sam ga samo kopirao i upalio igru
:S

hvala jos jednom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson K610i
Citat
ali moram jos da pitam da li se moze taj patch nekako instalirati ili tako nesto??? ja sam ga samo kopirao i upalio igru

Onda si loše patchovao  Smile
Njih obično trebaš da staviš u poseban folder da bi znao gde su ti za kasnije.

Uključi patch, kao što radiš sa svim programima. Treba da se pojavi InstalWizard (ili neki drugi program, patchevi obično tako idu... barem meni Smiley ) , samo klikneš next, next, ok, i startuj igru  Smile
Ali (opet to "ali  Smile ), kod većine igara ćeš trebati da skineš noviji crack koji pokreće tu patchovanu verziju igre. Znači skokneš na internet da tražiš crack za 1.1 verziju, skineš ga (nadajući se da nema virusa na njemu), iskopiraš ga u folder gde je Lotr: conquest i držiš fige da Sauron ponovo ne polomi nos o nevidljivi zid.   Smile

P.S.: sve ovo radim naslepo: nikada nisam igrao Lotr: conquest, ali sam se mnogo mučio oko patchovanja pojedinih igara i znam da ono gore navedeno može da te očekuje.

P.S.2 : Ako je neko pre patchovao tu igru, neka kaže ovde, možda sam ja pogrešio oko postupka patchovanja Smile  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 19:09:22 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Instalirao sam Colin Mc Rea dirt 2 i radi, ali ništa ne mogu da sejvujem jer je potreban product key za windows live jer tek tada se uključuje automatski sejv.  Ne postoji ručno sejvovanje u igrici tako da mi je ovo neophodno. Probao sam da nađem to na netu, ali ja sam antitalentovan za te stvari. Neka mi neko napiše tu šifru molim vas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
hvala na inf jos jednom... Smile
pokusacu da odradim sve sto si mi objasnio, pa cu ti javiti sta se desava!
pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
evo bas sam sada skinuo novi folder,
prije toga sam u google upisao "the lord of the rings conquest wall fix"... Smile
sada sam prosao zid,,, i nadam se da ce dalje sve biti ok...
jos jednom puno hvala na razgovoru i pozdrav
Smile
« Poslednja izmena: 13. Jan 2010, 12:32:08 od docdoc »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson K610i
I drugi put  Smile

Mada skini taj link, jer modovi i admini mogu da ti prepravljaju post pa cak i da te banuju, jer je piraterija(tacnije postavljenje stranica sa piratskim materijalom) zabranjena na ovom forumu
« Poslednja izmena: 13. Jan 2010, 00:02:06 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
downloadirao sam igru, ali kad pocnem da igram se e ok samo sto ne mogu da vidim lik sa koji igram Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 390 391 393 394 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.