Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 505 506 508 509 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 974261 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Moze link za download Sims 3?

Ne, piraterija je zabranjena pravilnikom foruma.

Ne bih rekao da je do hardvera...nije mi bas najnoviji komp,al jos parira...graficka je radeon 4650 1gb

Drajveri možda? Jesi li probao da instaliraš najsvežije za grafiku?

Imam problem kad startujem counter strike v42 full,sve je radilo normalno i igrao sam na serverima ali sad kad krenem da udjem na neki server krene da ucitava i zakoci. (probao sam reinstalaciju)

Blokira igru ili ceo komp?
btw, skini kgb-ov v44 i ne bi trebalo da imaš bilo kakvih problema.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0

Ne bih rekao da je do hardvera...nije mi bas najnoviji komp,al jos parira...graficka je radeon 4650 1gb

Moguce,nikad ih ne apdejtujem,buraz je staromodan i ne da mi da cackam sa drajverima,''kako ne bih sj'bao nesto'' :/
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162

Moguce,nikad ih ne apdejtujem,buraz je staromodan i ne da mi da cackam sa drajverima,''kako ne bih sj'bao nesto'' :/

Kažo ti njemu da stavi komp u staklenu kutiju optočenu swarovski kristalima i postavi na oltar u dnevnoj kad toliko čuva računar Smiley
Mašina je da se "jaši", a ne da se "miluje". Smiley

Instaliraj sveže drajvere i trebalo bi da proradi, naravno ako ti brat dozvoli...
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0

Kažo ti njemu da stavi komp u staklenu kutiju optočenu swarovski kristalima i postavi na oltar u dnevnoj kad toliko čuva računar Smiley
Mašina je da se "jaši", a ne da se "miluje". Smiley

Instaliraj sveže drajvere i trebalo bi da proradi, naravno ako ti brat dozvoli...
Haha,hvala!Ma nema sta on tu da dozvoljava,nego me mrzi da se raspravljam sa njim u slucaju da se nesto izbaguje na kompu od tih drajvera...tako da cu najverovatnije da iscimam nekog ko ima iskustva sa tim da mi namesti.Kako to funkcionise,jel samo skinem najnovije drajvere za moju graficku i instaliram ih i to je to?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Skineš autodetect sa sajta i maltene ti sam odradi sve. Probaj pa javi kako prošlo.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Skineš autodetect sa sajta i maltene ti sam odradi sve. Probaj pa javi kako prošlo.
Uf sad sam skapirao da sam izbrisao instalaciju metro 2033(valjda u naletu besa jer nije hteo da radi),tako da mi dzabe da apdejtujem drajvere sad xD
Al ae videcu ovih dana da apdejtujem,samo prvo da malo ocistim komp od koje kakvih gluposti,odradim defregmentaciju i antivirus scan.Nisam dugo cistio komp...pa kad to odradim,apdejtujem drajvere.
U svakom slucaju,hvala na pomoci,javljam kad odradim apdejt Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia c2
Imam problem sa sims 3 generation ekspanziji sims 3. Udje mi lepou igru i kada treba da biram grad ili sejv pise mi kao da cd nije validan , ne znam ni sam . Da li neko zna u cemu je problem . Nisam instalirao ekspanzije pre ove tj ovo mi je prva ekspanzija na sims 3.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Imam problem sa sims 3 generation ekspanziji sims 3. Udje mi lepou igru i kada treba da biram grad ili sejv pise mi kao da cd nije validan , ne znam ni sam . Da li neko zna u cemu je problem . Nisam instalirao ekspanzije pre ove tj ovo mi je prva ekspanzija na sims 3.

Osnovano ću pretpostaviti da je u pitanju "domaća" verzija igre. Pa na osnovu toga mogu ti reći da ti treba krek za tu ekspanziju koju si instalirao. Nikad nisam imao posla sa američkom verzijom "tamagotchi-a" u narodu poznatom pod imenom "sims", ali verovatno je u pitanju nedostatak kreka za tu ekspanziju. A u pronalaženju kreka ti ne mogu pomoći jer to nije u skladu sa pravilnikom foruma, tako da se tu moraš sam snaći.
Ako želiš da se vratiš na staro, samo sačuvaj sejvove i reinstaliraj igru bez ekspanzije.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Zdravo narode,imam jedno pitanje oko Assassins Creed-a,u pitanju je prvi deo.  
Ubisoft kaze kako mogu da igram igricu na mom kompu na slabijim detaljima.  
Evo karakteristike kompa:
Intel Pentium D E2200 2.  20GHz
Ram 2gb
Nvidia GForce 9500GT
Igrica mi je trenutno instalirana na kompu,ali je problem sto secka i to duze na nekim radnjama koje se desavaju (npr.   zamah macem),a detalji na minimumu,ima li ikakve sanse da igram igricu bar na minimumu?
Sajt www. systemrequierementslab. com kaze da ne mogu da je igram a Ubisoft kaze da mogu,u totalnoj sam zabuni,ima li ikakve sanse recite mi molim vas???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ili igraj stare igre ili kupi bolji komp ako si ozbiljan gamer..

E baš fino, poslužiće i meni Wink
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 505 506 508 509 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.