Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 515 516 518 519 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 973701 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
drugar kad pokrene neke tenkiće izbaci mu ovu grešku:
"Application has failed has start because direct hardware acceleration is not available or is turned off"
kofiguracija je: AMD Athlon II X4 631 2.6GHz, DDR3 4GB (2x2GB) 1333MHz Dual Channel, VGA AMD Radeon 6570 1GB/DDR3,/DVI/HDMI/VGA/128bit, HDD 500GB 7200rpm SATA2, 7.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Pretpostavljam da je do grafike, pa neka uradi update DirectX-a
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1064
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
aha...ima instal 11 sad pobaćemo i to da uradimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Kad ja instaliram prince of persia sands of time pise mi da data2.cab nece da se kopira pise "cannot copy data2.cab: data error (cyclic redundancy check)." pomozite molimvas molimvas molimvas a CD nije pokvaren  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.83
Da, CD ili sam sadržaj CD-a jeste oštećen, iako ti to možda ne vidiš. Ne može čitač da očita i prijavljuje grešku. Bolje kupi/skini/nabavi ponovo igru.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
SonyEricsson K610i
Da li si testirao CD na drugom racunaru, tj. da li si instalirao igru bez problema na drugom racunaru? (ako imas 2 racunara ili kod drugara...)

Mislim da se usled pokvarenog CD-a u 90% slucajeva pojavljuje taj problem... ocisti CD pre svega... ako moze...

Ako si 100% siguran da nije do CD-a, onda probaj ovo.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2012, 20:24:24 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50140
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Nažalost, ne mogu da pokrenem Darksiders II. Kliknem na ikonu, izaberem save slot, nivo težine i podesim gama, i nakon svega toga igra puca. Vraća me na desktop. Smile APPcrash...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

2012-09-10_161143.jpg
(47.97 KB, 491x377)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Nažalost, ne mogu da pokrenem Darksiders II. Kliknem na ikonu, izaberem save slot, nivo težine i podesim gama, i nakon svega toga igra puca. Vraća me na desktop. Smile APPcrash...

Meni se čini da tu ne valja verzija koju skinuo. Negde su valjda zabrljale ili ruje ili tvoj komp.
Jesi li probao ovo ili ovo?
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Nokia zvrr
E 'vako: instalirao sam Tomb Raider: Underworld, krekovao igru po propisu ali ne mogu da je pokrenem. Uđem u glavni meni pa u new game, počne učitavanje i to traje.... trajati ne prestaje... Smile U čemu je problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50140
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S24

Meni se čini da tu ne valja verzija koju skinuo. Negde su valjda zabrljale ili ruje ili tvoj komp.
Jesi li probao ovo ili ovo?

Ista stvar se dešava i sa Splinter Cell Double Agent. Zabrljao Windows 7. Vjerujem da je to onaj tip problema za koji negine reinstalacija sistema. Ne znam da li je iko do sada uspio da riješi Appcrash na igrama. Što se tiče riješenja koja si ponudio za taj PC Cleaner Pro kažu da je obična prevara:

http://www.spywarevoid.com/remove-pc-cleaner-pro-2012-scam.html

Inače isprobao sam mali milion takvih programa i nijedan nije pomogao. Tako se ne može riješiti AppCrash. To je čisto gubljenje vremena. A Driver Detektiv samo može da stvori više štete nego koristi. Nikakvi drajveri tu nisu problem. Treću opciju ću probati pa javljam kako sam prošao. Hvala za sugestije. 
« Poslednja izmena: 13. Sep 2012, 17:55:09 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 515 516 518 519 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.