Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 506 507 509 510 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Igre vam ne rade? Zatrazite pomoc ovde.  (Pročitano 973063 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
probaj da instaliras drajvere za graficku
probaj da namestis za najbolje performanse(adjust for best performance) ako znas o cemu pricam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
probaj da instaliras drajvere za graficku
probaj da namestis za najbolje performanse(adjust for best performance) ako znas o cemu pricam
Hvala,probacu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Zdravo narode,imam jedno pitanje oko Assassins Creed-a,u pitanju je prvi deo. 
Ubisoft kaze kako mogu da igram igricu na mom kompu na slabijim detaljima. 
Evo karakteristike kompa:
Intel Pentium D E2200 2.  20GHz
Ram 2gb
Nvidia GForce 9500GT
Igrica mi je trenutno instalirana na kompu,ali je problem sto secka i to duze na nekim radnjama koje se desavaju (npr.   zamah macem),a detalji na minimumu,ima li ikakve sanse da igram igricu bar na minimumu?
Sajt www. systemrequierementslab. com kaze da ne mogu da je igram a Ubisoft kaze da mogu,u totalnoj sam zabuni,ima li ikakve sanse recite mi molim vas???

Verovatno si "pao" kod sysrequirements-a na cpu. A ta igra poprilično crpi snagu procesora. Pročitaj ovaj članak pa vidi da li ti nešto pomaže. Posebno obrati pažnju na odeljke "troubleshooting" i "in-game settings", mada ne bi bilo loše da ga pročitaš u potpunosti.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Pao sam,mada ubisoft kaze da je minimun jacina procesora 1.9GHz i da je sve ok,evo pokusacu nesto novo,da ocistim hard disk mozda do koci a procesor se uopste ne cuje kada igrica ukoci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia C2-01
Ma Pusti sta ubisoft kaze a ni ta graficka 9500GT ti nije nesto jer ona nije tako reci gamerska graficka i ja sam je imao i bagovao mi je assassin.
IP sačuvana
social share

Only the best !                                      WINDOWS

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Procitah i onaj link,ako je vec problem u grafickoj dajte neko resenje,kako de povecam ili bilo sta uradim,jedino sto sam sa grafickom do sad uradio je da sam na onoj maloj plavoj traci gde je start samo sa desne strane tu mi je Nvidia ikonica i klikno sam i isao na Performance and Quality settings odatle isao na image settings i stavio na High Performance,pomozite najlepse vas molim!Tako bi voleo da mogu da igram tu igricu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia C2-01
Nema se tu sta mnogo ucinjeti jedino da probas da smanjis detalje u igrici na najmanje i da onda probas..
A drugo resenje je dosta skuplje to jest zamena racunarskih komponenata inace to je sta sam ja uradio zamenio i procesor i graficku i dodao jos ram memorije i mogu ti reci da sam pocinuo od tada sad derem svaku zivu igricu na max detalje.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Menjanje komponenti ne dolazi u obzir,finansijska situacija... Smile
Evo instalirao sam drajvere ali izgleda da nema promene,sve sam smanjio na detalje,rezolucija mi je 1280x768 i na 60Hz...Ako ima jos saveta recite...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
HTC m9
jesi probao updetovati drajvere za graficku
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Nokia C2-01
jesi probao updetovati drajvere za graficku

Updejtovanjem drajvera za graficku nece postici mnogo jer mu je konfiguracija preslaba za Assassins Creed..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 506 507 509 510 ... 542
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.